- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogingrol
aktív tag
koszonom, bar nem tudom hottra egy laprol beszelunk e, mert hogy az ilsr raid biosat a promajsz tehonolodzsi ajenszi csinalta.a barkacs meg erdekel (mondjuk egy kis leiras+link+kep jol jonne abban az esetben ha a lapot nem kell moddolni brutalisan mivel a harom ev gar az harom ev gar akarhogy is nezzuk.ha van egy kis hajlandosagod segiteni rajtam akkor valami konkretumot kuldj a temaval kapcs.
az egeszben kulonben az az ordogi hogy nem emlekszem hogy mukodott e vagy nem, de nagyon ugy tunik hogy igen, mivel egy maximalista barom allat vagyok es hat ha nem mukodott volna asszem mar elobb kiakadok.
amugy nagy elektrolangeszek azt mondtak erre hogy ez total hardveresen van megoldva ilyen dogokka (ellenallas?kondi? meg loszar mittomen) szal ha ez igaz akkor maganak a vezerlonek talan nincs is tul sok koze hozza.nem tom.azert koszi , de telleg....
Új hozzászólás Aktív témák
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest