- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- HP EliteBook / ZBook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Doki16 #84158 üzenetére
Nekem az ütvecsavarozóhoz van jópár tokmányom, kisebb-nagyobb. Szerintem ha nem ütve fúrsz, akkor bele tudsz fogni egy SDS+-t úgy hogy ne forogjon meg.
Példa a kép kedvéért, de ez a bolt nagyon kamuszagú, én anno ebayen vettem.
[link][ Szerkesztve ]
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
PROTRON
addikt
válasz Doki16 #84164 üzenetére
Az ütvecsavarozó sem a téglához való, ahogyan a fúrókalapács- kalapács fozokzata sem az üreges téglához, mert széttöri statikailag, szal azzal semmiképp se fúrj.
Inkább vennék egy aksis ütvefúró-csavarozót, azok 18k+ fordulaton dolgoznak, lehet ütve fokozat nélkül, sima fúró fokozatban is elég vele dolgozni, de elő kell tolni erőből.
Ha nem viszi, akkor meg ütvefúró fokozat.
Ahhoz kapni 150-200-ig hengeres kőzetfúrókat, mert ahogy írod SDS-es befogású betonfúrónak a fej kiképzése nem arra való hogy nem kalapács fokozatban fúrjanak vele.
Én bosch márkájúakat vettem, meg vagyok velük elégedve, de van még Abraboro márka, azzal is jók a tapasztalataim, van belőle hatszög is. [link]
De én inkább a hengerest használom, 12-es átmérőben, kézi aksis parkside performance ütvefúróval, faláttörésekhez.Igazából azt is lehet hogy amíg viszi az ütvefúró átmérője addig azzal csinálod, de ha kevés akkor utána a fúró kalapáccsal, szigorúan NEM kalapács fokozatban tudod majd bővíteni az átmérőt.
#84173 macilaci78
"
Ha olyan alkalmas lenne a feladatra egy ütvecsavarozó, a szakkivitelezőknél elterjedt volna, mert kisebb, könnyebb a szerszám.
"
Attól még mert a szakik nem alkalmaznak valamit, az még nem jelenti hogy nem jó megoldás.
Pl a legtöbb villanyász vagy klíma "szaki" 1 fajta fúrót ismer, a fúrókalapácsot, minden tégla falat szétcs..nek vele, de legalább "gyors" és nem kell annyi erőt kifejteni.[ Szerkesztve ]
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
-
FatalEror
addikt
válasz Doki16 #36292 üzenetére
Attól függ mekkora az átmérő!
Egy bizonyos méret után már lemezfúró kell,mert ha sima csiga fúróval csinálod,akkor egyrészről egy örökké valóság,másrészről pedig,amint átért felcsavarja a lemezt,meg holnapot,és a holnaputánt........Blabcsi
A piacon kéne nézegetni....
Amúgy mennyi rá a keret?[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
macko20
őstag
válasz Doki16 #36269 üzenetére
Persze az összes gyártó szerverén rajta van....uhh Én is az vagyok azt nincs is működő szerverem...de ház fűggő is az előlapi micsodák miatt /félköríves műa házeleje,ajtó,stb.../
ha elárulod mire kell talán tudunk segíteni..[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés is ! Üdv.:m20
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest