Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
mirci18
üzenetére
Tiszteletteljes Üdvözletem.
A nagybetűvel a másikat tisztelem meg. Mint azzal is, ha érthetően, és nem kapkodva zagyván fogalmazok.
Visszaolvasással, a program honlapjának tanulmányozásával a kérdések 80-85 százalékára lehet választ találni. Csak azért merem javasolni, mert ha Neked naponta háromszor ugyanarra ugyanazt a választ kellene adnod, azt hiszem hamar megunnád. Vagyis, eleged lenne belőle, SOHA TÖBBÉ nem jönnél ide segíteni másnak. Így utólag belegondolva, azt hiszem ez lenne a jobb megoldás. - Időnként eldurran az agyam....

Én sem szeretnék autót váltani, csak használni. Az pénzbe kerül. Sem számítógépet, sem semmi mást..... De nem megy.....
Egy drive-ot nem érdemes javítani. Költsége magasabb mint egy újé.
Az adatmentéses ajánlat az aláírásomban (minden hozzászólásnál) van, nem kifejezetten Neked ajánlottam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Byintek Love U14 Projektor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest