Hirdetés
Aktív témák
-
osi111
csendes tag
Szia,vb előtt szeretnék Full-HD plazmát venni kizárólag tv adásokra és mozira használnám,ár:kb 250e ft egy-két tízezer még belefér ha a minőség lényegesen emelkedik..Az én elképzelésem a Samsung két tipusa :2010-es PS-50C530C1W vagy a 2009-es PS-50B550T4W.Nem vagyok márkafüggő de Panák kicsivel drágábbak,LG-k kb ugyanannyi,de ettől a márkától egy kicsit tartok! Légyszi segíts a döntésben! Ha más tipust javasolsz azt is írd meg! Válaszodat előre is köszönöm Üdv.
-
osi111
csendes tag
Szia,vb előtt szeretnék Full-HD plazmát venni kizárólag tv adásokra és mozira használnám,ár:kb 250e ft egy-két tízezer még belefér ha a minőség lényegesen emelkedik..Az én elképzelésem a Samsung két tipusa :2010-es PS-50C530C1W vagy a 2009-es PS-50B550T4W.Nem vagyok márkafüggő de Panák kicsivel drágábbak,LG-k kb ugyanannyi,de ettől a márkától egy kicsit tartok! Légyszi segíts a döntésben! Ha más tipust javasolsz azt is írd meg! Válaszodat előre is köszönöm Üdv.
-
osi111
csendes tag
Sziasztok nem tudna valaki egy olyan linket adni ahonnan le lehet tölteni audió formátumú zenéket nem ilyen szar mp3-okat.
köszönöm előre is -
osi111
csendes tag
-
osi111
csendes tag
ja meg még az LFE-t mennyireállítsam ezeket abszolut nem vágom!
-
osi111
csendes tag
Megjött már pár napja az infinity psw 8 sub odabasz
szerintem picit jobb mint a kef c4 és köszönöm BBéci Tanácsát
Nem kicsit volt hasznos!Ki az az APEH? És neki miért jár a pénzemből?
-
osi111
csendes tag
válasz
vtechun #8858 üzenetére
Szia én halottam PIONEER VSX-519 egyik barátomnak ilyen van korrekt darab pár hónapja volt 85eft nekem különben egy régi VSX-415 5.1 esősítőm van hdmi nélkül, de teljesen megvagyok vele elégedve Pioneer ba nem fogsz csalódni ,de vannak jobb cuccok is ott ár fügvénye az egész!Csak egy vélemény volt!
-
osi111
csendes tag
Erősítő Alap, de jó!
Hangszórók ugyanezNekem ilyen frontjaim vannak 17nm használom szerintem árába nagyon jó! ésígyis egy laza 20eft hozzá kell rakni
de ez a minimum ami kell egy ekkora szobába!
LINKEK!
http://www.netdepo.hu/onkyo-tx-sr307-753.html/hun/
http://www.netdepo.hu/wharfedale-vardus-vr-300-hcp-830.html/hun/
-
osi111
csendes tag
-
osi111
csendes tag
Javít a hangminőségen ha banándugóval vannak összekötve az erősítő és hangszóró között?Én is 4-es kábelt használok
-
osi111
csendes tag
Sziasztok mi a vélemény erről a termékről mert ebbe is gondolkodok http://www.netdepo.hu/polkaudio-tsi-300-173.html/hun/
Vagy!
http://www.netdepo.hu/wharfedale-vardus-vr-400-242.html/hun/
-
osi111
csendes tag
http://www.netdepo.hu/cav-dp288-18.html/hun/
Vélemény?
-
osi111
csendes tag
válasz
Thuglife #8478 üzenetére
Szia Polkaudio psw 110-et nem hallgattad mekkora szobába szánod a kef-c4-et?
Meddig tekerted a hangerőt hány százalékig? Csak mert én is ilyet rendeltem!! De még nem jött meg és félek a pici lesz és csutkára kel tekeri a hangerőt!! Kérem szépen még a tapasztalataidat!Üdv.....
-
osi111
csendes tag
Vaki valamit tud mondani a CAV márkáról milyen cucc jó?
-
osi111
csendes tag
A JBL Es 250p iszonyat keményen szól külben nem csak barátom kollégám is nap mint nap beszélek vele soha semmiféle gondja nem volt vele 30nm 35nm szobája van,de nagyon dinamikusan energiával teleten szépen szol.Érdeme meghallgatni Csárli new york című számot nagyon szép!subbal! különben a 1 éve vette a netdeponál akcióba 89eft-ért hihetetlen most drágább az Es150p... most az 250p ára olyan 120eft körül mozog.....
-
osi111
csendes tag
Mennyire igaz na akkor regélek még egyet
ha nem gond Kocsimba csak Pioneer cucc van és ott egy picit sőt talán nagyon túlzott a basszus ugyanis típus számát nem tom megmondani, de 500/1000w hozzáteszem megrázza úgy az autót, hogy sokan nem bírják(Beleértendő az ágyrázóm ha fogalmazhatok így
) meg persze az autóhifi sokkal olcsóbb mint a szobai rendszerek erre nemrég kellet rájönnöm sajna
és most, hogy nekiálltam direct móddal hallgatni zenéket, filmeket ez is tetszik, de egy kicsit kevesellem a mély hangokat próbálok jó irányba fejlődni..
-
osi111
csendes tag
Rendben én is értek a szobol tudom hogy ez egy alsó kategória barátomnak pl: egy JBL Es250P subládája van és egy JBL Es80 frontsugárzó és nála hallottam elösször egy stereo rendszert subládával nagyon bejött rá 1-2 hónapra vettem egy Pioneer VSX-415 5.1 házimozi erősítőt és két álló Wharfedale Vardus VR-300 hangfalat és utánna kezdtem el érdeklődni a házimozi világa után sajnálom ha egy kicsit értetlen vagyok -e témába,de nemrég foglalatoskodom vele.Köszönöm tanácsodat megrendeltem a Kef c4-et remélem azért megrázza egy-egy effekt az ágyamat Film vagy Loreena hangja alatt.
-
osi111
csendes tag
válasz
Winzsolt #7651 üzenetére
Sziasztok szerintetek melyik mélynomó a legideálisabb zene -mozi célokra??
Polkaudio psw 110 25cm membrán 100w
Kef C4 20cm membrán 200w "D"osztályu erősítő hogy mi az arról fogalmam nincsMindkettő szerepelt a Sound&Vision 2009 számában Kef tesztgyőztes lett!
Külföldi oldalakon utánna olvastam a Kef- nek polknakis, de nem tudok döntést hozni és ráadásul ugyanannyiba kerülnek 59eft
17 nm szobám van 220cm belmagassággal
biztosan tudtok segíteni akkár privibeis írhatnátok ki melyiket hallotta vagy van-e valakiknek ezekből a tipusokból.. Emali Címem.
zsvari1@gmail.com
Köszönöm...
-
osi111
csendes tag
..
-
osi111
csendes tag
....
Aktív témák
Hirdetés
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest