- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Logitech Z906
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordofhering
csendes tag
Sziasztok!
Örülnék, ha segítenétek. Otthonra szobába szeretnék egy erősítőt építeni(~40-50W), jórészt klasszikus zene hallgatásához, de nem igazán vágom, hogy milyen konstrukcióba kezdjek. Nagyon nagy dilemmában vagyok, nem igazán foglalkoztam a dolgok elméleti részével, így még azt sem tudom mérlegelni, mitől jobb egy ic végfok mint egy tranyós, ha egyáltalán jobb? Egypár kapcsoláson azért túl vagyok (uPC1892 előerősítő, ADC parallelporthoz, tda 7294 sub-hoz meg ilyenek), ezek működtek is kapásból összeszerelés után, de ebben a témában valahogy megtorpantam. Talán azért is, mert először számít, hogy a kispénzű lehetőségemhez képest azért ''igényes'' eszközt építsek a zenehallgatásomhoz, és az is rosszul esne, ha a szakszerűtlen választás után mégis a szemétben landolna az egész konstrukció. Ezért kérek segítséget tőletek, akiknek talán több hobbista audio megoldással volt már dolgotok/tapasztalatotok, hogy mit és miért lenne célszerűbb megépítenem: quad 405, STK-, TDA- vagy LM-szériák.
Előre is köszönök bármilyen segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- További aktív témák...
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.5TB HDD
- Katana GF76 11UG 17.3" FHD IPS i7-11800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
- Samsung 65" QLED 4K Q7F Vision AI Smart TV (2025) Bontatlan / 2 év gari
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Fujinon XF 50-140mm f/2.8 R OIS WR
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest