- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
User64476
őstag
válasz davidcsaba93 #20360 üzenetére
Ezt ismerem, volt a családban. Borzalmas rezonanciája van valahol az énekhangok közepén. Hangváltóval esetleg ki lehetne szedni belőle, de mérni kéne hozzá.
lajthabalazs: ezek inkább reflexbe valók. Mivel a sarokba akarod tenni én is a zártra szavaznék, de épeszű árban fejből nem nagyon tudok semmi olyat mondani amivel érdemes nekiállni. Somogyit meg MNCt nem ajánlanék, szerintem csakis a H2000 cuccai közül lenne érdemes valamit venni, de majd Shalafi megmondja mi lenne a jó ezek közül, ő ismeri jól. A kérdés továbbra is az, hogy megvan-e a megfelelő tudás asztalosmunka és hangváltó tervezés ügyben? Ha nincs, teljesen felesleges nekiállni, mert ahogy írtam sok sok melóval lesz meglehetősen rossz (a gyáriaknál rosszabb) a végeredmény, kivéve ha állati szerencséd van és pont sikerül ráhibázni. Inkább lottóznék
[ Szerkesztve ]
-
shalafi66
veterán
válasz davidcsaba93 #20344 üzenetére
Melyik dóm? Valószínűbb a hangszóró sérülése. De a hangjából el lehet dönteni, hogy mi a gondja. Talán a kivezetés, talán a lengőcséve hibás. A kuka nem opció, lehet ezeket javítani.
(#20345) Baskiria
Köszi, én is 10,5g-ot mértem.12" 180/280W 8Ω PA hangszóró 98dB@1W https://hangszoro.net/FSL1220 Vifa DX25TG magashangszóró készletről https://hangszoro.net/DX25 Hangfalselymek https://hangszoro.net/selyem
-
törölt tag
válasz davidcsaba93 #19599 üzenetére
Nincs azzal semmi baj. az extra erős darabot majd reflex mega babyvel fogja gyártani.
-
Ebit
addikt
válasz davidcsaba93 #19398 üzenetére
Pontos tipus számot írjál,és nem ártana a készülék áramköri lapjáról egy nagy felbontású fénykép, a többit magánba, bár remélhetőleg az iskolában, érdemben, tudnak segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Ebit
addikt
válasz davidcsaba93 #19395 üzenetére
Itthon raktárról kapható, de a leírtak alapján, szerintem, más baja van.
-
Giot
addikt
válasz davidcsaba93 #19395 üzenetére
Üdv!
Ha találsz az ebay-en, Free shipping-gel, és megfelelő a feedback-je az eladónak (min 98% pozitív) akkor bátran berendelhető. Máshonnan (alibaba.com és társai a negyven rabló ) én nem ajánlom. -
törölt tag
válasz davidcsaba93 #19194 üzenetére
Akkor a gyakorlatban sincs baja a hangszóróknak, hanem kontárkodás, vagy szimpla gyártói eredetű forrasztás hibája az ok.Forraszd át, ha nem lesz jó, akkor kell másik kondenzátor.
-
darvinya
titán
válasz davidcsaba93 #19194 üzenetére
Igen, semmi baja.
Inkább az előző(k) hsz-ben írtak a ludas.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz davidcsaba93 #19192 üzenetére
Az még hagyján.
De akkor a szerelés is rossz, mert a + ágban kellene lennie a kondenzátoroknak.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz davidcsaba93 #19189 üzenetére
Jól látom, hogy a mély + ágáról a zöld izé csak úgy rá van akasztva a magas - ágára.
Hát ezt trágya kivitelezést.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
törölt tag
válasz davidcsaba93 #19189 üzenetére
Direktbe kötve próbáltad már kis hangerőn, csak a közepet és csak a magasat? Esetleg ugyanez a módszer és ceruza elemmel "megrecsegtetni" ? Egy pillanatra érintsd az elemhez a vezetéket, de azt egymás után sűrűn.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN