Hirdetés
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
válasz #33347072 #139251 üzenetére
Én a helyedben megvenném Nemir-től azt az erősítőt amit árul, lásd az aláírásában: "Eladó egy új Onkyo TX RZ 900 2 év garival, részleteket keresed a PH aprón vagy az Apród Extra oldalán." [link]
Nem is értem miért nem kínálta fel, sokkal jobban megéri mint a 810 és még vagy 50eft-al olcsóbb és még lehet engedne is és 2 év garancia is van rá...[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Nemir Ombe
addikt
válasz #33347072 #139251 üzenetére
Itt a topikban is népszerű német ill. francia webshopokban pl. kijön: Onkyo 810 vagy Pioneer LX 501 700-750€, Canton SLS 780 + 755 + 720 1.700€, Canton Vento 880 + 856 + 820 1.800€, Triangle Antal Maestro 5.0 1.700€, Focal Chorus 8vw 5.0 1.400€ és Canton sub 10.2 vagy 12.2 és Yamaha sw 700 sub 3-400€ között .... vagy akár egy pl. ilyen [link] egyben és még bőven marad sub-ra, szállításra és kábelekre is ....
[ Szerkesztve ]
Hmm ....
-
Nemir Ombe
addikt
válasz #33347072 #139247 üzenetére
"Sok mindent néztem már a neten de nem igazán tudom hogy mit kellene vennem, hogy ne csalódjak túl nagyot."
Arra esetleg nem gondoltál, hogy 1-2-t meg is hallgass, hogy kizárd a "túl nagy csalódás" lehetőségét .... ?? .... igy eléggé "zsákbamacska" a dolog ....
[ Szerkesztve ]
Hmm ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest