- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
jozsi252 #24370 üzenetére
Nem, ahogy írtam minden jobb, de ehhez kellenek az LCD lassúságát kompenzáló dolgok. A LED Clear Motion fekete képkockákat szúr be a valós képkockák közé és háttérfényt villogtat, a Motion Plus pedig köztes képkockákat számol ki. Ezek nélkül a 24p-s filmek 24Hz-en, az 50fps-es TV adás 50Hz-en megy, tehát ugyanazt kapod, mint egy 50 / 60Hz-es TV-n.
-
Fandango
veterán
válasz
jozsi252 #24362 üzenetére
Írd be, hogy 2160p23, 2160p24, 2160p25, 2160p30, 2160p59, 2160p60 és nem lesz gond.
madVR-ben van pár opció HDR-re, azokkal kell szórakozni, és biztos jól fog menni, de ebbe nem tudok segíteni. Illetve érdemes az LAV Filtersből a nightlyt használni és nem azt ami az MPC-HCban van, mert tartalmazhat olyan javításokat, amikkel ezek a problémák megszűnnek.
-
PuMbA
titán
válasz
jozsi252 #24348 üzenetére
"Amúgy amit néztem HDR-es 4k-s anyagot, azért volt teljesen akadásmentes a lejátszás mert 25.000fps-es volt a videó, a TV ugye 50Hz-es, és mivel egész számú többszöröse azért a megegyező képfrissítés miatt makulátlan a kép?"
Igen, viszont érdemes 25fps-t 25Hz-en kiküldeni, mert ha egy kis Motion Plus-t raksz be a TV-n, akkor az csak ilyenkor fog jól működni.
-
Fandango
veterán
-
-
jozsi252
veterán
válasz
jozsi252 #24340 üzenetére
Na közbe előrébb jutottam, tesztelgettem a dolgokat, és akkor jön elő a kis akadás amikor a tv-nek a gépről 60Hz-es frissítést adok, 30Hz-nél nem érzékelek semmi akadozást. Nem értem hogy ezt mi okozhatja.
Csináltam az adott filmről statisztikát 30Hz-en illetve 60Hz-en is.Annyi különbséget látok csak hogy a 30Hz-nél be van szúrva egy olyan sor, hogy minden másodpercbe 1 frame drop van, pedig pont a 30Hz-nél simább a lejátszás.
Itt lenne a 2 link a CTRL+J-s statról, hátha innen van valakinek tippje hogy min kellene állítani.
Ja és beállításokról azért egy kép KATT
-
Patice
nagyúr
válasz
jozsi252 #24268 üzenetére
Szerintem jobb, ha csak a TV-n megy a kép.
Ha a routered és a TV tudja az AC wifi szabványt, akkor összejöhet a vezeték nélküli átvitel is.
4k anyag natív 60 Hz-en több gigabit/másodperc átviteli sebességet igényel, amit a kábelnek bírnia kell. Általában 18 Gb/s sebességet kell tudniuk ehhez.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Gaming notebook topik
- Politika
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest