-
PROHARDVER!
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl4ze
veterán
válasz
chaosmonger #4299 üzenetére
Fehér a logo úgy rémlik.
Ez a verzió van fent, tegnap fényképeztem le :
Alkalmazás verzió 5.11.5.196.2142
TV: SAMSUNG UE55MU6122
Firmware verzió 20191025-ös -
bl4ze
veterán
Megvan, megtaláltam.
"Megnézendők" nincsen, de a film/sorozat oldalán van "+" és azzal a főoldalon a sorozat vagy filmek között a "Lejátszás folytatása" menüben látható.
Köszönöm. Ezt eddig nem figyeltem, még új a HBO GO itthon.
"Megnézendők" nincsen továbbra sem, jó lenne egy olyan menü, de ezentúl már látom hol keressem
-
azbest
félisten
ha más "okos" platformot használnak, akkor minden bizonnyal különböznek. Még gyártón belül is van így, de lehet eltérés akár a tévé rendszerének verziója közt. (Például lg esetén a nemrégi kivezetett netcast rendszer, a webos különböző változatain is lehet más app van)
De egy samsungon vagy sony-n is biztosan más oprendszer van és app. -
bl4ze
veterán
válasz
chaosmonger #4292 üzenetére
A Samsung tv-n levő HBO GO-ban ilyen menü nincsen.
Sem "Megnézendők".Eltérő HBO GO appok vannak tv gyártóként? Nincsen sajnos ilyen menü, lehetőség a TV nem egy régi darab, és elvileg új FW van rajta, frissült nem is olyan régen....
Van itt aki Samsung TV-n használja? -
bl4ze
veterán
HBO GO-t használok Samsung UHD tv-n.
Sorozatok vagy akár filmek esetén meg lehet valahogyan jelölni, hogy mi az amit nézek?
Nem láttam "kedvencek" opciót
Hasznos lenne.... Van erre megoldás ? -
törölt tag
válasz
Rigormortiis #4288 üzenetére
Igen.
-
Rigormortiis
veterán
Lehet PayPallal fizetni regisztrációkor?
-
-
válasz
Williamgrant #4285 üzenetére
Megnéztem, valóban bug van a The New Pope 1. évad első résznél.
Ugyanis folytatom a Trónok harcát, azon nincs bug, van magyar felirat.
-
The New Pope 1. évad 1. részt nézem, és a webes felületen (böngészős változat) lévő lejátszóban a szövegbuborék gombra két nyelv (angol / magyar) és három felirat (angol magyar bulgár) jelenik meg. Azonban a nyelvet bármire változtatom angol lesz, felirat csak angol van. Ez az alap működés, vagy valami bug van nálam? (mármint hogy akkor is odateszi a választó menüt, ha az adott anyaghoz nincs elérhető nyelv / felirat választás?)Update:
Mobil változatban csak angol nyelv és angol + bolgár felirat látszik. Tehát a webböngészős változat bugos. Megválaszoltam magamnak. -
l.skywalker
Topikgazda
Az OFF-olást kérlek fejezzétek be. Mindenki véleménye fontos, de ha már a téma nagyon elmegy a nem fontos irányba, folytassátok inkább privátban! Köszönöm
-
movax
őstag
Huh. Bocs. Itt se vagyok már.
-
V.Stryker
nagyúr
Fogyasztói társadalomban élünk. El kell ezt engedni. Nem tudom milyen korosztály vagy,de én 30-40 között képtelen vagyok ebből ügyet csinálni, mert beleszülettem. Bár emlékszem még az idősekre, hogy már mindenkinek, sőt már neki is kényelmetlen volt valami, de "akkor is azt használjuk ha beledöglünk is, mert azért én egyszer pénzt adtam!".
Ugyanez a reakciód, ha valami kedvenc csatornádat kiveszi a szolgáltató (pl. a Digi, ahogy rakat adót kivett)? Mi a megoldás? Lemondod és kötsz oda, ahol van amit szeretnél. Neked kell utánamenni , szívni vele, te vagy a legkisebb láncszem. Ilyen ez az élet, igazságtalan. -
LouiS22
veterán
Nem és nem.
Értsd meg végre: vettél egy tévét valamikor, de a tévének nem volt integráns része az HBO GO app. Na, itt csúszik meg az érvelésed. A gyártó biztosított SDK-t, amire bárki fejleszthetett. Nem fizettél te semmi plusz pénzt, pláne nem az HBO-nak, meg senkinek nem.
De ha ennyire fáj, akkor miért nem mondod le azt a nyamvadt előfizetést? Vagy ha annyira biztos vagy az igazadban, akkor miért nem pereled be őket? Ja, ahhoz már nem vagy olyan nagyokos.
Komolyan mondom, itt hisztizel, miközben már leírták a megoldást. Meg az okot is.
Nincs köze ehhez semmilyen tervezett elavulásnak, end of life. Youtube még megy? Csak azért kérdem, mert az is le fog állni a tévéden, akkor a Google-t is perelni fogod?
-
-
movax
őstag
válasz
LouiS22 #4259 üzenetére
Én értem, de én pénzt fizettem azért a kurva tévéért, amikor pedig ezt tettem, működött rajta a HBO Go. Vagyis: akkor a tévéhez hozzátartozott egy működő feature (nem support!), lehet, hogy ez volt a döntő szempont a vásárlásnál. Ilyen nincs, hogy a gyártó saját hatáskörben megszünteti a termékének egyik részét, hogy aztán nekem egy pénzért megvásárolt másik kütyüvel kelljen pótolni. Még egyszer: azt a funkcióját, ami vásárláskor megvolt neki, kifizettem. Ez olyan, mintha ha az LG egyszer csak megszüntetné a színeket a tévén, mert izé, valami előre eltervezett áruleselejtezéssel megbízott seggfej pénzügyis ezt álmodta éjszaka.
-
LouiS22
veterán
Se az HBO, se a Netflix, se semmilyen 3rd party szolgáltató nem garantál élethosszig tartó supportot. Szóval speciel ezért kár az HBO-t szidni... Az app csak egy lehetőség, nem kiváltság, vagy szerzett jog.
Továbbá:
2015-2019 - ez nagyjából a WebOS, a Tiéden garantáltan nem ez fut.
Egyébként megszűnt a 2015 előtti OS támogatása LG részéről is.
-
movax
őstag
Helló. Meglepődve tapasztaltam, hogy a 2014-es gyártású LG okostévémen (32LB5820) már nem működik a HBO Go, azt írja ki, nem kompatibilis vele. Namármost, ez a HBO lépése vagy az LG-é? Természetesen van HBO-előfizetésem. Nem tudom, hogy lehetséges, hogy van egy szolgáltatás, amiért fizetek és ami egy ideig működik rendben, aztán egyszer csak nem. Ül valami öltönyös marketinges kretén egy irodában, aki egyszer csak úgy dönt, hogy mától nem lesz kompatibilis a tévével a HBO Go app, vagy ugyanez az LG-nél: hirtelen úgy dönt az eladási osztály, hogy okés, elég volt a 2014-es tévék támogatásából, vásároljon újat magának a seggfej vásároló?
Van valami megoldás a HBO Go-s tartalmak nézésére közvetlenül? (úgy értem, hogy a tévéről, ne telóról streameljem). -
Bennyboy
őstag
válasz
l.skywalker #4255 üzenetére
köszi szépen, utánanézek
-
-
LouiS22
veterán
válasz
l.skywalker #4252 üzenetére
Isten és a gyártók útjai kifürkészhetetlenek
-
LouiS22
veterán
válasz
l.skywalker #4250 üzenetére
Nem figyeltél: USB-je van, HDMI-t nem írta (én is azért írtam neki, hogy van-e HDMI).
-
Bennyboy
őstag
Üdv!
Hogyan tudom a legolcsóbban megoldani, h nem okos tv-n működjön az hbo go? Pc van csak a másik szobában. A tv-n van USB bemenet. köszi előre is. -
azbest
félisten
a hbo go-n sincs magyar felirat az első évadhoz. Magyar hangsáv van, de csak angol felirat.
Angol feliratot viszont dobott az internet hozzá. Pl [link] [link]
Esetleg indíts egy hbo go 7 napos trialt, ha csak ez érdekel a platformról és megfelel az angol felirat lengyel hanghoz (ha nem magyar hanggal szeretné nézni). A második és harmadik évad már magyar feliratot is tartalmaz.
-
-
bl4ze
veterán
Sziasztok,
Chrome alól HBO GO-t nézve van lehetőség felirat letöltésre bármilyen formátumban?
Köszönöm. -
-
V.Stryker
nagyúr
Na, végülis most oldódott meg.
Ami jó, hogy a régi saját hbo go-s emailemet használhattam. -
LouiS22
veterán
válasz
V.Stryker #4230 üzenetére
Hívd fel az üfsz-t, pillanatok alatt meg fogják oldani
Nekem sem jött, telefon, fél óra múlva ott volt a mail.
Pro tipp: milyen mailcím a default náluk? Ha van t-email (vagy ahogy most hívják), akkor szerintem abba a postaládába ment. CSak egy ötlet, de érdemes megnézni.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Eddig volt HBO Go saját előfizum, simán HBO Go-n keresztül. Most úgy alakult,hogy a Telekomon keresztül lett tv-s hbo előfizu, ami mellé jár az hbo go. Van lehetőségem, hogy a régi hbo-s fiókomat használjam a telekomos előfizuval vagy új fiókot kell regisztrálnom?
-
-
tobias40
veterán
Ha jól emlékszem amikor a tv-n kapcsolódni akarsz az applikációban akkor kiír egy kódot.
Azt kell beírni a a webes felületen az "eszközkezelő és ott új eszköz aktiválása" fülben és így párosítod.
Nem nagyon figyeltem ,mert nem magamnak csináltam hanem egy ismerősömnek de valahogy így ment..
Tehát a tv készüléket is párosítani kell vagy vmi hasonló.....Bocs ha nem így van...
-
Somatom
veterán
Elvileg WebOS 3.0, ami az HBO szerint támogatott.
-
-
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék!
szeretném használni az HBO GO szolgáltatását... TV-re app felrakva, kéri hogy válasszam ki a régiót, oké meg van, majd aktiváljam a készüléket. menjek fel a hbogo.hu/activate weboldalra, és írjam be a megadott kódot.. oké. számítógépen felmegyek az oldalra, majd ott kéri hogy akkor bejelentkezés, vagy regisztráció
Bejelentkezésnél be tudok lépni a regisztrált email címmel, és számítógépen megy is a téma... de hogy a fenébe kell a TV-t/TV-n megadott kódot beaktiválni?
Köszönöm előre is -
totron
addikt
Múltkorában itt vagy a Kodi topikban lett vagyon írva, hogy nem megy az HBO GO desktop linux alatt. Pedig megy. Böngészőben. Másnak is?
-
tomigonzo
aktív tag
válasz
Mezga Aladár #4216 üzenetére
koszi
-
4Grider
félisten
válasz
tobias40 #4212 üzenetére
Azt hogy az HBO azt látja hogy a haver ip címén nézi valaki a streamet, de valójában az rajta csak átmegy, de mivel onnan már vpn alagútban van, a túlsó oldali ip neki már rejtve lesz.
Tehát a havernál kell egy vpn szerver, amire fel lehet csatlakozni, meg kell annyi szabad le- és feltöltési sávszélesség, amire szükség van kliens oldalon. -
tomigonzo
aktív tag
szoval senki nem tud egy magyar apk -val megdobni?
kosz -
4Grider
félisten
válasz
Somatom #4200 üzenetére
Pont a tiltólista miatt simán előfordulhat, hogy ami ma működik, holnap már nem fog. Főleg ha többen kezdik el használni az itteni ajánlás alapján az adott vpn szolgáltatót. Nem mellesleg pedig az egy felhasználóra eső elérhető sávszél is csökkenni fog. Szóval maga ellen beszél, aki ajánlja a saját vpn kiszolgálóját...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Hővezető paszták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elden Ring
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- További aktív témák...
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged