Hirdetés
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nyomtató topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
Megnéztem active smart-al, és a következő a hibaüzenet :
Reallocated sector : 1 (a 253 helyett) Tehát ezzel az eggyel van vmi probléma. Ez mit takar az a valóságban. Tehát ha az active smart ezt az egyet írja hibásnak, akkor mi a probléma? Tudja vki?
OFF: Igen, vettem egy tudottan rossz vinyót, de mivel a célra részben megfelel (adathordozás Pest-vidék), ezért nekem megérte. Ha pedig tudok hozzá esetleg majd alkatrészt, akkor meg biztosan megérte! De addig is így használom.
Szerintem az írási résszel lehet benne vmi gond, mert ha egyszer fel tudja írni a winyóra az adatot, akkor utánna szépen leolvassa, de írásnál néha megakad. Ja, és nem mindig ugyanazon helyen akad meg az írás, szvsz felülethibára nem igazán gondolok, de ez csak az én egyszerű következtetésem. Annyira nem értek a winyókhoz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital WD Blue 3.5 4TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD40EZRZ) 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest