Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bicajoskema
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, ne mtudom melyik irányba induljak el.
Szeretnék egy olyan eszközt, ami kb 2 TB-os kapacitással rendelkezik, elérem WIFI-n keresztül mobilról/laptopról/XBOX-one-ról, nem fogyaszt túl sokat. Mehet rajta a torrent, le tudom róla játszani a filmeket (max 720p), tudom rajta tárolni a családi képeket, egyetemi mentéseimet stb. (Xiaomi Mi router 3-as routerem van )Tehát az első kérdés a leendő eszköz csatlakozzon a 100mbps-es lan porton a routerre, vagy WiFi-n keresztül is mehet?
A leendő eszközre nekem 3 tippem van összegben közel vannak egymáshoz:
a, brand gép, Dell Optiplex vagy Lenovo thinkcentre, lapos kialakítással, 2x1TB vinyóval. linuxal
b, ntegrált procis alaplap, 2x1TB vinyóval, linuxal
c, raspberry pi 2x 2,5"-es 1TB-os vinyóvalFogyasztásban c>b>a erőben a>b>c
Ha a vagy b-t választok akkor vegyek bele egy kis 30-60ggb-os ssd-t az oprendszernek?
Fogják bírni a 0-24-es használatot? Az se baj, ha csak akkor kapcsolom be amikor kell, akkor meló útán 4-től éjfélig és hétvégén menne egész nap. ez heti (20-40óra csak)A verzióban benne van, hogy a későbbiekben tudok belőle egy médialejátszót is csinálni.
Köszi a válaszokat!
Üdv
Bálintszerk.: 2 laptop 2 mobil 1xbox van de egyszerre csak 1 eszközről lenne elérve max 2 ről (1ik fényképet tölt fel a másik meg filmet néz róla)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kupon kunyeráló
- Milyen TV-t vegyek?
- Poco F5 Pro - nem csak álcázásban jó
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Elden Ring
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest