Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Google Chromecast topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
DrDoktor #32664 üzenetére
Nem, nem olvastad "rendesen". (Ahogy, amint látszik írni sem tudsz igazán rendesen, de ezt most hagyjuk). Szóval még 1x: az eredeti "kezdő" hsz.-emet nem is neked címeztem és Pumba egy bizonyos kijelentésére reagált, nem pedig a te hsz.-eidre. Innentől kezdve minden, amihez hozzászóltál, csak a te egyéni "hangod" és "beleszólásod" a dologban, amit pl. én, mint "egyéni véleményt" (még ha sok helyen is sántít) respektálok (tőlem légy boldog azzal amid van és azzal mait képzelsz róla, ahogy az ovis gyerek is beéri naponta a szokásos nyalóka adagjával
), de továbbra is anélkül, hogy az általánosítás alapjául venném azokban a kérdésekben, amiket én eredetileg felvetettem, amit a válaszaidból leszüreve még mindíg nem sikerült megértened. De ne is erőlködj, más felhasználói szokások, más szintű "igények" állnak itt szemben ("nyalóka példa") egymással, amiket csak a hozzáértés bizonyos foka tudna kibékíteni, ezt nem is várom az olyanoktól, mint pl. te vagy (és ne sértődj meg, nem személyes). Te olyan, vagy, "mi" meg ilyenek, más minőségi és technikai elvárásokkal a HTPC világában. De akkor legalább fogd fel a különbséget és respektáld is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Eladó XPG Xenia 14 ultrabook (16GB RAM, 512GB SSD, aktivált Windows)
- Újszerű Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - 2 év Care Refresh biztosítással
- GAMER PC / Ryzen 4500 / 16GB / 3060 Ti / Fractal / TUF B450
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia