- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richard!
addikt
Ahoj!
Geberit AP110 wc tartályhoz keresem a bekarikázott alkatrészt.
Vajon ezt lehet külön kapni, vagy egyben van a tartállyal?
Ezer hála annak, aki megnézi/tud segíteniMa kezdődik életed háralévő része
-
Richard!
addikt
Jó estét!
Hirtelen nem találtam jobb topikot a kérdésemnek és a kereső is sok találatot hozott fel a bojler szóra, szóval szerintem jó helyen járok...
Le kell cserélnem az előző tulaj által 3 éve felrakott Bosch átfolyós gázbojlert villanyosra, mert a gyűjtőkémény le lesz zárva.
Henger alakúból csak a 80 literes fér el, ebből is csak a slim verzió, szögletesből pedig a 100-as.
Ketten élünk a lakásban. Gyors zuhany, kevés mosogatás (a többit a gép megcsinálja).
Kérdés, hogy melyik márka legyen? Ha tudtok konkrét típust is, az is nagy segítség lenne, mert kezdek elveszni.
Szüleim villanyszerelője a Hajdu-ra esküszik, mert van hozzá alkatrész, ugyanakkor olvastam itt a topikban, hogy a megbízhatósága már nem olyan legendás.Ma kezdődik életed háralévő része
-
Richard!
addikt
válasz cinemazealot #75627 üzenetére
Yep, ez valóban egy jó meglátás.
Ide valóban egy 3 pines átalakító fog kelleni.Ma kezdődik életed háralévő része
-
Richard!
addikt
Ahoj!
Ide milyen korlátot, vagy bármi egyebet tennétek, hogy ne haljanak szörnyet az árokba esve?
[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Richard!
addikt
válasz imibogyo #74693 üzenetére
Nyugdíjas édesapámnak lenne születésnapjára, szóval biztosan nem fog az oldalán/hátán fekve egy sátortető két alsó sarokgerendája között kivágni valamit...
De ha jó az irány, akkor maradok ennél a márkánál és valóban elgondolkodtató a kicsit erősebb, kicsivel drágábban.
KösziMa kezdődik életed háralévő része
-
Richard!
addikt
-
Richard!
addikt
Üdv!
Jobb topik híján, itt tenném fel a kérdésemet.
Milyen orrfűrészt vegyek 20 ezer forintig?Az én favoritom a Hecht márka lenne, elég jókat írnak róluk. Más esetleg, vagy vehető?
-
Richard!
addikt
Nem, sima festék. Ha nincs más megoldás, akkor nekimegyek falfestékkel. Van kicsi szivacshengerem, az is jó alternatíva lehet az ecset helyett?
Met: Az asszony meg is ölne
flashpointer : A makettozást kihagynám, megpróbálom csak festeni. Mindenesetre köszönöm mindegyikőtöknek.Ma kezdődik életed háralévő része
-
Richard!
addikt
-
Richard!
addikt
-
Richard!
addikt
válasz Cingáriusz #67887 üzenetére
Szép munka!
Előtte/utána adatok vannak a gépről? Esetleg képi dokumentáció a transzformációról? ÉrdekelMa kezdődik életed háralévő része
-
Richard!
addikt
válasz Flowtation #67699 üzenetére
Tippre én azt mondanám, hogy nincs ivartalanítva és hajtja a vére.
-
Richard!
addikt
válasz Submarine #67361 üzenetére
Köszönöm, igyekeztem megfelelni a topik követelményeinek.
Szerencsére az eladófiú is normális(nak néz ki ).
Amúgy igen, azóta megtaláltam már a fordulatszabályozós hsz-t.(#67362) cinemazealot: Köszönöm neked is Remélem meghálálja és kiszolgál az idők végezetéig.
-
Richard!
addikt
Üdv!
Van nekem egy gépem, melynek neve FosKazán:
Az utóbbi hónapokban elhatároztam, hogy lecserélem a szegény öreg Sharkoon házikót. Ki is választottam egyet a SilentiumPC-től, majd mielőtt megrendelhettem volna, jött a korona vájrusz és egyik napról a másikra munkanélküli lettem, így már nem volt akkora prioritás a csere.
Mivel elsősorban a szellőzés miatt szerettem volna váltani, muszáj volt valamit elkövetni, hogy a Kazánt hűvösebben tartsam. Ha szellőzés, akkor mesh front! Elhatároztam, hogy megcsinálom aprópénzbű a Sharkoon Vaya Mesh-t. A fejemben megvolt már a terv, csak meg kellett valósítani... Ekkor jutott eszembe, hogy a szekrény aljában van 2 db 120 mm-es ventillátorom, amik nyugalmazott tápegységekből származnak.
Egy front venti már adott volt, de úgy gondoltam, azt is lecserélem, ha már ott járok...
Szóval lepattintottam az előlapi panelt, kiszedtem a DVD-író alatt lévő fém porvédő panelokat belülről, a házról és a műanyagokat, a front panelről. Beraktam az egyik ventit, kiékeltem papírral, amit előtte szakszerűen összegumiztam .
Mivel ezek csatlakozó nélküli ventik 2 vezetékkel, szimplán csak összedugtam őket a tápegység egy-egy szabad molex csatlakozójával (feketét a feketébe, pirosat a pirosba).
Nos. A ventik működtek -éljen- (mellesleg halkabbak voltak, mint az az egyetlen gyári ledes csoda ). Már csak a hálót kellett megcsinálni. Természetesen, mint mindenkinek, nekem is a harisnya jutott az eszembe. Sajnos a párom nem hord harisnyát, ezért el kellett mennem a boltba és tök drágán (2.49€-ért), vásároltam egy fekete harisnyát magamnak.
Levágtam belőle egy 20-25 cm-es részt és egyszerűen ráhúztam a front panelre, gyakorlatilag egy dupla harisnya réteget képezve ezzel. 👇Előlap visszapattint, gép bekapcs, aida64 indít és nem hittem a szememnek. 8-10°C-kal kisebb értékeket mutatott, mint a gányolás előtt. Csak ültem, és néztem ezt a csodaszép munkát. Ültem és büszke voltam magamra.
Azóta eltelt már 3 hét és undorítóan jól működik, nagyon imádom!
További képek: [kép] , [kép] , [kép] , [kép] , [kép] , [aida64]Köszönöm, hogy elolvastad!
Most pedig irány munkát keresni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók