Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Chieftec #497 üzenetére
Nekem volt egy ilyen viszonylag kicsi venti az Aerogate II-be (amikor még olyanom is volt, de ugye minek: hamarosan túl is adtam rajta
), és annak elég csúf hangja tudott lenni: nem szívesen pakoltam volna mögé vinyót, hogy azzal hűtsem.
Tudja a fene: tény, hogy a két DVD közt át kellene szellőztetni...
-
DigitXT
félisten
Nem teljesen értem, amit írtál, de az világos, hogy alámér 5-6 fokkal.
Egyedül a kézzel mért hőmérsékletértékben kételkednék, mert az bazi pontatlan.
Jah és nincs a környékén venti
Hát tegyél, ha zavar, hogy dögmeleg!Én is ezt tettem, bár talán elsősorban csendesíteni akartam a kütyüt ezzel a Zalmival, de aztán a hőmérsékletre is rágyúrtam egy kicsit.
A ház aljába pakolás ''hatalmas ötlet'' volt, egyedüli probléma vele, hogy nem tudom közvetlenül használni a mobilracket, mert a kábel nem ér vissza a ház aljából az 5,25-ös helyekig. És sajna még egy 90cm-es csőkábel sem, amin filóztam, hogy talán megoldaná: túl messze vannak...
-
DigitXT
félisten
Most akkor mi van a maxtor diamond Max plus 9 es tipusú vinyokkal?
Mi lenne? Köszönik, jól vannak!Legalábbis nálam is van egy...
Esetleg kicsit félremérnek, vagy az a cucc, amivel a szobahőmérsékletet méred: nálam is ment már ''a szoba hőmérséklete alatt'', de egyrészt 1 fok eltérésen nem akadok fent, másrészt később ''helyreállt a rend'', harmadrészt annyira az a szobahőmérséklet sem konstans.
Nem mindegy, hol méred, és hogy mivel.
Hogy pluszinfót is írjak: jelenleg nálam 28 fok van, vinyó pont 28-29 (Zalman hűtőben a ház aljában, arcában egy 12-es, 1100-on pörgetett ventivel
), így nyugodt vagyok: a te értékeid is megfelelőek, szvsz.
Mod: közben irogattak: erre mondom, hogy egy kicsit félremérhet, de nem gáz.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest