- Az elmúlt 8 évének legnagyobb felvásárlását jelentette be a Samsung
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Úgy értettem a kérdést, hogy amit vettem Onkyo HT-S3305 szett és annak az erősítőjének a sub kimenet két rugós csatlakozó, nem pedig egy Pre Out SUB kimenet, mint a különálló pl. TX-SR308-nak. Itt a háta az erősítőnek. Azt tudom, hogy pl. az általam nézett Polk Audio sub-ot a front kimentre kell kötni és a subból kell "továbbvinni" a frontokra, de vannak olyan aktív subok, aminek csak egy RCA-s bemenete van. Erre rá lehet-e kötni, ez érdekelt volna konkrétan.
-
Sonja
nagyúr
Aktív szubot lehet rákötni egy passzív kimenetű erősítőre?
-
Sonja
nagyúr
Sziasztok!
Én a tegnapi nap folyamán vettem egy Onkyo HT-S3305 típusú rendszert. A hangja az 5.1-es Genius DHT510 után egy álom, még ezekkel a kis dobozokkal is.
Meglepő volt számomra, sokkal, de sokkal rosszabbra számítottam. Jóval jobb a hangzás a filmek tekintetében, mint volt a Genius cuccal.
Egyedül a subot találtam kicsit gyengének, de egy kis +db neki és jó lett.
Mint teljesen tudatlan, akinek ez az első AV erősítője kérdezném, hogy miért "kattog" néha egy-egy váltásnál az erősítő?
Be-/kikapcsolásnál is egy nagyot kattan, néha akkor is, ha másik bemenetre kapcsolok, stb. Ez normális jelenség?
Hűtéssel nincs gond, mert nyitott helyen van. Egyébként jól melegszik is (relatív).
A másik kérdésem, hogy ha az erősítő ki van kapcsolva, akkor sehogy nem engedi át a HDMI-n a képet és a hangot? A kérdésem azért, mert a DivX sorozataimat a Philips DVD USB menetére dugott pendrive-ról szoktam nézni és erre elég lenne a TV-n lévő hang (meg a kép is
) és nem akarom csak ezért bekapcsolni az erősítőt.
Ami meglepett (és már fentebb írták is), hogy a magyar használati utasítás egy katasztrófa!
TX-SR507/577 típusokat magyaráz benne.
Még szerencse, hogy az angol használatit is tudom használni.
Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Honda topik
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest