Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Epson nyomtatók
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
huskydog17 #23675 üzenetére
Na, tegnap már nem sok kedvem volt írni.
Előrébb nem jutottam a TV beállításaival sem, majd holnap újra húzom a rendszert, és meglátom mi lesz belőle..
Ráfér, mert nem olyan mint az első indítás után..
Vissza sírom az adatlapomon szereplő vasat... Egy egy f@sKöszi mindenkinek.. Ha valami változik, majd jelentkezem.
-
fRooStzzZ
senior tag
Most nézegettem a TV-n a beállításokat, a led mozgás javítást nem lehet állítani most valamiért (lehet az csak a tv üzemmódban volt, nem hdmi-n...pasz), a digitális zajszűrés ki, mpeg zajszűrés ki van kapcsolva, motion blur kikapcsolva.
Próbáltam feltenni ytb-re videót, de kifagyott a telefon is.
Mindjárt megpróbálom, hátha ott látszódik a kis problémám, ha nem butítják agyon a videót. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
huskydog17 #23667 üzenetére
Háááát őőőőő.
Intel driver?
AMD-s lap, AMD proci...
Nekem lényegében a gépen semmi sincs.. Se játék, se semmi.
Alap vlc, a driverek vagy win update-el jöttek, vagy az asus oldaláról az utolsók.
Codec pack mióta vlc-zek, sosem kellett.
Anno kellett valami dx cucc, de arra xp óta nem volt szükségem. Nem is tudom akkor milyen lejátszót használtam, de 6-8 éve biztos vlc-zek. Azóta semmit nem kellett letöltenem hozzá.
Az AVC és DXVA nem tudom mi, de mondom mostanában kezdte el ezeket csinálni.. (pár hónapja) -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
huskydog17 #23665 üzenetére
Kép itt van.
Majdnem eltaláltam az FPS-t.
Fraps ezzel a lejátszóval 3-4 fps-t produkál.
Mikor nyomtam pr srceen-t, akkor leugrott 0-ra. -
fRooStzzZ
senior tag
Na, közben letöltöttem a lejátszót, ami az összefoglalóban van, a kép szerint be is állítottam, ez meg diavetítés-t produkál.
Itt szerintem 6fps sincs, nem hogy 24.
Bezárni alig tudtam, úgy akadt.
Proci terhelés ~27% körül volt, szóval nem azt húzta. -
fRooStzzZ
senior tag
Lényegében az utolsó 1 évben csak a proci változott, ma cseréltem le a 2 megos kis procimat a fentebb említett 4 magosra, mert a másik állandó kékhalállal nyaggatott valami cache probléma miatt..
Az esemény naplóba 14k+ bejegyzés van az elmúlt egy évről.Szóval mivel nincs monitorom 3 éve, így TV-ről vagyok azóta Samu 40ES6100. Azon van a gép is, erről is játszottam mindig. Idejét sem tudom mióta használok VLC-t, talán a megjelenés óta..
Utóbbi pár hónapban vettem észre, hogy szaggatnak a filmek, de már szó szerint idegesít.Mindjárt megpróbálom az összefoglalóban írtakat, ha nem akkor vissza állok intel-re, mert ez a 3 betűs gyártó engem soha sem hozott lázba.
szerk:
Nem, már nem az a gépem van.
De fentebb írtam, hogy egy x4 955BE proci van most a gépben, egy int vga-val (hd4200)
De mostanában vettem észre hogy szaggat.
Most, hogy mondod, lehet a TV-nél lett valami kikapcsolva, vagy átállítva, mert nem rég volt FW cserélve rajta, és lehet nem minden az akkori beállított értéken van.
Na majd körbe lesek a TV-n is. -
fRooStzzZ
senior tag
Ez eddig mind szép és jó..
De lehet valamit csinálni ezzel. hogy ne akadjon, vagy lássam hogy akad?
Mert eddig nem volt ilyesmi problémám.
Akkor most a gép lenne a ludas, a vlc nem tud most valamit, mint régen, vagy a HD4200 (int vga) gyenge a 8gb-s mkv-ra, vagy a TV-nél van valami elállítva?
Mert eddig nem nagyon csinálta. 3D-s 15-20gb-s mkv-k is régen simán mentek, igaz nem tudom akkor is int vga volt vagy sem.
És ha minden igaz a tv-re kötve nem akad, de mindjárt átmásolom a tv-s vinyóra a filmet, és kiderül. -
fRooStzzZ
senior tag
Üdv a Szakiknak!
Kérdésem lenne.
Van egy gépezet, x4 955BE proci, 2gb ram, asus m4a785TD lap.
Na most a filmek akadnak rajta, kicsit zavar, hogy kifolyik a szemem ha filmet nézek.
Most feldobtam a FRAPS-et, 24 fps-t ír.
Ez normális dolog, vagy valami nyűgje van a vlc-nek, vagy valami másnak?
TV-re kötve (hdd) nem igazan vettem még észre, hogy akadnának, vagy is mint ha lassúak lennének a filmek.
Mit lehet tenni ez ellen?
Köszi a válaszokat.
Videó adatok:Video iNFo
VIDEO CODEC.........: x264 (L4.1)
Resolution..........: 1920x1080
Bitrate.............: 12038 kbps
Fps.................: 23.976
Source iNFo.........: CHDAudio iNFo
Format..............: AC3
Language............: Hun
Bitrate.............: 256 Kbit/s
Channels............: 2 (2.0)
Source..............: HBOAudio#2 iNFo
Format..............: DTS
Language............: Eng
Bitrate.............: 768 Kbit/s
Channels............: 6 (5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Építő/felújító topik
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Prohardver app (nem hivatalos)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A20e dual sim kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S10 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Szép Állapot, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A34 5G 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest