Aktív témák
-
Lőre
tag
válasz
Alkarcsont #46 üzenetére
Nem annyira az a fő gond hogy a házba nem fér bele,hanem hogy a hely miatt az egész házat kellene elfektetnem és igy az összes winyó az oldalára fordítva futna.
Ami nem tudom mennyire csökkentené esetleg az élettartamukat,vagy zavarná e a működésüket? -
Lőre
tag
Mit kell ennyire aggódni?? Hmmm??
Talán mert nem szívesen teszek kockára 3 db 120 GB-os winchestert,amik közül 2 db SATA-s,mert nem két forintomba van a cucc!
Ezért próbálok nálam több tapasztalattal rendelkezőket megkérdezni mielőtt cselekszem!
Az hogy miért kellene oldalra fordítva üzemeltetni,nem témája a topicnak!
Így tudnám csak elhelyezni rendesen . -
Alkarcsont
senior tag
De leg extrémebb vinyóelhelyezést egy havernál láttam: őt idegesítette, hogy mikor a vinyó dolgozik zörög a ház, eztért a vinyó gubikon lógott elégg viccesen nézett ki nem volt túl bizalomgerjesztő, ahogy ott lifeg, de a vinyój még most is működik :)
-
Lőre
tag
Másvalaki?? Akinek esetleg hosszútávú tapasztalatai is vannak ilyen módon haszált winchesterrel kapcsolatosan??
-
PeliScan
addikt
Engem is érdekelt anno :P [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=9424&start=[/L]
-
Cathfaern
nagyúr
De azt azért ne felejtsd el, hogy azokat direkt így tervezek, ezeknél a nagy HDD-knél meg az olcsóságra mennek rá. Btw. mint ahogy előttem is mondták, a N*90 fokban berakott HDD az ideális, ahol N egész szám.
MOD: na így jár az, aki sokáig ír egy hsz-t: az orra előtt leírják ugyanazt, amit ő :)
[Szerkesztve] -
Lőre
tag
Huha!
Mostmár olyan bizonytalan vagyok! Vagy nem?
Beletúrtam a seagate lapjaiba de nem találtam infót ezügyben. Ha van linked róla dobj meg vele ,pleese!! -
kapcs-ford
őstag
Bárhogy beszerelheted mert ùgyis csak a gari után fog kinyifanni.... ( a lényeg, hogy vegyél másikat).
Én nem járatnám ùgy azokat a winyòkat...
ªgravitáciò + pörgés az az igazi buliª -
Viktor77
titán
Ne rossatok már! :)
-
Phantom
tag
Hello
Régebben valóban mindegy volt, de tudtommal a modern (mondjuk 20GB fölötti) vinyóknál a gyártók feltételezik az ''egyenes'' beszerelést, ezért a mechanikai alkatrészeket is (rugók, peckek, stb.) így tervezik. Élére állított beszerelés csökkentheti az élettartamot. -
Tal2
tag
válasz
VladimirR #11 üzenetére
A kisebb (2,5'') laptop wincsik sokkal durvább behatásoknak vannak kitéve, de mégsem mennek olyan könnyen tönkre. Ehelyett a függőleges beépítés nem okozhat gondot. De ha még mindig tanácstalan vagy, akkor írj egy mail-t a gyártónak, és kérdezd meg, vagy töltsd le a users manualt. :)
-
egyik ismerősöm koliben felfúrta a falra a gépét.. működött:DD
-
.:InnoMan:.
senior tag
válasz
.:InnoMan:. #13 üzenetére
Nem olcsó mulatság... ;]
[Szerkesztve] -
Lőre
tag
Remélem Viktor infói ezzel kapcsolatosan megbízható forrásból származnak mert
3 db 120 as winnyogó a tét!!:)))))) -
Lőre
tag
Végül is ,javítsatok ki ha tévedek,de a winyó tengelye csavarral rögzitve van a vinchester tetejénél is nem csak a talpnál.Így elvileg el kell bírnia az oldalsó terhelést is. nem?
-
Lőre
tag
Ez jó hír nekem!!:)))
Tehát simán beszerelhetem őket az oldalukra állítva?? Nem szeretném a 3 db 120 Gégebájtosaimat kicsinálni! -
Lőre
tag
Mindössze annyit szeretnék kérdezni valaki szakavatott embertől,hogy beszerelhető ill. üzemeltethető e a winchester oldalra fordított helyzetben?
Tehát ,élére állítva? Árt e ez a pozíció neki befolyásolja e a működését ,esetleg rövidíti e az élettartamát??
Véleményeket kérek,kinek mi az elgondolása vagy méginkább tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Aktív témák
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- Eladó 2db TOSHIBA PC P300 3,5" 3TB SATA HDD 100/100%
- IDE HDD-k eladók
- Western Digital WD Blue 3.5 2TB 7200rpm 256MB SATA3 merevlemez,hibátlan állapotban,HD Sentinel!
- 1TB-os hibátlan merevlemezek,WD Purple,WD Black,Toshiba P300,hibátlan állapotban,HD Sentinel!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest