Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zjunior
veterán
Jó a frissítés
!
-
darvinya
titán
Hurrá van frissítés.
Emiatt nem tudok belépni, de Play-ről sem tudom letölteni, mert nem jelezi a frissítést. -
válasz
f.krisztina1 #392 üzenetére
Ezért kár volt regisztrálni.
-
air
nagyúr
válasz
f.krisztina1 #392 üzenetére
BAN, PLEASE!!
-
f.krisztina1
újonc
Sziasztok
Haydayre hol találok csalást? Ami nem fizetös, és müködik is. -
darvinya
titán
No comment
Már anno is utáltam végtelen élettel játszani, mikor C64-en játszottam.
Így már a játék élvezete is elveszik. -
melóka :)
újonc
Sziasztok!
Tudnátok, nekem segíteni,hogy az az út széli úgymond kis "HÁZIKÓ" annak mi a lényege? Valaki leírná nekem ??!! Mert megcsináltattam már nem tudom,hogy mennyi pénzért de nem értem mi a lényege. Előre is Köszönöm -
TDX
tag
Mar nem azert, de valaki tenyleg ajanlhatna egy neighbourhoodot.
-
TDX
tag
Tudom, hogy elég sokan már nem 29-es szint körül vagytok (én a napokban leszek 29-es, innentől lehet neighbourhoodot választani), és tanácsot szeretnék tőletek kérni. Így utólag nézve, melyik a legszerencsésebb választás?
-
RootRulez
félisten
Nekem se volt.
-
darvinya
titán
Már megint gond van.a szerverrel.?
Updating… és semmi több. -
válasz
Silent77 #353 üzenetére
Elég szemét módon van megírva a program. Az sem véletlen, hogy pl. karót, vagy csavart alig ad, de malletet, meg szigszallagot dögivel. Ezekkel van tele a raktár, foglalja a helyet. Sokszor 2x.es mennyiség. Csavarból meg ott van 3-4 db. Ha az ember megunja, akkor vesz gyémántot jó pénzért, és megveszi amit kell. Tőlem nem fognak ezért egy vasat sem kihúzni. Próbálom úgy intézni, hogy legalább 10 szabad slot legyen mindig. Nem sürgős a fejlődés nekem. Akkor ültetek fát bokrot, ha van hozzá fejsze, vagy fűrész. Pukkadjanak meg. Egyedül egy akciónál azért vettem gyémántot, hogy a productions queue slot-okat kibővítsem kényelmes számúakra.
Lehet már paranoia, de nekem az az érzésem, hogy az újságot is úgy keveri, hogy ami éppen nincs, de kellene, azt nem mutatja, illetve csak nagyon kis valószínűséggel.A vevőkről ne is beszéljünk. A nagy munkával összekuporgatott balákat/fűrészeket kunyerálják. A gombok olyan közel vannak egymáshoz, hogy nagyon könnyen az eladásra pöccint az ember még tableten is. Nem hogy telefonon. Ez is direkt van így. Ha valamit elcseszel, csak gyémánttal tudod helyrehozni. De hát ez hozza a profitot.
-
-
RootRulez
félisten
Srácok!
Tommal lehet hozatni fűrészt vagy fejszét? Olyan mennyiség kellene (főleg fejszéből) ami miatt talán beruháznák pár gyémántot...
-
darvinya
titán
Már megint leállt a szerver, azaz csak Updating…-ol.
-
flegga92
senior tag
Valaki tudna segíteni, hogy BlueStacksben hogy lehet átállítani a billentyűzet qwery-ről qwertz-re? Az sem baj ha a magyar karaktereket nem ismeri, de legalább a z-y ne keveredjen és írásjeleket se kelljen keresketni.
-
secler07
tag
Raktam ki Diamond ringet 6db-ot, de azért hagyjatok másoknak is ne egy valaki vigye
Farmlife. : )
-
pehaa
tag
Valamelyik nap, eszrevettem egy bugot. Nemtudom valakinek volt-e mar ilyen. Az egyik ismerosomnel latom a felkialtojelet, mondom megnezem hogy mit kellene segiteni. 8 db malnabokrot kellett ontozni. Megontoztem, megyek tovabb, nezegetem az ujsagot stb. Valamiert visszaleptem a farmjara es latom, hogy megint ugyanaz a 8 bokor var ontozesre, de a felkialtojel csak akkor jelent meg, amikor a farmjan voltam. Meg egyszer-ketszer eljatszottam ezt a 8x16-os XP novelest, aztan meguntam.
-
A Facebookos ismerőst hogyan lehet kidobni a friend listből? Foglalja a limitált helyet, és amúgy is offline állandóan. Néha betesz egy köteg búzát és kész.
-
Zjunior
veterán
LEhet csatlakozni, Donmixes85 höz!
-
RootRulez
félisten
Valakitől elhoztam egy utast és olyan zöldség kellett neki, amit még nem tudok termeszteni.
Gonodlom azért, mert az utast egy nagyobb szintűtől hoztam el és az illető elképzelése egy nagyobb szinthez igazodott, amit én sem tudok neki megadni...
-
Zjunior
veterán
Sziasztok.
Megőrülök a halas rendelésektől.
Nincs senkinek hal filé, meg halas hambi? -
secler07
tag
Barátnőm csatlakozna a PH-s csoportba Wonderland néven, ha van még hely vegyétek be légyszi
-
csabám
addikt
A ph-s csoportba küldtem egy requestet
-
Valamit mókolnak a szerveren.
-
törölt tag
Csatlakoztam is!
-
törölt tag
Felépítettem a bal alsó sarokban egy kis házat, valami vezeték is fut a házikoba. Az mire való? Másik kérdésem, a csapatotokhoz hogyan tudok csatlakozni, ill. Az mire jó, valami előnye van-e?
Köszi!
-
RootRulez
félisten
Az ezelőtti frissítést követően nekem nem futottak a a buherált Ha Day--ek. Eleve én a virtuális táblagépre több Hay Day-t telepítettem, magamnak, az asszonnyak és van egy harmadik annak akinek kéne.
Szóval ezek a mókolt Hay Day-ek addig megakadtak vmi hitelesítésen. Most a tegnapi frissítést követően már fut, igaz hibaüzenetet küld, hogy nem tudott letölteni dolgokat, ezért a grafika rosszabb lesz, de lehet használni.
-
darvinya
titán
Miért frissül az egész HAY DAY app és kiegészítője?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!Menyasszonyom csatlakozna a Mobilaréna csoportba...Közbe látom, már be is engedtétek.
-
darvinya
titán
Mi van már megint??
Server Offline -
peu407
senior tag
Próbáltam telepíteni win7 x64-re a BlueStacks-ot,hogy számítógápről is üzemeljen a farm, de a következő hibaüzenetet kapom: Failed to install BlueStacks. error:Az érték nem lehet NULL. Paraméter neve: path1
Szerintetek mi ez pontosan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Béta iOS-t használók topikja
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest