Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz python1 #164114 üzenetére
Akkor ha már itt vagyok véleményeztetem veletek a maradékot is.
Itt a szoba alaprajza. Keresztben 5,5m, Faltól a kanapé hátáig 3,9m. Az elrendezés értelemszerű, láthatjátok kicsivel a kanapé mögött lenne a két hátsó hangszóró aminek csíptetős fali dugalj lenne kialakítva kb 180cm magasan. Az elülső faltől ez 4,3m.
Ott valami ilyen megoldást szeretnék látni. Földön ott nem lehet.
Falban 2x1,5mm2 réz vezetéket gondoltam, nem hiszem, hogy több kell azoknak, szóljatok ha de.
A front/sub az földön, vezeték média szekrény mögött. Azt nem építeném be. Center a médiaszekrényen TV alatt. Front akár lehet álló, magas, akár 3 utas. Nyilván ez képlékeny.Milyen teljesítményt kellene ekkora térbe előirányozni? Jó-e így a koncepció?
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest