Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
espi38
őstag
Sziasztok! Segítséget szeretnék illetve tanácsot szeretnék kérni, hátha találkozott valaki hasonló problémával.
Adott egy házimozi rendszer 2db nagy heco victa prime hangfalakkal, hátsó heco hangszórók +center heco hangszóró +pioneer vsx 924 es erősítő.
A hangszórókról le van vágva a melyhang 80hz re és ext sztereó módban amikor minden hangszóró egyszerre szól, nagy hangerőnél kikapcsol az erősítő és nem azért mert túl melegedett.
Találkozott valaki hasonló hibával?
Segítő válaszokat előre is köszönöm -
espi38
őstag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni!
Adott egy Samsung UE55NU8052 tv,leírása szerint támogatja a dolby digital hangot.
Kérdésem az lenne,hogyha egy külső merevlemezről játszók le filmeket ami rendelkezik 5.1 hanggal azt leadja a készülék az adott erősítőnek jelen esetben egy soundbarnak?
Segítő válaszokat előre is köszönöm -
espi38
őstag
Szerintem ez a topic éppen azért van, hogy kérdezzen az ember mert nincs tudása tapasztalata.
Miért te 1 napon belül megveszed amit szeretnél? Több embernek szerettem volna ki kérni a véleményét, de kár volt a tiédet, mert most hallgathatok ez miatt.
Nem szoktam és továbbra se fogok egy véleményre adni.
De nem akarok személyeskedni inkább részemről lezarom ezt a témát[ Szerkesztve ]
-
espi38
őstag
Hu de népszerű lettem, köszönöm
Miért annyira hihetetlenül rosszat rendeltem meg, azért az a nem kevés pozitív értékelés nem erre utal. Ráadásul nem volt kedvem hetekig nézegetni az apró hirdetesket hátha lesz amit érdemes megvenni.
A régi ládámhoz képest ötször nagyobb teljesítményű, azért mert 25 cm nyomó van benne nem biztos, hogy nem lesz elég "nekem"
Aki olyan őrült házimozi fun mint esetleg te vagy ti biztosan nem lenne elég, nekem nem az kellett hogy le vigye a hajam vagy letolja a bögrét a polcról[ Szerkesztve ]
-
espi38
őstag
Mert műszaki termékeket nem veszek használtat csak autóban
Tisztában vagyok azzal és mindenki úgy vélekedik, hogyha házimoziról van szó és nincs nagy pénz erre akkor,csakis jobb minőségű használt mint új gagyi minőség.
Amikor a szettet kerestem akkor is inkább az újjat választottam de nem bántam meg, az én igenyéimet maximálisan kielégíti -
espi38
őstag
-
espi38
őstag
válasz ctrlaltdel13 #52861 üzenetére
Valóban sorry
De őszintén egy lakásban házban kitart egy 38cm mélynyomót -
espi38
őstag
Hát rosszul gondolod,:) több embertől érdeklődtem köztük tőled is igen,de nem volt mindenki hasonló véleményen "sőt" hogy csak 30as láda jöhet szóba.
Nekem nincs több százezer forintom arra, hogy ládát vegyek főleg úgy, hogy az szettem is alsó kategóriás, igy szerintem ráadásul fölösleges is lett volna.
Mindenki olyat vesz amire kerete van és próbája a legjobbat kihozzni ebből.
Azért mert érdeklődtem nálad is, most már azt mondom bár ne tettem volna, csupán a kíváncsiság hajtott ki mit mond.
Lesz amilyen lesz, ha nem fog jól szólni akkor tovább adom, ennyi léptem[ Szerkesztve ]
-
espi38
őstag
Hát abból, hogy az itteni árakhoz képest több tizezerrel olcsóbban jutottam hozzá
De nem azért rendeltem, hogy már most ezen filozzak, mennyiért tudnám majd továbbadni.
Az előző subladahoz képest ez ötször nagyobb teljesítményű talán nem lesz kevés, ha meg mégis akkor se veszek másikat,megmarad[ Szerkesztve ]
-
espi38
őstag
válasz ctrlaltdel13 #52842 üzenetére
Ezen talán nem bukok mert szerintem relatíve olcsón veszem, de köszönöm a válaszod.
Üdv Laci -
espi38
őstag
Megrendeltem a Cambridge ládát elegem volt a keresgélésből, van nekem más dolgom is mint hogy mélyládát keressek
Leírása szerint 500W RMS tud, azért ennek elégnek kell lennie 30nm re.
Ha mégsem akkor majd megy a hirdetések közé, biztosan lesz valaki akit szintén érdekelni fog. -
espi38
őstag
hát látom nem igazán aktív ez a topic,pedig súlyos döntésről kérdeztem tőletek
-
espi38
őstag
Én A DM soundtól rendelném ezt a Cambridge ládát,mert úgy látom az nyert a klipsch 120SW szemben
-
espi38
őstag
Sziasztok!
Találtam ezt a ládát ami szerintem még még fizethető árban lenne, csak kérdés hogy minőségre és a megadott adatai valósak e? [link]
Ha esetleg valakinek van tapasztalata és véleménye erről a mélyládáról kérem ossza meg velem, köszönöm szépen -
espi38
őstag
Azért nem minden esetben igaz az hogy "ha drága akkor az biztosan jó."
Lehúztad azt a Hyper hangszórót és senki nem tudja milyen tapasztalat zéró.
Abban viszont maximálisan egyetértek veled, hogy a fizikával nem lehet harcolni és kellene 30nm egy pár száz wattos mélynyomó.
De mivel egy ládám már van, gondoltam veszek egy másikat mellé viszont azt a tanácsot kaptam, hogy ne tegyem mert nem lehet normálisan osszehangolni őket, százezer ft feletti egy normális teljesítményű láda ami nekem jól lenne de sajna most nincs ra keret bármennyire szeretném -
espi38
őstag
Egy 30nm nyitott nappaliba elég egy 30cm sub 100/220 Wos?
Most egy 20 nm zárt szobában döngicsél, de fél hangerőn sincs.
Az erősítőm támogatja a két subot igy a lehetőség adott lenne 😁, de ha nem muszáj akkor nem áldozok még egyre[ Szerkesztve ]
-
espi38
őstag
Sziasztok, ismét itt!
Egy kis segítség ismét 😁
Adott egy nappali konyha együtt nm kb 32 nm 83 légköbméreres.
Nagy álló hangfalak, kicsi hátsó hangfalak és egy 30 cm es 300 Wos mélyláda.
Ebben a helyzetben hova kellene elhelyezni a mélyládát? Segítséget előre is köszönöm -
espi38
őstag
[link] Ettől van olcsóbb megoldás? Venni egy Bluetooth adót és egy vevőt és azt valahogy párosítani? Segítő válaszokat előre is köszönöm
-
espi38
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem tőletek.
Adott egy 5.0 hangrendszer és szeretném a hátsó hangszórókat "részlegesen" vezeték nélkülivé tenni.
Találtam a bangdoodon ezt az erősítőt amiben benne van a bluetooth modul is elképesztő áron és nem gyenge teljesítménnyel 2x100 W [link] . Ehhez egy tápegység és mehetne a dolog, gondolom én😫
De ebben a kütyüben bluetooth vevő van, kellene egy adó is, hogy valami jelet adjon az erősítő a hangszóróknak?
Itt jönnétek képbe, hogy tudnám ezt megoldani, hogy a házimozi erősítőre tenni egy Bluetooth adót és főképpen ezt párosítani is kellene a hátsó erősítővel? Segítő válaszokat előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
espi38
őstag
válasz boroskarcsi #48592 üzenetére
Ezt nem találtam köszönöm.
Viszont azt nem gondoltam volna,hogy ennyibe kerül-ennyit erre a luxusra nem fogok költeni
Azért egy bluetooth megoldással kifogom próbálni-
az erősítő mély láda kimenetét rákötöm egy adóra-a mély láda bemenetét meg egy vevőre-elvileg ezek is tudják továbbítani a mély frekvenciás jelet -
espi38
őstag
Most olvastam az erősítőm tudását és elvileg tudja a WiFin keresztüli jelszórást vagy mit, sajna nem értek hozzá.
Vsx 933 a típusa.
Ha ehhez aktív hátsó hangfalak kellenek akkor ezt egyenlőre elvetem.
A láda aktiv milyen kütyü kellene hozzá és hol találok egy sima Bluetooth adó és egy vevő erre alkalmas, hogy csak a mély jeleket közvetítse? -
espi38
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni😁
Adott egy aktív mélyláda és házimozi erősítő.
A ládát vezeték nélkül szeretném összekötni az erősítővel van erre valami okosság, segítő válaszokat előre is köszönöm -
espi38
őstag
Sziasztok!
Hiányoztam
Visszavittem a búgó Boston mélyládát -visszakértem az összeget és vettem ezt[link]
Nem búg-nem zúg és nekem a lakásban nagyon nagyot nyom nem hiába 30cm tányér van benne -
espi38
őstag
találtam még ezt is ez talán jobb mint a Magnat[link]
-
espi38
őstag
sziasztok skacok!
Ezt a ládát ismeri esetleg hallotta már valaki vagy felejtős?
[link] -
espi38
őstag
Ez az én formám
A TAGA TSW 90 V.4 csak február 10.e után elérhető
Ráadásul jó árat kaptam rá,aztán kiderült hogy a semmire.
Esetleg valakinek van illetve volt ilyen ládája?
[link]
Válaszokat előre is köszönöm -
espi38
őstag
Senki??
[link] -
espi38
őstag
Sziasztok!
Ebből esetleg valakit érdekelne az egyik,mert nekem csak egy darabra lenne szükségem?
[link] -
espi38
őstag
válasz zsoika #40531 üzenetére
Köszönöm a segítő szavaidat-maximálisan igazat adok neked valamint,hogy elfogadod ha újjat szeretnék venni.
A munkámból adódóan tudom bujni a netet de őszintén szólva belefáradtam ebbe,nézelődni ha van rácsapni vagy eladták vagy nem-hogy hajtotta az előző tulaj és még sorolhatnám milyen hátrányai vannak a használt dolgoknak.
Így voltam az erősítővel és a tv vel hangfalszettel is csak is új nem akartam használtat venni,hozzá kell tennem mindkettőt ajánlással vettem meg.
Nehéz jó döntést hozzni ebben a témában,igen most volt tanulság ezzel a ládikóval bár az egyik kollágám meghallgatta ezt a bugást,hogy hülye vagyok Ő nem is hallja és hogy ez zavar engem??? -
espi38
őstag
Ráadásul a kis okos agyammal azt is felfogtam,hogy nem érdemes ennyi pénzért új ládát venni hanem max használtat-a tápegység cserét se én találtam ki hanem egy villamossági szerelő,na léptem
-
espi38
őstag
válasz Daywalker #40526 üzenetére
Aranyosak vagytok-jó egy embert kitárgyalni akit nem is ismertek.MPO és társai
Nem tudom mi jogon ítéltek el bárkit is ha nem ismeritek???
Azért mert vannak kételyeim a dolgokkal kapcsolatban nem vagyok hülye gyerek és nem sírtam,hogy így jártam hanem tanácsot kértem mit vegyek helyette???[ Szerkesztve ]
-
espi38
őstag
Oly annyira,hogy nem adom vissza a ládikót azt marad ez ,ha jelenet van vagy szól zene akkor nem hallom közben meg leszarom tablettát beveszem azt hadd búgjon.
Annak tényleg nincs értelme,hogy veszek drágábban még egy szart.
Drágábbra pár 10 ezerre gondoltam[ Szerkesztve ]
-
espi38
őstag
[link]
ez brutál csak az ára -
espi38
őstag
válasz donjohnson #40482 üzenetére
semmi bajom velük csak kis teljesítményűekkel találkoztam
-
espi38
őstag
Jamo J10?[link]
Az jobb,hogy előre sugároz a hangszóró vagy lefele? -
espi38
őstag
Taga harmny TSW 90 ládáról valakinek véleménye?
Vagy esetleg magnat mélyládákról? -
espi38
őstag
Sziasztok!
Tunátok ajánlani normális mélyládát normális áron olyan 25-30nm kellene-árban max 80 ezerig?
Válaszokat előre is köszönöm -
espi38
őstag
Sziasztok!
megoldodott a mélyláda problémám abban a formában,hogy visszakapom a vételárat.
Ugyanis többen vettek ilyen mélyládát és hasonlóan panaszkodtak,hogy bug.
Boston 250 es ládát senki ne vegyen,mert hasonló problémával fogja szembe találni magát,pedig nagyon szépen szólt
Csak mit vegyek helyette hasonló teljesítménnyel és főleg ennyiért 60 ezer ft volt -
espi38
őstag
Sziasztok!
Én feladtam ezt a Dolby Atmos és társai lehetőséget-maradok a jól bevált 5.1 hangzásnál.
Köszönöm mindenkinek aki segített az ehhez való erősítő megszerzésében-de sajnos meg kell vállnom az ajánlott típustól -
espi38
őstag
-
espi38
őstag
Felhívtam a szervizt aki javítja a Boston mélyládákat és ott is azt a tanácsot kaptam,hogy dugjam be másik hálózatba.
Jeleztem a viszonteladónak és bedugják majd ők is és meglátjuk,hogyan tovább végére akarok járni már a dolognak. -
espi38
őstag
válasz junkpod #40237 üzenetére
Szia!
Abba a hosszabítóba van dugva ahova az erősítő a router és a set top box.
De a konyhába is kivittem és ott fali aljzatba dugtam és ott is bugott.
Ma felhívom az üzletet és megkérem őket,hogy dugják be hallgassák meg.
Nem olyan hangos, de búg és a hangszóróból jön a hang.Gondolom ennek simán kussba kell lennie,ha erre figyel az ember akkor tényleg hallja és sajna automatikusan ezt a hangot figyelem és hallom ami rohadtul zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Óra topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Vivaldi (böngésző)
- Házimozi belépő szinten
- Steam topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest