- Fujifilm X
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki11
aktív tag
Kedes fórumtársak. Jellyfin-el kapcsolatban kérnék segítséget. Egy Synology DS224+ segítségével streamelem a saját médiát. Otthon minden rendben, viszont távoli eléréssel az állandó szaggatás miatt nézhetetlenek a filmek. Tailscale szimulálja az otthoni hálózatot. Egy x96max android box-al próbáltam lejátszani a videókat. 720-as 1080-as hd filmekról van szó. Az otthoni sebességem, ahol a NAS is van: letöltés 96,6 Mbps; feltöltés 5,6 Mbps. A távoli elérés helyén most nem tudom megmérni a sebességet, de azt hiszem ugyan ilyen. Tudnátok esetleg tanácsot adni? Kevés lenne a feltöltési sebesség a távoli streameléshez? Abban a reményben vettem a NAS-t, hogy ne kelljen hurcolni a gyerekek meséit külső tárolón, de így nem sokkal vagyok beljebb. Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Túra és kirándulás topic
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spotify
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- További aktív témák...
- APC SUA750IX38 Smart UPS 750VA - szünetmentes tápegység - Bontatlan!
- HP ProLiant ML150 G2 nagyméretű szerverház
- Huawei ups 3000va belső akkumulátoros szünetmentes tápegység UPS2000-G-3KRTS eladó!
- HP 1200 W (Silver) szerver tápegység + minőségi tápkábel - Akció!
- Eaton Powerware 9130 2000VA RM 2U + Extended Battery Module (EBM) PW9130N3000R-EBM2 (5000VA UPS)
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest