- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztalt vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Androidos fejegységek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali médialejátszót?
Aktív témák
-
engusz
veterán
Nem tudom mert több ezer ilyen bisz-basz van
majd megnézem neked (Clipart könyvek)-----engusz
Előre is köszike!
A házhoz:
Szerintem nézz meg több gyártó ilyen jellegű házát. Szerintem elég sok minden levonható belőle.
Tudomáson szerint viszont van erősebb anyag a plexinél hasonló tulajdonságok mellett. -
Agyasima
őstag
nem vagyok kibukva, se kiakadva.
csak leírtam a véleményem, ennyi.
Itt van 1 újonc aki nyilván nem fórumozik, hanem csak hirdeti magát. De mégegyszer, nekem tökmind1, mer max nem nézek be ide többet.
Nem kell 1 véleményen lenni velem, de ne is akarjátok azt megváltoztatni, teszemazt ha pl polesz, vagy torz_on_borz nyit 1 hasonló topicot nem szúrna szemet, de így.... na. -
Agyasima
őstag
Ne személyeskedjünk kérem. Mindenesetre sajnálom, hogy nem válaszoltál. A véleményemet továbbra is tartom, vagyis: te itt pénzt keresel, ugyanakkor ingyen hirdeted magad.
De mind1 hiszen a házigazdák áldásukat adták rá. Én nem tettem volna, de ez már csak különvélemény marad.
És ne kiabálj velem, nem adtam okot rá. -
behappy
aktív tag
hali
engem érdekel, ha bpi vagy. Akár holnap :) Codegen 9011 szerverház oldalát kellene kivágni + plexi bele, lehetőleg nem kédergumival, hanem csavarozva, ugy jobban néz ki. Minél nagyon üvegap kéne bele... HDD, FDD...stb ne látszódjon, viszont az alaplap teljes egészében, alig legyen 2-3cm perem az oldallap szélén... emil pliz, mert lehet elfelejtem ezt a topicot... köszi. bye, happy
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmgyűjtés
- LEGO klub
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Windows 11
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest