- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikke17
őstag
Találtam itthon egy szép nagydarab rácsot ami nikkellel van bevonva, a meleget figyelembe véve valamit tennem kell mert ez szörnyű. Az egészet nem akarom mert annyi nincs, De gondoltam kivágom flexel, de hogy fogassam oda a rácsot belülről? Csavarral a négy sarkát? Vagy hogy lenne szerintetek érdemes?
Előre is köszi||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
erikke17
őstag
válasz szab.tam #18279 üzenetére
Köszi Ez biza az ráadásul éjfélkor készült Már idegesitett hogy süvit de nem mentem vele semmire
madd dogg - Pénzt? Semennyit kb 6db a4-es lap egy kis ragasztó, egy darab zacsi. A venti is volt, csapágyas volt(fektetett pozicióban nem zörög ), még egy kartonlap, hűtőtáska is volt, vagyis minden volt itthon A hűtőtáska tetején a kartonlappal már régtől megvan.
Fektetve nem jó mert a táskában pára csapódik le és kifolyik Gép oldalát s fölös leveni mert a cpu ventijének a motorja mellet van egy kis szenzor ami a levegőhőmérsékletet méri vagyis ha leveszem hanem akkoris süviteni fog||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
erikke17
őstag
válasz BRIKLY #18270 üzenetére
Nem jön abból olyan hideg hogy a pára lecsapódjon De átcsináltam gép oldala le és procira irányit, halkabb is lett, de jól sejtettem hogy a ventinek a motorja mellett van egy szenzor ami a levegő hőmérsékletet méri, mert ahogy megy oda a hideg egyből kussol a venti. Mert igazából proci nem meleg csak a levegő hőmérséklete magas és azt is figyeli..
Épp ezért tökmindegy hogy ki-e veszem vagy sem mert meleg a levegő..Sandrew - Már rá jöttem Nem jó mert kiolvadtak jégakkuk, meg nem hosszútávra terveztem csak meg akartam próbálni tudok e a hangból lefaragni, de csak úgy ahogy fentebb irtam..
kali- Elhiszed hogy én sem tudom
Jaa és nincs húzva a proci. Mert igazából proci nem is meleg idle 38 fok terhelve 55körül, csak az mint már irtam meleg a levegő és azt is méri.... Meg gondolam ha már ekkora baromságot összehoztam megosztom veletek
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
erikke17
őstag
Napi gány? Kicsit meleg volt gépnek, ez az a "klíma" Igaz nem sokat segit majd holnap javitok rajta vagy lekapom gép oldalát és procira irányitom. Sajna gyári CPU hűtő szenved igaz nem meleg 38 fok csak pörgeti magát mint a meszes... A táska jégakkukkal van megpakolva
[ Szerkesztve ]
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
erikke17
őstag
válasz szab.tam #17680 üzenetére
Nofene tényleg egy kicsit hülyén hangzik
Nem a táskához nem nyúltam a tetejére tettem egy kartonlapot aztán oda kivágtam két lukat egyikre a venti másikra meg egy sima papirból halytogattam, majd holnap lefotózom mert kint van a garázsban Egyébként nem nagy eresztés, youtube-ről szedtem az ötletet..
De ez még csak béta dolog nem teljesen készSandrew -Nem -10 fokot tol ki magából.... De kb. 10 fokkal hidegebbet azért egy kicsit jobb mintha a állványos ventilátor tolná a képedbe a 35 fokos levegőt
Ha volna egy jó 60-70literes hűtőtáska egy méretesebb venti és halom jégakku meg 2L műanyag palackokban lefagyasztva a viz úgy már egy 20-25m2 szobát kellemesebb hőmérsékleten lehetne tartani
[ Szerkesztve ]
-
erikke17
őstag
Szolgáltassak képet a házilag gyártott "Klímáról"? Lényegében két feladatot lát el amerre forditom a fúvókát szükség szerűen, rám vagy a gépem fele
Egy hűtőtáska megpakolva jégakkuval, természetesen úgy hogy közöttük szépen áramoljon a levegő aminek a mozgását egy piszokerős házhűtő venti szolgálja a maga 0.30A (nagyon melegszik ez normális?) motorerejével, 8cm-es átmérővel ami olyan bika erős hogy saját magát fellöki Egy 1,5V és 12V közötti tartományban állitható adapter szolgálja az áramot. Igy a szabályzást is megoldottam. Egy karton darabra van felgányolva a venti és a "fúvóka" is Ami szépen ráül a hűtőtáskára.
De inkább magamra irányitom a fúvókát||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
erikke17
őstag
[link]
Meg kell hagyni gyárilag AMD procikhoz adott hűtő ventije jól birja a 19.6Voltot, még fel is emelkedik. Ennek mekkora lehet a légszállitása igy? Igaz nem tákolás gányolás de érdekes, meg némileg beletartozik[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek