-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
macilaci78 #888 üzenetére
Azaz vízszintesen lenne?
Abba a helyzetbe én eddig úgy olvastam (spcr pl), hogy ajánlottak a golyóscsapágyasok, a csúszócsapágyasok hamarabb tönkremennek. Ezzel sajnos sok ki lett lőve.
Flegos felsorolásából még kilőném a northq-t, nem sok jót hallottam róluk (gyorsan csapágyasodnak). Sajnos jó golyós ventiket nehéz idehaza boltokban találni, inkább csak tápba építve (pl Adda - Seasonic; Yate Loon - Chieftec, Nexus).
Ha kísérletező kedvű vagy, akkor a Chieftec-rebrandelt Yate Loon 120×38-ast (ld depo.hu) megpróbálhatod alacsony feszültségen; de a golyósak kattogása lehet, hogy ott is meglesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- LEGO klub
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Renault, Dacia topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Eladó 3db NZXT Aer P 140mm ventilátor
- Corsair iCUE QL120 RGB PWM 3-pack (CO-9050104-WW)
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest