- OLED TV topic
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Az AIDA-t ma már Everest néven fejlesztik.
Felraktam a saját webkiszolgálómra: Bővebben: link -
dark bit
tag
Nem buheráltad soha táp-kábelét? Mostanság nagy divat ez a csőbehúzósdi, lehet rosszul raktad össze és máshol kapta a feszültségeket (vagy kölcsönadtad és máshol történt... minden játszik)
Ugyanazzal a kábellel tesztelted a másik gépben is?
Lehet kábel hibás, és az nagyon kézenfekvő lenne, meg olcsóbb is persze.
Samsungok nem szoktak ilyet csinálni ezért utolsó lehetőség, hogy hibás... Viszont vinyóra szerintem még 3 év garid van, úgyhoyg menj el oda ahol vetted, mert nekik minden eszközük és szoftverük megvan a szakszerű teszteléshez, megmondják rossz-e avagy nem.
Ui.: kivéve misztrál, mert ott úgyis azt mondják, hogy te hülye vagy és ez a vinyó márpedig jól működik vagy pedig te tetted tönkre, csak nekik ne kelljen semmit se csinálni. -
Lortech
addikt
Akkor talán rendbe jön...
SMART-ot tudsz nézni aidával, és sandra-val is. A vinyód állapotáról mutat pár hasznos infót. Aidában háttértár/smart menü alatt elérhető.
Samsungokhoz csak a hutil nevezetű programot találtam, fogalmam sincs mit tud, mivel nekem nincsen samsungom, talán megér egy próbát ez is.
Itt válaszd ki a te vinyódat, aztán a software fülön megleled a programot.
Bővebben: link
Viszont gyanítom, hogy mindegyik merevlemezhez ugyanaz a progi, tehát itt van egy közvetlen link is:
Bővebben: link -
Lortech
addikt
Ha jobban tudod, akkor minek kérdezed...
Én meg úgy tudom, hogy de. Legalábbis ha egy régi dosos formattal csinálod (én legutóbb még a win98-as időben csináltam ilyet) akkor újratesztel minden szektort, és a végén kiirja, hogy mennyi van a vinyón. De a scandisk teljes lemez ellenőrzéssel is tudja ezt szvsz. Chkdsk-t nem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- DEll G15 5530
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest