Új hozzászólás Aktív témák
-
pubwart
aktív tag
Azokat kipróbáltam, mármint a samsungos progikat, de elég levesek.Sajna nem tudott semmit sem produkálni nekem, amivel jó lett volna
Most DVDre írom ki a cuccaimat, hogy legyen helyem tesztelgetni...
Valami linked nincs, hogy honnan lehetne leszedni az adiát, mert nekem sajna nincs meg -
pubwart
aktív tag
Most ott tartok, hogy az a nagy helyzet, hogy a 120Gbt szétszedtem 3 partícióra, mind3 40gigás. Ezeket egyenként megformáztam DOSban és a DOSos Formázó szerint nincs egy darab BAD Sector sem a gépen. Úgyhogy elvileg minden faszányos.
Most megpróbálom leterhelni, azaz telemásolni mind3 partíciót és amit rámásolok, azt a tartalamt ki is másolom róla, hátha kijön a hiba, hogyha van -
pubwart
aktív tag
Fejlemény: megformáztam, de csak rosszabb, mert mostmár másolni sem tudok rá nagyon
[Szerkesztve] -
pubwart
aktív tag
Help Please!
-
pubwart
aktív tag
Az a nagy helyzet állt fent, hogy a vinyómon valószínűleg valami féle felületi hiba keletkezett, mit lehetne ilyenkor tenni?
Megformáznám, csak nem tudom, hogy az lezárja-e az esetleges rossz részeket???
Valamit tudnátok ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Call of Duty: Warzone
- Apple MacBook
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Energiaital topic
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest