- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsebestyen
addikt
válasz Barret001 #77524 üzenetére
Hátha másol is lehullik még.
Ehhez mit szóltok? Bár nem résbe kéne, de ha szépen elkenegetem? Soudal vakolatjavító
-
lsebestyen
addikt
Kösz.
De viccen kívül eléggé zavar. Ilyen javítóhabarcs jó lenne nekem? Vagy totál vakon vagyok?
-
lsebestyen
addikt
Üdv.
Túlterhelt konyhafiók síneket kellene cserélni, de előre látom, hogy ahol be kell csavarozni, ott már nem fogom tudni, mert a régi csavar kikoptatta a bútorlapot, így nem lehet majd bekapatni. Van vlmi tömítőanyag amivel meg tudnám gányolni a lyukakat?
[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
Estét!
Most egy 130x70-es asztalom van, de kinőttem eléggé. Egy ilyen 180x80-as asztallapot néztem ki + a két végére FINNVARD asztalbakot tennék. Vajon a két bak közé szükséges merevítés? Ennél nagyobb nem fér el, de kisebbet nem szeretnék.
Az asztallapot lecsiszolnám, meg kezelném (lenolaj pl?).
Vagy ez így gány? -
lsebestyen
addikt
válasz Lacpac #68457 üzenetére
Szia!
Én biokillel játszom ugyanezt (kemotox nem tudom mennyire mérgező, most épp van kisbaba a háznál...), de egy nap után jönnek megint, és a gond az, hogy hirtelen (percek alatt) kirajzanak. Én sem szoktam amúgy összetakarítani, jó pár órát hagyom ott.
De már nagyon unom, úgyhogy prevenciós céllal szeretném tömíteni a réseket (leginkább kívül), amiből sajnos már elég sok lett...Teljesen váratlan helyen jönnek fel amúgy, nem tudom hogy csinálják (pl a ház közepén is simán feljönnek, pedig nem kicsi az alapterület).
[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
Sziasztok,
megjelentek a lakásban a hangyák. A ház kivülről járdával körbevéve, de látszik, h a hangyák apró réseken mennek be az alapzatnál...Mivel kéne kitömíteni, akár belülről is? Esetleg valamelyik Mester termék jó lehetne? Azok eddig beváltak.
-
lsebestyen
addikt
Köszi a hasznos tanácsokat! Kettős köszörűből jó lehet egy olcsóbb is?
-
lsebestyen
addikt
Hali, fúrószár élezőből mit érdemes venni?
-
lsebestyen
addikt
Sziasztok! Ötlet arra, hogy ablaküvegről hogyan jön le a flex által felvitt égett vaspor?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Hobby elektronika
- One mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Magyarított Android alkalmazások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest