- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Computex 2025: közeleg az NVIDIA Computex előadása
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
Hamár tápkábel múltkor találkoztam furcsasággal: szóval a régi Onkyo AV-t ki akartam pucolni komoresszorral és ahogy leszedtem a házat láttam a tápkábelt ki lehet venni. Ami fura, hogy a 2x1.5mm tápkábel végén egy gyorscsatlakozó van(nyáklapba csatlakozik), aminek a két villája nagyon vékony, töredéke a 220V dugvillájának, és ez visz át 240W-ot.....és nem is réz a két villa.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
boroskarcsi #159400 üzenetére
Én is hasonlóképpen jártam, csak a center ügyében. A Klipsch r52c helyett egy Monitor Audio lett inkább, nem bántam meg.
-
Quqesz
nagyúr
A fekete kb alapból mindenhova jó, világos és sötét szobába is. De ha olyan a bútorzatod, akkor egy színesebb doboz fel tudja plusszban dobni pl dió, rózsafa, cseresznye. A fehér is nagyon jó ha olyan a hangulata a szobának. Szoktak a gyártók felrakni képeket szobákba berakott szettekről, sztem onnan tudsz lesni. A többi egyéni ízlés dolga.
Pl: -
Quqesz
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #159191 üzenetére
Jó ez a műszaki rajz róla
Lehet holnap beszélek bent az asztalosokkal.... -
Quqesz
nagyúr
válasz
fehér_ember #157264 üzenetére
Köszi az ötletet. Igazából nem tudtam, hogy van olyan topik is.
A két hátsó Warfedale, azért az jobb kicsovel, mint a Sal, marad is. -
Quqesz
nagyúr
Mission m34i-vel van valakinek tapasztalata? Megér használtan szép állapotban 65e?
-
Quqesz
nagyúr
Sziasztok
Gondolkodom a házimozi frontjainak a cseréjén, amik jelenleg Sal 3408-ok(gondolom érthető miért). Az erősítő egy Cambridge Audio 540R V2 és szerintetek milyen márkájú hangfalak passzolnának hozzá? Nem feltétlen újat nézek, akár lehet használt is.
Eddig számításba jöttek: B&W(pl használt dm 603 s2), jbl, mission, polk audió, tannoy, Heco, Magnat, Celestion, Taga Harmony 806....vagy régi videoton c101(vagy 902). -
Quqesz
nagyúr
Üdv mindenkinek.
Van egy kis házimozim és az első 3 hangszóró nem az igazi és gondolkozok cserén. Após agyal vmi hifin és gondoltam odaadom neki én meg cserélek. Amit cserélnék az két SAL 3408-as hangfal és kinéztem a Taga Harmoni 606-os hangfalat helyettük. Van vkinek erről a hangfalról tapasztalata? Az erősítő ami hajtja az egy Cambridge Audio 520 V2, ezzel van sejtésetek hogy szólhatna(tudom a legjobb lenne meghallgatni, de ez nehezen kivitelezhető)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest