- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- DUNE médialejátszók topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
kukinyo #20111 üzenetére
Sovány lesz úgy, elsőre 7,9 legyen és ha mozog a csövön, akkor 7,8 és max a csövet mélyhűtőbe rakja ráhúzás előtt. Külső pedig saccra is nagyobb kell legyen mint a belső átmérő + anyag, mivel akkor is tépni fogja a robbanási hézag miatt.
Veze elgondolását próbálnám meg elsőre otthoni körülmények között megvalósítható és még felső perem sem kell a lamella távtartás végett, mert 0,4mm-nél már ez nem akkora probléma.
-
veze
őstag
válasz
kukinyo #20111 üzenetére
így van. ha pont méreten "tartja" az alja, akkor szinte biztos nem reped szét
ez itt ugyan más, de jol szemlélteti hogy a kellöen lágy aluminium jokora, huzást formázát kibír repedés nélkül
síkosítónak meg fúrósprayt fujni rá idönként.
én szoktam ilyen megoldásokkal bibelődni sajat részre, és addig agyalok rajtuk amíg jó nem lesz.. igaz anno kicsit szerszamkészítést meg vasipari és lakatos dolgokat is tanultam. nem csak elméletben , mert műhelygyakorlat is volt heti 8 óra
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest