Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Apple MacBook
Aktív témák
-
guest
veterán
nekem fel evig ment egy 60G-s IBM 7200.
szindroma: hetekkel elotte furcsa kattyogas (egy-egy) igen ritkan. aztan neha nem jott be, azt hittem virus. utana mar bad sector, es 50% nem allt fel a vinyo. -
guest
veterán
Már nem is merek nagy vinyót venni; minek? ha rádobok 40 giga adatot és elszáll, akkor őszülök. Inkább pici vinyó (max 20 giga) azt hetente cédéírás. Nem bízhatunk ezekben az alattomos datakillerekben! (Sztem a BSA beépít valami stealth technikát a vinyók elektronikájába, ami a warezos vinyókat random dögleszti) :)
-
guest
veterán
IBM 45GB 7200rpm: 3 hét után elszállt az elektronika. Utána 2 héten belül 3db Maxtor 40 gigás 7200es távozott az örök vadászmezőkre, mind túlhevült (Chieftek Dragon DX01-W házban!). Most 80 gigás Seagate Barracuda IV zümmög a gépben és bizakodok... :(
-
guest
veterán
Akinek megdöglött az IBM-e leírná milyen szindrómákat produkált elötte? Mert az enyém indításkor (kb. az első perc) érdekes fémes hangot ad ki, mint egy sarok csiszoló:) De utána elhallgat. Készüljek a legrosszabbra?
Egyébként van egy Quantumom az már 5 éve húzza:)
Most tényleg a Barracuda (nem tom hányadik talán 4) a legcsendesebb? -
guest
veterán
Nekem volt mar par IBM winyom, kulonosebb gondjaim nem voltak veluk:
Egy 15gigas IBM kb. 2 eve legalabb megy benne (nem emlexem mikor vettem), gondom nincs vele.
Egy 40gigas IC35L040 egy eve megy gond nelkul.
Mondjuk rackben husol mindketto.
Egy 60as IC35L060-at is vettem, az kb. vagy ket honapot ment eddig, szerverben kb. megszakitas nelkul, hat az melegszik kemenyen, de eddig gond meg nem volt vele.
Hallottam ellenben ilyesmit hogy a 15 gigas tanyeros IBM-ek kicsit gyengebbek (pont a DTLA tipus), ezexerint pletyka is van ilyen is olyan is.
Finrod -
guest
veterán
nekem az első kb 1-1,5 hónapot bírta, majd garanciában csere egy ugyan olyanra
a második már 3 hónapig bírta
ezt követően inkább egy Seagate Barracuda IV-et vittem haza, amivel eddig semmi gond nincs -
guest
veterán
Nekem minden és egyetlen első halt meg :(
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Borderlands 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- skoda12: Webshopos átverések
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest