Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- OLED TV topic
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen notebookot vegyek?
- Jöhet az új PlayStation kézikonzol?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csicsóka
őstag
válasz bicajoskema #4788 üzenetére
Mindegyik megoldás volt már nálam, ezért azt mondom, erre a célra az a, és b szerintem felesleges.
A c pedig nem elég acélos. RPI LAN USB-n ül és osztozik a sávszélességgel.
Nálam az itx szervert, nemrégen egy Rock64 tudta leváltani. Ez is jó média playernek is, de ha a 100-as LAN miatt elég az USB2, akkor bármelyik Amlogic TV box is jó lehet. S912 box 40 MB/s sebességgel képes torrentezni, vagy fájlokat kiszolgálni gigabites hálón. -
Csicsóka
őstag
Szvsz a rockpro64 a PCI-E miatt jobb szervernek mint az odroid. Egy PCI-E to SATA kártyával (van is hozzá a pine64-en) stabilabb megoldás mint az USB3. A kisebb rock64 van nekem, mint fájl kiszolgáló, ez is tud 100MB/s körüli tempót a rádugott HDD-ről. A torrent a 200-as netem miatt nem kérdés, azt csípőből fullon viszi.
Itt méregettük az S905, és S912 vasakat, 40MB/s-el torrenteznek, de itt az USB2 korlátoz, maga a SOC bírna többet is.[ Szerkesztve ]
-
Csicsóka
őstag
válasz vadkörte #4802 üzenetére
A HC2-re reagáltam, és arra hogy ARM-ben gondolkodik. Főleg az ARM képességei érdekelték. Képben vagyok H2-vel kapcsolatban is, tudom hogy az x86. Az is evidens hogy jobb az x86 szervernek, magam is évekig itx lapos gépeket használtam.
ARM vonalon, ha elég az USB3 még az Odroid N2 is jó lehet akár.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest