- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- ISO elrendezésű Keychron klaviatúrák numerikus paddal
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Silent Eagle vagy NoiseBlocker XLP?
Ti melyik mellett döntenétek? -
törölt tag
válasz Roland8622 #15060 üzenetére
GyIK.hu style? Ott szokott ilyen menni. Kölcsönös leszólások.
De jó, bocsánat, elnézést, még egyszer bocsánat.
Az előző kettő hozzászólás viszont már kimeríti azt, amit mondhatnék. -
törölt tag
válasz Roland8622 #15054 üzenetére
Én itt két életlen random fotót látok, az egyik új ventitől 3 centire egy hűtőbordatornyot.
Esetleg egész kép, egész gépházzal, egyesével a ventiket, és kicsit messzebbről? -
törölt tag
Számítástechnikai boltoknál már csak kisállatban vágnak át.
Én: és kb. meddig él egy ilyen hal a természetben?
Eladó: kb. fél évig.Én: van jávai mohájuk?
Eladó, a kezében egy vízihínárral, amit nem tudom, miért szedett ki megmutatáshoz, vigyorogva: van!Persze számtechben is mondták már nekem, hogy az USB-elosztó nem jó arra, ha egyszerre több pendrive-ot akarok beledugni. A legjobb az volt, amikor tiszta jófejségből úgy küldték el a HDD-t, hogy
1.) kiszedték az eredeti csomagolásából
2.) ráfogtak arra, hogy mert ők ajándékba (kapaszkodjatok) leformázták nekem.
3.) csavarok nem érkeztek meg.
4.) ezek után nekik állt feljebb, amikor visszaküldtem, nagyon szépen megköszöntem, és kértem vissza a pénzt. -
törölt tag
Mit gondoltok egy Noiseblocker XLP-ről? Egy viszonylag régi gépben lenne egyedüli venti.
Milyen hangos lehet maximum fordulatán? Kb. mint egy Intel gyári hűtő ~2000 RPM körül? Halkabb?
//Használtan venném, ha ez számít valamit. -
törölt tag
-
törölt tag
Mondjuk aki mutat nekem 4 alumíniumdarabtól forgó ventilátort, méghozzá jobban, mint amikor az elemen van, ezen a szőnyeg fölött (ez a fontos) készült videón kívül, azt igencsak megtapsolom. Sőt, Nobel-díjat is adok neki, mint aki megcáfolta az energiamegmaradást.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egy hajszárító villanymotorja és lapátjai. Ez nem üvölt, mert erősen alulfeszezett, de cserébe a teljesítménye is nulla. Egyébként kifele szállítja a levegőt. A medvevonatot nem hallgattam tovább. Még a fejhallagatóval a fejemen és hangos zenét hallgatva is hallatszott.
-
törölt tag
Tudnátok 120mm-es, halk, de azért elég erős házventit ajánlani?
A házban kifejezetten csak ez az egy van, elég régi a gép, a régi venti pedig részint vonat, részint medve. Mindkettő hangját ötvözi.
Szóval megérett egy cserére, kitisztítás után sem lett halkabb, tehát kerestetik egy olyan 120mm-es olyan [ház]ventilátor, ami hangjához mérten a lehető legerősebb, de azért elég halk ahhoz, hogy ne legyen hangosabb egy maxon pörgő Intel gyári hűtőnél, és valahol 2-3e forint környékén van maximum.
Előre is köszi! -
törölt tag
válasz tknof1871 #14940 üzenetére
Elég failos, ha nem forog el, semerre sem, mert elvileg abban benne van a tengely.... Ha a tengely nem forog el benne, ennek kéne a motorban forognia... Másik oldalról is hozzáférhetetlen egy kb. 1.5mm-es csavarhúzóval?
Én annak idején egy csípőfogóval (akármilyen retardáltan is hangzik) rászorítottam, és meghúztam. Nekem kijött, persze lehet, hogy ez mondjuk bele van pattintva, akkor viszont onnan ki nem szeded sosem...
-
törölt tag
Sziasztok!
Két kérdésem volna:
1.) Van nekem egy Xpider II gépházam, benne egy Xpider 120mm-es ventilátorral. Fogalmam sincs, hogy ez a ventilátor milyen léghordozású, és úgy egyáltalán nem tudok róla semmit, csak annyit, hogy a gyártója amúgy a Chenbro. Nem tudjátok véletlen, hogy milyen ventilátor ez, milyen zajszinttel, stb?
2.) Ugyanezt a 120mm-es ventilátort lecserélném, mert vonat. Tényleg elég hangos, a leghangosabb a gépben.
Milyet ajánlanátok? (Itt fontosnak tartom megjegyezni, hogy most spórolós kedvemben/pénzemben vagyok, úgyhogy az ár-érték-hang arány volna főleg érdekes. 3e forintnál többet nem nagyon szeretnék kiadni.)Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen egeret válasszak?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest