Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
PitLee
őstag
válasz
daninet #77825 üzenetére
Még végig sem olvastam. de tippre "guuglibácsit" megkérdeztem és dobott pár hasonló képet, lehet érdemes pár ezerért alkatrészt venni hozzá.
pl ebayOlyan rögzítés ami azt a rezgést tartósan elviseli nem jut eszembe, max ha fogsz valami edzhető alu darabot, aztán szépen ki reszeled, majd zsugor illeszted bele a szárat
-
Inhouse
őstag
válasz
daninet #77825 üzenetére
Ezt csak a próba mondja, meg, hogy mi bírja ki, de a Hosch ragasztó/kitöltő anyaggal tennék próbát. Illetve vannak fém ragasztók, de azokkal nincs sok tapasztalatom. Mindenképpen olyan kéne, ami kitöltős, hogy legyen falvastagsága a ragasztmánynak.
Ha oldalról van hely rádolgozni, akár a a letört darab is visszamehet.
Előtte meg lehet durvítani a ragasztandó felületet és zsírtalanítás, ehhez a Hosch-hoz adnak acetont. -
darvinya
titán
válasz
daninet #77825 üzenetére
Az a gond, ha magnézium öntvény, hogy azt még telibe ragasztás után is elporlad ekkora rezgéstő.
Ezt hívják fogyasztó társadalomi terméknek, amibe eleve tervezve van, hogy minnél.hamarabb menjen tönkre és vedd az újat.Sokkal tartósabb lenne Alu-ból kimarni, vagy 3D nyomtatott műanyaggal.
De akkor nem vennél 1 éven belül, vagy inkább 10 éven belül semmi ilyet'.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest