- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Micro Four Thirds
- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- GoPro Hero 13 kamera: felkészült az akcióra
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zwiebi
tag
válasz
abdulka1 #34710 üzenetére
Ez igy nem teljesen helyes. Az ellenallassal az alaplapi 100% / 12V-ot csokkenti 7V-ra. Ha 7.2V megy be az ellenallasba, akkor nem 7V-ra fog esni a feszultseg, ugyanugy ahogy a bemeneti 5V-ot sem transzformalna fel 7V-ra.
Az ellenallassal es a bemeneti feszultseg szabalyzasaval tenylegesen joval tovabb tudna csokkenteni a venti fordulatszamat. Az mar mas kerdes, hogy a 7V az mar eleve a mukodesi feszultseg also hataranak a kozeleben van a legtobb ventinel (tudom, van ami mar 3-4V-on is elindul es van jopar ami 5V-on problema nelkul mukodik).
Amugy az Alpenfohn-t megkerdeztem, ok azt valaszoltak, hogy a PWM-es ventiket nyugodtan szabalyozhatom feszultseggel is, nem fognak karosodni (ezt persze csak a sajat ventijeikre tudtak igy megirni).
-
ScomComputer
veterán
válasz
abdulka1 #34710 üzenetére
Köszi,a lényeg,hogy van 2db 20cm dc-s ventim , 50%-on nincs hangja 60%-on van ,nem sok de engem zavar,viszont ha vennék 2db 20cm-s pwm-s ventit, ami jó is noctua az kb 2*10e Ft(ennyit nem ér nekem),ezért vacilálok ennyit...
Na és ha sorba kötöm a 2 ventit, akkor ha max-ra tolom a feszt akkor 6/6 volton mennek,ez így jó lenne szerinted?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest