- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
Hello. Most igy néz ki a rendszer nálam. HTPC azon XBMC. HTPC TV között HDMI, HTPCböl optikai kábel az 5.1 logitech Z5500 ba. Most neztem egy ilyet YAMAHA YHT-399 112.000Ft. Az lenne a kerdesem, hogy erdemes lenne e lecserelnem? Masi meg amit nem ertek egyaltalan, hogy most ez a keszulek hogy is müködik? Marmint latom irja hogy 3D meg fullHD. A tvm 3D 50" fullHD plazma. Szoval akkor a HTPC-t HDMI vel rákötöm az erösitöre és azon keresztul fog jönni a 3D meg a kép is hang is? Vagy hogy megy ez? Sajat lejatszo programja van a Yamahanak? Nem tudom elkepzelni hogy megy ez. Akkor az XBMC-t nem is fogom látni? Xboxom is van azt is akkor HDMI vel kössem a házimozi rendszerre? Köszi
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Xmodule
őstag
válasz MasterMark #50458 üzenetére
Értem es szerinted megéri cserélném? Mármint a Yamaha jobban szól-e? Vagy nincs olyan nagy különbség? Így hogy erősíton megy át a kép nincsen input lagg? Mert amugy pl a konzol direktbe menne a konzolra.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Xmodule
őstag
válasz MasterMark #50486 üzenetére
Logitech Z5500-at cserélném erre: YAMAHA YHT-399. Eladnám a Z5500at es így kellene pluszba fizetnem 65ezer Ft -ot. Szóval jobb e hangzasba a Yamaha?
-
Xmodule
őstag
Sziasztok.
Sony STR-DN850 lenne most újonan 96.000Ft -ért.
Ami most van nekem Logitech Z-5500, ennek a hangfalai lennének rákötve.
Amire használom: PS3,Xbox360,Wii U, HTPC bemenet lenne és egy HDMI kimeneten Pana plazma TV. Az a baj most hogy ugy van megoldva a HDMI bemenetes eszközök splitterrel mennek a TVbe TVböl optikai kábel megy a Z5500 podjába. De igy nem az igazi szerintem. Wii U már csak stereo hangot nyom igy ki pl. Szoval ugy erzem egy ilyen keszulek jo befektetes lehetne ezért az összegért. Ti mit gondoltok?Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Xmodule
őstag
válasz nismoka #106191 üzenetére
A sateliteket direktbe kotnem a subot meg az alattam is irt módszerrel. Rca-Jack kabellal mert a podon van bement. Mondjuk a podon sokfele bemenet van. De elhiszem nektek ha azt mondjátok nem eri meg ezeket a logi hangfalakat rakotni. Esetleg akkor mit tudnatok ajánlani belépő közép szinten ehhez az erősítőhoz?(hangfalakat) 5.1 erdekelne.
-
Xmodule
őstag
Koszonom a válaszokat. Közben olvastam egy masik alternatívát erosito téren.
Pio VSX-924 vagy Sony STR-DN850 ha ugyan abban az árban van? Melyik eri meg jobban es miert?Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Xmodule
őstag
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Átfontolom a dolokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest