- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Melyik tápegységet vegyem?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Bobolit #14103 üzenetére
Jópár hsz óta megy itt a huzavona, de lehet, hogy valóban nem Téged kellett volna beidézni. Nézd el nekem. Nevezetesen arról, és most nincs kedvem visszakeresni, hogy 5.0-s szett vásárlása előtt állok, sajnos sub-ra most nem telik.
Erre írtam a szösszenetem reggel.
Ha nem Te kezdted így a mondókád, akkor valaki más ... nem ügy, attól még áll, amit írtam.Aztán:
Én nem veszem rossz néven, ha a tévedéseimet, a nálamnál profibbak kijavítják, sőt! Örülök neki, legalább tanulok valamit. (Sokakkal ellentétben, el is ismerem, ha hülyeséget írtam, mert ugye ez sem jellemző)De ha már egy ekkora terjedelmet monitorra vetek, akkor azért a cáfolatban is legyen némi tartalom, nem ilyen "A fogalmakat is kevered, előbb még surround most meg sub-ot írsz. A sub megnevezést a subwoofer azaz mélynyomóra szokás alkalmazni.
"
Miért? Én mire alkalmaztam, kedves Joshi?Mindkettőről beszéltem, de nem értem, mit, vagy miért kevertem össze? Pontosan tudom, melyik melyik, ne röhögtessetek már
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest