- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pakmara
őstag
válasz rednifegnar #80477 üzenetére
Szerintem ólommal jössz ki a legolcsóbban.
-
Inhouse
őstag
-
rednifegnar
senior tag
válasz rednifegnar #80475 üzenetére
ugy latom ebayon van, eleg random arakon, kulonfele kocka meretben.
egy kilos kb 180 eur. nem olcso az teny, persze relativ mihez kepest mert hasonlo surusegu anyagok ennel joval dragabbak. asszem marad elsore a sargarez.A camera does not make art, the artist makes art.
-
Pakmara
őstag
válasz rednifegnar #80472 üzenetére
Mivel akarod megmunkálni? (elég kemény anyag, plusz a hőt is jól bírja)
-
sisi22
aktív tag
válasz rednifegnar #80277 üzenetére
Talan masoknal is elojott a nosztalgiazas...
Eszembe jutott, amikor eloszor voltam nyari szakmai gyakorlaton es legalabb egy hetbe tellett, amig megtanultam, hogy milyen falra milyen homokos gipszet kell kesziteni... a brigadvezeto odavolt az oktatasert, a neve es a keze jarasa alapjan mindenki csak Reisz mesternek hivta.
Azert most egy kicsit belegondoltam, vajon ma hany ilyen reiszmester lehet, akik tenyleg raszannak egy hetet a kezdok kioktatasara es nem uvoltoznek es alparian karomkodva elkuldik vagy kirugatjak a szerencsetlen kezdot, ha elsore nem profi modon oldja meg a feladatot...
[ Szerkesztve ]
Ma kell megtenni a tegnap eltervezetteket.
-
Z_A_P
addikt
-
Barret001
addikt
válasz rednifegnar #80235 üzenetére
Teljesen jó! Olyan mint a tolómérőm Az is zabálja az elemet!
-
inf3rno
nagyúr
válasz rednifegnar #80109 üzenetére
Nálam tiszta rozsda, haj és trutyi volt, plusz el is törött, azért egyáltalán nem is tartott. Most egyelőre gyúrható ragasztóval próbálkozok. Ez 30 perc mire kikeményedik. Utána a maradékot ha szükséges, akkor betömöm uhu-val.
Buliban hasznos! =]
-
macilaci78
nagyúr
válasz rednifegnar #79805 üzenetére
Ez egy airsoft Mp5, ezalatt van az akkunak hely, amit azért töltésnél el kell érni. Persze ha teli tusa van a putkának, akkor ott jobb helye van az akkunak és a szóban forgó elemet csak akkor kell levenni, ha az előagy lötyög. Rendesen meghúzott csavarokkal kb soha.
Ennek a kis szarnak a tengelye reteszeli le a bordás markolatot, hogy ne ne csússzon le előre. A játék hevében a markolat feszülhet előre-hátra.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
pjen
félisten
válasz rednifegnar #79799 üzenetére
Legrandnak vannak jó hosszabbítói, csak jó drágák.
-
macilaci78
nagyúr
válasz rednifegnar #79740 üzenetére
Az asztaloson sok múlik, egy 10 centis takarólécet rendeltem oda, ami a profilt tartja és eltakarja a régi furatokat.
Több egyéb tételre is várok.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Stylewars_kp
őstag
válasz rednifegnar #79724 üzenetére
Kuktába a lekvárt meg a befőttet szokták kifőzni.
- Te ez a Gyula, eszi a lekvárt meg a befőttet, mióta nincs pénze kocsmára.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Dani_kp
addikt
válasz rednifegnar #79718 üzenetére
Annyiért nem drága, szerintem régóta ilyen 1000 ft/liter körül van. Már a legolcsóbb házipálinka is 4000 ft/liter eladva.
Szóval még saját fogyasztásra sem kínlódnék ilyennek a megépítésével. Munkatársamnak sok gyümölcsfája van, évente olyan 80-100 liter pálinkát főzet, még Ő sem vacakol vele, inkább megbízható helyre viszi, akkor már 40 éve ilyennel foglalkozik, az ért is hozzá és az olyan is lesz.Alkohol fogyasztásba nem akarok belemenni, de egy jó minőségű pálinka sokkal többet ér minden gyógyszernél és ez tapasztalatból mondom, csak ugye a mértékletességre oda kell figyelni. De fontos megjegyezni, hogy a jó minőségű finom pálinka nem egyenlő az erőssel. A világ legnagyobb hülyesége mikor valaki azzal dicsekszik, hogy az övé milyen erős, 55-60 fokos...stb. Most kaptam 1 liter birsalma pálinkát, ami 48 fokos, valami eszméletlen, hogy milyen finom, nem erős, nem marja a gyomrot és a nyelőcsövet sem, pedig "friss" főzet.
https://ingatlan.com/33821564
-
pjen
félisten
válasz rednifegnar #79718 üzenetére
Az alkohol kis mennyiségben gyógyszer, nagyban orvosság.
-
Barret001
addikt
válasz rednifegnar #79712 üzenetére
Már ha van ugye?
-
Dani_kp
addikt
válasz rednifegnar #79697 üzenetére
Rendelve, kiszállítással együtt, 3300 Ft körül van. Szóval nem sz@rakodok vele, megrendelem és kész. Én is attól tartok, hogy vagy a méret vagy a borda szám nem fog stimmelni.
Azért durva, mert azt mondták, hogy tegnap még működött .
hotkar: én postásgumival tudnám orvosolni a dolgot .https://ingatlan.com/33821564
-
Barret001
addikt
válasz rednifegnar #79684 üzenetére
Jó a porszívó! Porzsák nélkül a kifújó oldalt meg kell kosszabbítani,és kivezetni a szabadba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS routerek