- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csemiubi
tag
Szóval mit állítsak be?
Kell-e nekem ez az Al Suite 3 nevű program? Teljesen más értékeket mutat, mint a bios. Ott 700 rpm-et mutat, itt 350.
-
-
csemiubi
tag
Ma jött vissza a pénz amit a pwm-esre költöttem, majd gyorsan visszavontam miután jeleztél
Aztán ahol ezeket vettem, először ott is pwm-est akart adni de én már résen voltam és szóltam hogy nem olyan kell nekem (ő már tudott valamit
)
Ma reggel kukáztam ki a ventik dobozát, így szerintem esélytelen a csere
Szép zöld kábel is felesleges(gyerekeim választották a színt
Szóval akkor mire van szükségem hogy ne 1500-zal forogjon itt minden? Amit lemondtam ventik? Kábel?
Azt ne mondjátok hogy az alaplapot kukázzam, mert akkor
-
csemiubi
tag
válasz
hegegabi80 #30993 üzenetére
Ez most komoly? Egy hónapot töltöttem el itt, mire összeválogattuk stb.
Láttad a képet a biosról, mit nézzek még ott?
Nincs más megoldás arra hogy ne maximumon menjen az összes házventi? pwm-es venti?
-
csemiubi
tag
Megvan a kábel is. Kell még valamit tudnom mielőtt nekiállok a mutatványnak? Gondolom arra figyeljek milyen irányba fújja a levegőt
A lapátokhoz 4 csavar jár és kész. Nem kell még plusz alátétekkel molyolni/beszerezni hozzá stb.? Nem tudom ez miért jutott eszembe, talán azért mert a jelenlegi gyári fanok (amellett hogy hangos) okozhatják azt is ha a ház kurva hangosan zizegni kezd? Biztos tudjátok miről van szó. Ráteszem a kezem a tetejére elhallgat. Leveszem, kezdi előlről. Vagy nem. Hangulatfüggő
-
csemiubi
tag
Nagyon köszönöm!
Mindegyik említett boltot néztem, mégse találtam
Értem én hogy vicces az ára ennek, de ha a varázslótól rendelem+posta akkor ugyanott vagyok. Azt hittem nem fogok ilyet sehol találni, most meg azon kell gondolkodnom milyen színű legyen a kábel?!
(gyerekeimmel megszavaztatom)
Ventilátorok megvannak.
-
csemiubi
tag
Köszönöm! Csak összeáll a kép...
Ennek az lesz az erdeménye hogy mindhárom ventilátor vezérelhető lesz az alaplap biosából?
Mert most csak egy venti van odakötve, ami a ház tetején van. Az lehet?
-
csemiubi
tag
válasz
fogtunder #30907 üzenetére
Nem nálad volt, hanem a milyen asztali gépet vegyek topikban
A házat a mérete és vásárlás helye eleve korlátozta, ez a két opció maradt:
Corsair Air 240 Carbide
BITFENIX Phenom MAzt mondták amelyik szimpatikusabb. Nekem a corsair volt az és ez is elhangzott:
A ház hűtőivel nem lesz gond, vegyél mindent "silent" módra a BIOS-ban.Nagyon sok segítséget kaptam tőlük, eszembe sincs ezért bántani őket. De mire végre kitaláltuk mi legyen, mit lehet onnan összeszedni, eszembe se jutott hogy minden alkatrészre még külön a tematikus topikban is rákérdezzek.
Pedig kellett volna, mert erre nem számítottam. Mintha szerverteremben ülnék. Vagy azt akarod mondani hogy ennél a háznál csendes ventivel se reménykedjek? Ugye nem?
-
csemiubi
tag
válasz
hegegabi80 #30905 üzenetére
Köszönöm, úgy is ide jövök hogy mit hogyan...nem usszátok meg!
-
csemiubi
tag
Sejtettem ám hogy nem elírás. De hátha
Ebből is látszik, hogy közöm nincs a témához. És akkor adja is magát a milliós kérdés: Meg tudom ezt én csinálni, aki összeszerelve kérte a gépét (aszonták hogy csendes lesz a ház egy másik topikban, de remélem csak ezzel lőttek mellé
) és hdd, meg ramon kívül még nem cserélt semmit? Jó móka lesz, csináljam én? Ugyanúgy fogom bekötni, ahogy a mostani van, és semmi trükk?
-
csemiubi
tag
Sziasztok!
Most vásároltam be egy ilyen konfigot:
Corsair Air 240 Carbide Series
ASUS PRIME A320M-K
AMD Ryzen 3 2200G
BE QUIET! Shadow Rock LP
HyperX Predator Series 8GB KIT DDR4 3200MHz CL16
ADATA Ultimate SU800 SSD 128GB
WD Blue Mobile 1TB WD10SPZX
Be quiet! PURE POWER 10 300WA problémám az, hogy hangosabb még a régi gépemnél is. Tud valaki segíteni, mit hogyan kell megnézni biosban/egyéb programmal hogy javítsunk a helyzeten mielőtt csendesebb ház ventillátort keresnék? (megfogadva bluemirage őstag bölcs javaslatát)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Óvodások homokozója
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Linux haladóknak
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- Corsair iCUE QL120 RGB PWM 3-pack (CO-9050104-WW)
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- BeQuiet és Artic ventik.
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest