Hirdetés
- HP notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz robi-k #160377 üzenetére
A három különállónak az a hátránya, hogy nem lehet keresztben elheveredni rajtuk, ha az embernek éppen ahhoz van kedve.
(#160381) robi-k
Macska nálunk is van, de a bőr kanapé és az ugyanolyan marhabőr puffok számára tiltott területnek számítanak, ezt meglepő módon betartja. Illetve 6 év alatt egyetlen alkalommal előfordult, hogy feleségem a kanapén szunyókálva találta, természetesen azonnal leparancsolta onnan és szigorúan megdorgálta.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
asipos0228
csendes tag
én ezt vettem januárban:
https://jobaratokfotel.hu/Jansen-2-szemelyes-relax-kanapeKényelmes. De nagyon. Mondjuk van 2 maine coon macskám, úgyhogy már elengedtem a kinézetét. Letakarni nem fogom.
Emiatt halasztódott a mélynyomó vásárlásom. Mondjuk legalább kijött az SB2000 PRO
-
mpo
veterán
Kanapét, de ez nappaliként is funkcionál.
Kényelmes fotelben akkor ültem, amikor a használt bútorosnál beleültem egy régi bőrfotelbe, aminek a fejem tetejéig ért a háttámlája, faragott lábak, karfa. Majdnem megvettem.
A postaládába bedobott reklámújságban az ülőgarnitúrák háttámlája nagyon alacsony és majdnem derékszöget zár be az ülőfelülettel. Azon nem sokáig ül a vendég, hazamegy.[ Szerkesztve ]
Ha érted, akkor már elavult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest