- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- OLED monitor topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos fejegységek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #11527 üzenetére
Hááát, az nem biztos
Megvan, hogy milyen szurkolói létszámnál bizonyos osztályokban hányan csatlakozhatnak.
Itt lehet látni.
Nekem szezon elején asszem 10-12 szurkoló jött alkalmanként, de mostanában már csak 8. Pedig a hangulat karneváli.
De ezt el nem mond Patricknak
Pssszt
-
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #11498 üzenetére
Megmondjuk r0by-nak a frankót
Mondjuk jó mélyen a pénztárcájába kell nyúlnia, ha mindegyikünk tanácsát meg akarja fogadni
Majd megsasoljuk az ellenfelét. Nézegettem már, de csak felületesen. Bár ez a kapus- és védő sérülés nagyon szemét
Megnézem mennyire sérültek....
Zs
-
-
Jakuu
őstag
válasz
plus44 #11398 üzenetére
Minden eronlet kihatassal van az edzesre, hiszen akkor lassul az edzes a valasztott edzestipusokra. Ellenben az eronlet fontos a csapatoknak, peldaul jatekstilusoknal vagy eppen a kozeppalyasok szamara.
Eppen azert holtszezonban erdemes ezt edzeni, mert esik a forma tole, ami szinten kihatassal van a jatekra. Utana a 26 ev alatti jatekosoknal szezon kozben eleg a 15%-os beallitas a szinten tartashoz remek eronletnel.
6.-7. osztalyban meg nem lenyeges annyira az eronlet, ellenben feljebb mindenkeppen, hiszen a merkozesek vege mindig fontos a kiegyenlitett csapatok kozotti merkozeseken. Ha rossz az eronleted esik a kozeppalya minosege, tehat kisebb lesz a labdabirtoklas, ami nem jo, hiszen az alapjan dolgozzak ki a jatekosok a helyzeteket. Ha ellentamadast jatszol ott is szamit, mert ha elfaradnak a jatekosok, akkor nem tudjak presszionalni az ellenfelet.
-
zsolli
addikt
-
Patrick
addikt
válasz
plus44 #11353 üzenetére
A skilles elég drága lenne.
Mind a 3 titáni védekezésű ás max gyenge, középszerű, skilljeik vannak. Amikor a hűségül felmegy Istenire, akkor nyerek szinte egy + szintet a védekezéshez és minden máshoz. Az egyik speces, egyenlőre ennyi. Elégnek kell lennie, egészen NB III-ig.
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #11272 üzenetére
Pontrúgás szépen fejlődik másodlagosként is, míg elsődlegesdnek a védés megy. Az a felnőtteknél is gyors edzés.
Mondjuk kívánok Neked olyan meglepetést, amilyen nekem volt.Ifi kapusom miatt toltam a pontrúgást, majd az edző közölte, hogy a szélsőm maxolt remek szinten pontrúgásból
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #11263 üzenetére
Az elérhető szintről ügye a második edzéstípus beszél. Mivel az területvédekezés, sajnos így a középpályán játszókat is beleveszi. Ez van sajna.
A védésével nem lesz gond szerintem, az simán kimaxolható, bár nem tudom, hogy áll most. Még olyat is lehet barátságoson, hogy a kapusod hátvéd poszton kap egy pontrúgás/védekezés-t. Természetesen Ő lenne a kijelölt pontrúgó. De addig úgy is kiderül a turpisság. Illetve ha védekezés-területvédekezés van beállítva, az sem baj. A lényeg, hogy az edzést megkapja. Egyelőre a védése legyen maxolva, a többi ráér utána. Max. addig izgulsz, hogy csapnivaló, vagy megfelelő-e a védekezéseZs
-
r0by
addikt
válasz
plus44 #11193 üzenetére
Felül a csapat fül legyen aktív, és kiválasztasz egy játékost.
Ekkor alul megjelennek a játékoshoz tartozó értékek. De ha jól megnézed, akkor ott két fül van, és neked most a Képesség teszt fül kell. Itt belövöd az értékeket és hozzáadod, s ezutén megjelenik tempx néven a játékos listában, s kezdheted is a felállást tervezni vele -
zsolli
addikt
válasz
plus44 #11185 üzenetére
Nekem kapus hiányában elég gyengus a védelme, főleg r0byjéhoz mérten.
Így nekem széleken is vannak védők, de jellemzően támadó utasítással, hogy a birtoklásom mellé legyenek aránylag erősebb szélső támadásaim is. Tehát inkább támadok a védekezés rovására, mert a jelenlegi játékosállománnyal ennyit tudok elérni.Persze ez változhat ellenféltől és formáktól függően. Ha a szélsőim jó formában vannak, és kp-n megtehetem hogy szélre irányítom a belsőket, akkor ha kell, védekezőbe is tudom tenni a védőimet.
Sok mindentől függ. Pl. ezen a meccsen (352821325) 3-5-2 nél, vezetésnél beálltam 4-5-1-be védekezni.
Sose volt ilyen magas védelmi értékelésemZs
-
plus44
veterán
válasz
plus44 #11184 üzenetére
Aki közületek 3 védővel játszik, hogyan áll fel a meccsekre? Mind a három emberke középen van, vagy középen és a két szélső kitolva, vagy kettő a szélen és egy középen? (én az utolsó opció felé hajlok majd, ha lesz pénzem, megfelelő szélső és középső hátvédnek valót veszek, de így a védelmem ugyanolyan erős lesz, mintha középen lenne mindenki, nem?)
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #11130 üzenetére
Ide beírod a kapusaid adatait. Életkor, edzés paraméterek, stb...
A szinten belüli értéket nehéz megmondani, érdemes szintlépéstől számolni, bár ott sem biztos, hogy pl. remekre lépésnél 8,0 a szintje.Jobb oldalt látod, hogy hány éves korára milyen szintet kéne elérnie.
Zs
-
-
Gonosz15
aktív tag
válasz
plus44 #11054 üzenetére
Hát ha már új edző, új ifik, akkor ha lúd legyen kövér, legyenek specesek
Ha 1 jól fejelő is elég akkor lehet h mellé dobok egy technikásat meg egy kiszámíthatatlant is.
Szerk.: igen, a tapasztalattól függ, hogy milyen edző lesz belőle. Minél nagyobb a tapasztalat annál jobb (de max remek) edzőt tudsz belőle csinálni. A remek feletti tapasztalat csak arra jó, hogy olcsóbban képezz belőle edzőt. Tessék itt egy táblázat, én is ebben a fórumban kaptam: http://hezekiah.hu/aloldal/hattrick/blue/kepek/edzo.gif
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #10936 üzenetére
Fogalmam sincs.
Ifiknél annyira nem csipázom a kapus posztot. Félidőben ugyan lehet cserélni, de akkor mindketten kevesebb edzést kapnak. Ez is perc alapú. A 44 perc játék csak arra vonatkozik, hogy csak arról beszél(het) az edző, aki minimum 44'-et játszik.
A többi skillnél azért lehet másokat is gyurmázni.
Én most reménykedek, hogy nem jön semmi nagy ász, amíg nem végzek a kapussal.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #10934 üzenetére
Igen, lasabb és értékesebb, de most első körben, és elsődlegesként védést adsz neki, kapus poszton.
Kapus poszton a másodlagos védekezés, vagy területvédekezés nem ad valami sokat neki, a pontrúgásnál meg a kapus kap bónuszt.
Azért mondtam, hogy majd barátságoson kiteszed hátvéd posztra, és ott adsz neki védekezés (elsődleges) és területvédekezés (másodlagos) edzést.Arra figyelj, ha tudsz, hogy majd akkor olyanok legyenek vele a védelemben, akiknek tudod a védekezés képességeik jelenlegi ill. maximális szintjét, mert akkor tuti a kapusodról fog beszélni.
Nekem úgy rémlik, hogy nálam a középszerűről jóra kicsivel kevesebb, mint egy szezon alatt megy fel a védése. Tehát a Tiednél a felhozatal előtt még van több mint fél szezonod az egyéb képességeire. Szal nyugi, meglesz az
Ha maxol a védése, maxol a pontrugása, maxol a védekezése, és még mindig van időd, akkor adj neki átadás edzést...
...persze csak akkor, ha nincs egy másik szuper playád.Zs
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #10932 üzenetére
Hááát, pedig nagyon javaslom a Youthclub használatát
Nézegesd a videókat, és mindig frissíts mindent, nem kell sok, és rutinszerüvé válik. Ott van edzéssebesség kalkulátor is.
Nekem is középszerű a kapusom, és jó a teteje, és maxolni is fog 17 éves kora előtt. Most nem tudok pontos adatot mondani, mert melózom.
A lényeg, hogy a kapussal foglalkozz, a többi srácot tojd le
Én mostanában elsődlegesen védést, másodlagosan pontrugást edzek.
Majd barátságoson beteszem a kapusom hátvédnek és adok neki egy kis védekezést. Igaz, nálam jelenleg asszem pocsék, és a maximuma is az, de még nem sárgult be.
Menet közben meg megpróbálom kideríteni a pontrugását, hátha jó magas lesz.
Ja, tegnap kaptam a hírt, hogy egyik "csak játszatom az ifiknél"-szélsőmnek remek lehetne a pontrúgásaZs
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #10839 üzenetére
Ifiknél máshogy van. Ott bajnokin rákoncentrálsz a tehetségedre. Annak van mákja, akinek van 3 remek jsz lehetőségű ifije...
...de ilyen mákja csak... öööö izé...
...reméljük nekem leszSzal ifi barátságosnál a tehetséged még nem ismert skilljeire nézel rá. Pl. a kapuspalántádat beteheted hátvéd posztra.
Vagy ha valaki csatártehetséget edz, akkor beteszi kp-ra és jsz-re néz rá, vagy szélső posztra teszi és szélsőjátékot próbál kideríteni.Az ifiknél az edzés nem úgy van, mint a felnőtteknél. Az edzést azonnal megkapják a meccs után. Neked a meccs vége után 24 órával jön a jelentés az edzésről.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #10827 üzenetére
Na, ez jól néz ki, és ami a legfontosabb, hogy felhozván akár edzheted saját magad.
Védés - területvédekezés, vagy védés pontrúgás mehet.
Amint megtudod, mi a jelenlegi védés szintje, ki lehet számolni, mennyi idő kell a maxolásához. Barátságoson mehet védő posztra is és kaphatja a védekezés-területvédekezést, ha csak addig ki nem derül róla egy maxolás.
Zs
-
r0by
addikt
válasz
plus44 #10787 üzenetére
Az edzés az már így megy, szar dolog a 0.01. Nálam elég sokszor előfordul sajnos hasonló
Erre mondják a HT-sok, hogy szarul jelzi ki a HO szinten belül. Persze...
Most van két ilyen gyanús játékosom, az egyik most 12,82-n van, a másik pedig 11,89-n. Remélem azért az utóbbi meglépi jövő héten a szinten. Az előbbi kb. 12,95-12,97-re fog érkezni.. -
zsolli
addikt
válasz
plus44 #10627 üzenetére
Igen, de ez sem igaz mindig.
A világ legjobb kapusa is becumizza az ellenfél SE-jét. Mondjuk egy szöglet + Jól fejelő-t.
Vagy kifogsz egy CA-zó csapatot, aki kap egy kontrát, és a csapnivaló támadásával átmegy a természetfeletti védelmeden
Amúgy jó lenne, ha minél több cifra árú elmenne Magyarországon. Így nem lennék az első helyen az átigazolási listán
-
Patrick
addikt
válasz
plus44 #10581 üzenetére
III-ból is sérülés miatt estem ki, dühös voltam és eladtam mindenkit. 500k tsi-m volt. Aztán IV, kiestem és megint V. 2005ben kezdtem. Nem dt-zek, nem csinálok semmi olyat. Még is sérül meg fiatal is, meg idős is. A személyzeti rész is egy nagy baromság.
2-1. 51% oda. 3 helyzetemből 1gól. Neki 4-ből 2 gól.
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #10581 üzenetére
Sokan azt mondják, hogy hosszútávon amit elvesz a HT, vissza is adja.
R0by előző szezonja tényleg cumi volt, most meg szépen működik nála (is) minden. Nem azt mondom, hogy érdemtelenül tart ott, ahol, hanem amellett, hogy jól teszi a dolgait (mint pl. Te is), nem cumizik most jellemzően formahanyatlással, komolyabb sérüléssel, eltiltással.
Rólam nem is beszélve
Tisztában vagy vele, milyen mák-tenger volt ez a szezonom. Ez van, örülök neki, de várom, hogy emiatt valszeg a következőben erősen szopóágon leszek én is.
Vannak a játékban olyan dolgok, amit tudsz befolyásolni, és vannak, ami tőled függetlenül változnak. Csak annyit tudsz tenni (amit meg is teszel), hogy azt a részét, ami rajtad múlik, jól csinálod.
Amit tudunk, úgy is segítünk egymásnak, de van aminél csak találgatni, tippelgetni tudunk, és van akinél működik egy darabig, van akinél nem.
-
-
Patrick
addikt
válasz
plus44 #10576 üzenetére
Szerintem is. Még a titániakkal megpróbálom, esetleg a multisokkal, akik titániak, igaz sok időbe fog beletelni, de ha úgy is lo** lesz, akkor leszarom az egészet és írok egy elcseszett mailt a kedves házigazdáknak. Aztán csodálkoznak, hogy miért van csak 674 ezer felhasználó.
-
Patrick
addikt
válasz
plus44 #10573 üzenetére
Igen, ez csak egy a sok közül, akkor sem nagyon volt teltházam, ha nyertem a meccseket sorban, vagy idegenben, két, három meccsről beszélek.
Június 25-én volt utoljára telt házam.
A szurkolók meg össze vissza jönnek mennek, ennek sokkal kiforrottabbak kéne lennie.Erősebb vagyok és az ellenfél vezet, egyértelmű, remélem ki is kapok...
Megvárom majd az új erősítéseimet, a titáni 10 játékost, ha úgy sem jönnek az eredmények, abbahagyom a gecibe...
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #10553 üzenetére
Sugó:
A játékosok tapasztalata
A tapasztalat pozitívan befolyásolja a játékosok teljesítményét a pályán. A játékosok a mérkőzéseken szerezhetnek tapasztalatot. A kupamérkőzések nagyjából kétszer annyi tapasztalatot adnak, mint a bajnoki mérkőzések. Egy nemzetközi barátságos mérkőzés nagyjából ötödannyi tapasztalatot ad a játékosoknak, mint egy bajnoki mérkőzés. Egy honfitárs csapat ellen játszott barátságos mérkőzés pedig csak feleannyi tapasztalatot ér, mint egy nemzetközi barátságos. A legtöbb tapasztalatot a válogatott mérkőzések jelentik, ezután a Hattrick Masters mérkőzései következnek.
Az egyes játékosok által szerezhető tapasztalat az edzéshez hasonlóan percalapú. Egy játékos meccsenként nem kaphat több tapasztalatot, mint amennyi 90 percre járna.
Wiki:
A tapasztalati rendszer azt hivatott szimulálni, hogy a játékosok a meccsek során új dolgokat tanulnak a képességeik mellett.
A játékosok tapasztalatot szereznek a bajnoki, kupa, Hattrick Masters, válogatott és barátságos mérkőzéseken. A tapasztalat segít a játékosoknak kiemelkedni a mezőnyből, hogy a velük azonos szintű játékosoknál jobbak legyenek.
Ha a bajnoki meccseken szerzett tapasztalatot vesszük egységnek, a különböző mérkőzéseken a következő mennyiségű tapasztalat szerezhető:
Bajnoki: 1
Kupa: 2
Barátságos: 0,1
Nemzetközi barátságos: 0,2
Hattrick Masters: 2-3
Válogatott tétmeccs: 10
Válogatott barátságos: 3-4A tapasztalatot azok a játékosok kaphatják, akik az adott meccsen pályára lépnek. Az itt látható számok 90 percre vonatkoznak. Ha ennél kevesebbet játszanak, akkor arányosan annyival kevesebb tapasztalatot is szereznek, mivel a tapasztalat kiosztása is percalapú, akárcsak az edzés. Szintlépéshez az általánosan elfogadott nézet szerint 26-28 tapasztalati pont szükséges.
Minél tapasztaltabb egy játékos, annál jobb teljesítményt nyújt a mérkőzéseken. A legjelentősebb teljesítményjavulás a gyengétől jóig terjedő szinteken észlelhető.
Emiatt mondtam, hogy a "profik" a meccsek milyensége és száma alapján számolgatják, hogy kb. hol állhat a playa a kb. 26-28 pontos ciklusban. Ügye lehetett látni, mikor lépett utoljára tapasztalati szintet. Mondjuk azt nem tudom, hogy egy cserénél, vagy sérülésnél milyen arányban számol, mert ügye egy bajnokira az 1 tapasztalati pontot 90' után kapja.
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #10550 üzenetére
Ott szerintem nem lehet megnézni.
Régen az Alltidon lehetett látni visszamenőleg sok meccset, hogy milyen formaingadozásai, sérülései, értékelései voltak egy playának. Ott lehetett látni azt is, hogy mikor változott legutóbb a tapasztalata. Lehet számolgatni, hogy mennyi és milyen meccset játszott, és a profik ebből nagyjából sejtik, mikor léphet szintet tapasztalatból.
Most nem tudom, hogy a HT-n belül az új statisztikáknál ez szerepel-e, és mennyi időre visszamenőleg.
Ügye megvan, hogy egy bajnoki, egy barátságos és egy kupameccs kb. mennyi tapasztalatot ad.
-
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #10539 üzenetére
Pár nap, 1-2 hét, és kiderül nálam marad-e a lóvé.
De egyelőre nem költöm el. Lehet, hogy ha minden edzett playát eladok majd, akkor ez lenne egy kis biztosíték az új vásárlásokra, de fene tudja.
Egyelőre nem tervezek vele, nem voltam erre felkészülve
Most megy a Hattrick Masters döntő: 362803834
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest