- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petzval
senior tag
válasz csabika0001 #18756 üzenetére
Én pld sose engedem akár rúgos akár excenteres szorító túlságosan szorítson.Arra mindíg figyelek.És azt se engedem hogy a lapot a foglalatnál meggörbítse. Van alátétes foglalat.
[ Szerkesztve ]
-
Petzval
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #18693 üzenetére
"Ebből következik, hogy minél keményebb, nnál kevesebb benne az alu, tehát annál rosszabb a hővezetése és leadása."
Ez nem igaz! A legkeményebb alumínium a réztartalmú ún duralumínium ahol a réz megtartja a jó hővezető tulajdonságát és az alumíniumét is növeli.
-
Petzval
senior tag
válasz Sandrew #18500 üzenetére
No csináltam 4 üzemközbeni rövidzár próbát az FSP 400APN-el. Nem valószínű hogy relés mivel nem kattant. Viszont érdekes hogy az alaplapi power LED égve maradt a kioldás után is mégpedig állandóra.Csak akkor aludt ki egy idő után ha lekepcsoltam a táp kapcsolóját akkor látszott hogy kondenzátoron keresztül kapta a szuflát mivel egy idő után aludt ki.Na ez mitől van? Honnan kap a power LED feszültséget mikor a táp védelme kioldott?
Akkor kérdezem tőled ez miért van?Belefér a témába nem? A gányba barkácsba az is belefér hogy kpróbálom a védelmet pld.
[ Szerkesztve ]
-
Petzval
senior tag
válasz macko20 #18491 üzenetére
Az alaplap megfelelő helyein mért feszültség is magas és a perifériák közvetlen kapják a tápot.A processzornak nyilván külön stabilizátora van.A ventillátorok fordulatszáma is a feszültséggel arányosan masabb mindegyik, azt is tudom mérni.Nem a BIOS-ban
[ Szerkesztve ]
-
Petzval
senior tag
válasz Beretvás #18444 üzenetére
Egy ház ne már attól rossz legyen mert Codegen! A háznak van egy lemezvastagsága lemezminősége összeépítése. Ez nem táp amiben nincs védelem mondjuk.Direkt vettem egy C. házat mert az elrendezése nagyon jó és az ára harmada egy "márkásnak". Kapott egy Chieftec tápot és, van egy jó ház.
És azt nem mondtam hogy a ház lemeze minősége építése elrendezése nagyon jó hiszen alaposan átnéztem a nyitott képeket.[ Szerkesztve ]
-
Petzval
senior tag
válasz Beretvás #17562 üzenetére
"miota vezeti el a hdd keret a höt? Ekkora hülyeséget már régen nem hallottam."
Tudod a fémek ha összeérnek vezetik a hőt! A 3,5" os felfogató ha a fenékre leér akkor oda is vezet és ha a ház felületére vezetek hőt az a nagy felület miatt a levegőbe kerül. És ez hűt is!
És az öt gépünk közül 3-ban van floppy is.Floppyhely mindegyikben van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest