Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tamoo

MODERÁTOR

válasz Dorian #167641 üzenetére

Jó kérdés. Én nagyon kíváncsi vagyok a refis verzióra, de hallani kellene...
    Attól függetlenül, hogy a zártnak ilyen fosul néz ki itt az impulzusválasza, még baromi feszes, jó a hangja.
    Refisből most ahogy volt időm 12"-os hangszóróra méretezgettem dobozt, hát az kb. úgy nézett ki, hogy 450x600x500mm (széles x magas x mély), ez kb. a 15"-os zárt mérete. Viszont ha a nagyobb hangszórót akarja az ember reflexes dobozba akkor az már elég méretes.
    Nekem az jött le, hogy mi elég hasonló hangnyomással mozizhatunk, meg nálatok is nyitott a légtér hátrafelé. Ha csak a hangnyomást nézzük én azt mondanám vagy egy zárt 18" ami tovább hajtható (árban ez jön ki a legjobban) vagy 2db zárt 15" vagy 2db 12" reflex.
    Lehet megalománnak tűnik a T12 után és úgy gondolod fölösleges lenne, de egyáltalán nem az. Én nem mozizok durva hangerőn és nincs is túlhúzva a mélyem, így az 1db zárt 15" elég a filmek 80%-ához, a 20%-nál ahol nem fukarkodtak az LFE csatornával pedig nagyon határon van. Nem koppan fel, de a max lineáris kitérés fölött is dolgozik.

Polaritást passzolom. Még egyszer sem pipáltam be.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák