Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
40 perc alatt csak 2 gólt kaptam
Asszem második félidőben röpködni fognak a gólok.Egy 1 milliós TSI-jű csapat otthonában
Zs
Ui.: melózom, így nem tudom mindenki meccsét nézni. Csak telcsiről vagyok.
-
-
r0by
addikt
válasz
Buffalo13 #16395 üzenetére
Nincs meg mindenkié most, de kiindulásbak jó lesz:
http://www77.hattrick.org/Club/Matches/Live.aspx?matchID=398506688,398512223,398506063,398481228,398506233,398563631,398596394,399107340&actionType=addMatch&SourceSystem=HattrickA www77-et a sajátodra kell cserélni, ahova bejelentkeztél.
Hajrá mindenki!
-
Buffalo13
tag
Valaki rakna egy linket h mindenki meccsét tudjam nézni??Ja és nekem(elvileg) nyernem kell a meccset úgy h most csak PIC-elek,és akkor talán-talán a kupában MOTS-al tovább mehetek.
-
r0by
addikt
Én is szeretnék győzni
Minden alapon fog menni, aztán meglátjuk mi fog kisülni belőle. Szomorú vagyok, mert jó pár átadás skillupom volt, és nem látszik meg a HO szerint az előrejelzésben.
Arra is kíváncsi vagyok, hogy mi újság Olaffal, vajon elfeledkezett már rólam -
plus44
veterán
Én is szeretnék győzni, de hát nyilván kizárt dolog, mert ahogy most minden összejött, itt is zakó lesz és a kupából is kiesem...
-
Patrick
addikt
Én győzni szeretnék és talán lesz valami féle fajta rekord, vagy csillagban, vagy hatstatban... meglátjuk.
-
zsolli
addikt
Uraim, előre szólok, mocskos nagy zakóban lesz részem. Még a fiataljaim közül is a "rosszabbakat" küldöm ma ki, így talán a kupa sikerülni fog, de még az sem biztos.
Zs
-
Gonosz15
aktív tag
Ez nem mai friss játékosom, csak a tegnapi edzés jelentést ma olvastam el
Tibor Baross (128508708)
16 éves és 32 napos, következő születésnap: 2012-12-25A játékost 80 nap múlva, ekkor hozhatod fel: 2012-12-25.
Specialitása: Jól fejelő
Csapat: Cartoon Heroes Juniors
Ország: Magyarország
Első napja a csapatban: 2012-08-04 09:04 (63 napja)
Lapok: 1
Sérülések: Egészséges
A játékos képességei
Védés: ismeretlen
Védekezés: ismeretlen
Játékszervezés:
3/8 csapnivaló (maximum csapnivaló)
Szélsőjáték: ismeretlen
Átadás: ismeretlen
Gólszerzés:
8/86/8 megfelelő (maximum remek)
Pontrúgás: ismeretlenFinooom
-
plus44
veterán
Ákos Sztán nagyon ígéretesnek tűnik. 16 éves (20 napos - a szerk.), és van benne valami, ha érted, mire gondolok.
Ez a játékos jelenleg csapnivaló szintű Gólszerzés képességgel rendelkezik. Ha szépen fejlődik, szerintem egy jó szintű Szélsőjáték képességet is elérhet.
Találunk helyet számára az akadémián?
-
r0by
addikt
1. Azt hiszem, találtam számodra egy ifjú tehetséget. A neve Marcell Bancsó, és 17 éves.
Ha fejlesztjük Átadás képességét, rövid időn belül gyenge szintre is léphet! Ez a játékos csapnivaló szintű, ha összességében nézzük, és szerintem kiváló tehetség! Jelenleg szerintem Átadás képessége nagyjából csapnivaló szinten van.2. Nos, Mátyás Simon 17 éves, és amit láttam a játékából, az nagyon is biztató.
Jelenleg szerintem Védekezés képessége nagyjából katasztrofális szinten van. Ha szépen fejlődik, szerintem egy pocsék szintű Játékszervezés képességet is elérhet.3. László Fazekas a neve, és 16 éves.
További edzés nélkül Játékszervezés képessége csapnivaló szintű marad. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy középszerű Védekezés képességű játékosod....
-
zsolli
addikt
Roland Endrefi nagyon ígéretesnek tűnik. 15 éves, és van benne valami, ha érted, mire gondolok.
Ez a játékos jelenleg középszerű szintű Szélsőjáték képességgel rendelkezik. Ez a játékos középszerű szintű, ha összességében nézzük, és szerintem kiváló tehetség! Ha szépen fejlődik, szerintem egy középszerű szintű Gólszerzés képességet is elérhet.
Nos, adjunk neki egy esélyt?
Elsőnek jött. Nem mertem tovább menni
-
Patrick
addikt
Nos, Jenő Derdák 15 éves, és amit láttam a játékából, az nagyon is biztató.
További edzés nélkül Szélsőjáték képessége gyenge szintű marad. Ha fejlesztjük Gólszerzés képességét, rövid időn belül megfelelő szintre is léphet!
Hát felhoztam, hát ha van megfelelő szélsőjátéka meg mondjuk átadása és akkor baba.
-
Speedhs
őstag
Azta!
Mit dobott ma a hattrick
2012-10-05 (1/50) Gregor Kieber játszott a válogatottban, ezért a csapatod 246 eFt-nyi bérkompenzációt kapott.
Liechtenstein válogatott csapatának is tagja!
Válogatott meccsek: 134
U20-as meccsek: 40
Hattrick Masters-mérkőzések: 1A meccs ID: 395716881 Győzött a csapata
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #16380 üzenetére
Én ezért félek a kapus edzéstől. Sima piacra edzésből nem tudom, hogy lehet megélni, és haladni is előre. Amit én csinálok (ill. tervbe van véve), ott a piaci áraktól függetlenül felépítem a csapatot.
Tehát az edzésem nem csak pénzt fog érni valamikor, hanem közben folyamatosan "odaverős" lesz a brigád.Igaz ehhez most egy nagy visszaesést kell véghezvinni, de ez van. Inkább most essek vissza, és friss erős csapattal induljak meg felfelé, mint hogy megrekedjem IV-V-ben, és nézzem, amint kiöregednek a srácaim, a frissen feljutok meg átgyalogolnak rajtunk fiatal, jól felépített csapatokkal.
Tehát mostantól 10-12 szezonig még ugrálhatok, utána kezd kiöregedni a brigád.
Ezért néztem én a kapusedzésnél, hogy vesztek jó képességű srácokat, de ezek a playák nem fejlődnek, és mire nagyjából feltöltesz egy posztot, majdhogynem kezdheted előről egy másikkal.
Minél feljebb kerül a csapat, annál jobb képességűbb játékosokra lenne szükség szinte minden poszton.
Zs
-
plus44
veterán
Az a baj srácok, hogy semmit sem változtattam. Ellenben ilyen formákkal sorban esnek majd ki a játékosaim (hármassal már simán nem bír végig 90 percet, cserélni meg csak jóval szarabbra tudom a sztárjaimat) így meg már most búcsúzom a kupától, és a feljutástól is egészen biztosan. Pedig kellene a pénz a kp-ra, meg a csatárokra, de így az sem lesz, bővíteni kellene a stadiont, meg még sorolhatnám. Ezért nem halad itt senki, mert a HT mintha direkt évekkel visszatartaná az embert. Az a legszomorúbb, hogy mindösszesen 5 játékos kivételével szinte ugyanaz a csapatom, mint amikor kezdtem az egészet...
-
zsolli
addikt
Menjünk a parlament elé?
@Dávid: változtattál valamit az edzésintenzitáson, erőnléten?
Elméletileg én is most fogok 5% erőnlétre állni. Bár az elméletileg formajavulást eredményezhet...
...de fene tudja. Aztán majd U20 miatt lesz egyszer egy brutális erőnlét növelés, hogy mire kezdődnek a selejtezők, már úgy-ahogy beálljanak a formák.Zs
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #16376 üzenetére
Erre mondják, hogy ez már annyira sz@r, hogy már jó
Dávid, most 1-2 szezonig nekem sem lesznek szép pillanataim. Ügye most eredmények nemigen fognak jönni. Szurkolók fognak elmenni (főleg mikor visszaesek egy osztályt), de letojom. Most csak az érdekel, hogy rendben menjen az edzés, ne sérüljön le senki.
Az, hogy fog-e játékosom U20-ba kerülni...
...én betartom az előírt edzéstervet, de különösebben nem izgat, ha nem sikerül. Magamnak "építem" a srácokat. Ügye U20-asoknál egyszer igen magasra kell emelni az erőnlétet. Ha egyik fiam se kerül be, akkor ezt sem kell meglépnem, így még gyorsabban fognak edződni. Egy célom van (egyelőre), hogy elérjem velük azt a szintet, amikor jöhet a 6 db fiatal magyar, speces titáni csati, és tolom az átadást, majd amikor végre lesz a csapatban űber-brutál kapus isZs
-
Patrick
addikt
Xar egy edzés volt, a két kapusom két hete semmit nem fejlődik, nem ír semmit a HO, ma már szintet kellett volna lépniük...
Kp-m sérült és gyenge a többi, idén a kpban szarban leszek.
Ha az ifim elmegy jó pénzért, akkor erősítek. -
r0by
addikt
TSI: +19.650/ -11.780
Forma: +5/-8
Skillup: 4 átadásból. És innentől kezdve visszatérek védekezésre.Most két játékosomnak is 2-t esett a formája. De a 30 éves kp-mnak, aki már 2 hete sérült, annak pedig javult a formája, és már remek
HT, én így szeretlek. Be is teszem az aláírásomba.. -
Gonosz15
aktív tag
TSI: +5310 / -4240
Forma: +3 / -7
Még egy csatárom WC lett. Plusz a 3. fitatal csatárom meglépte a lenyűgöző szintet végre -
zsolli
addikt
válasz
plus44 #16366 üzenetére
Összességében nézik asszem az elért eredményt. Tehát ahanyadik helyen voltál a magyar menedzserek között. Én asszem a 2 uccsó nagy arányú vereségem ellenére is benne voltam az 1.000-ben. Ha jól emlékszem 930 körüli volt a legjobb eredményem, de szezon végén ha minden igaz 995 környékén zártam. Meg van adva, hogy mennyi felhasználó van. Ha pl. 15.000 menedzser (ill. csapat, mert vannak botok) van, akkor én a 15.000-995-kel kezdtem.
Elméletileg akkor lenne hazai meccsem, ha 1.990-nél (tehát 995x2) kevesebb kuparésztvevő van már csak.
Legalább is azt hiszem
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #16361 üzenetére
A kupapárosítás az előző szezonban elért eredmény alapján történik.
Nem véletlenül emeltem ki a párosítást. HT fórumon be ne írjátok a "kupasorsolás" szót, mert több, nemigen jószándékú fórumhuszár nektek esik. Szeretnek szavakon lovagolva a kevésbé tapasztalt menedzsreket kifikázni.
Tehát én előző szezonom alapján igen előkellő helyet biztosítottam be magamnak, de a csapat le- illetve átépítés miatt ezt nem fogom kiélvezni. Minél jobb az eredményed, annál kedvezőnn a kupasorsolásod. Tehát a legerősebb mindig a leggyengébbel kezd stb...
Így én sokára jutnék el hazai pályás kupameccsig. De ezt most sem fogom megérni, mert jövő héten idegenbe megyek egy tulajdonképpen nem is olyan erős csapathoz, de félő, hogy az új srácaimmal nem tudom nagy %-ban vinni a kp-t, így az erős középső támadásait nem fogom tudni levédekezni. Ha kb. egálban lenne a birtoklásunk, akkor talán 3 esélyesnek nevezhető a meccs. Specesekkel elég jól állok, na de ez majd később fog csak igazán beérni
Zs
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #16357 üzenetére
na de komolyan... mi az, hogy más eljut 3-4-5 körig laza ellenekkel, én meg mindig megsz.pom?
A legszörnyűbb az, hogy szorosra mondja a meccset, így nem tudom, hogy menjek-e rá, vagy hagyjam a fenébe és koncentráljak a bajnokságra. Feljutni nem fogok, de egy 2. hely szinte biztos. Ezzel mondjuk nem érek még semmit, de a szurkolók meg jöhetnének...
-
Speedhs
őstag
Én ki is estem 6 góllal.. majd jövőre.
Grat mindenkinek, aki tovább ment. -
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #16355 üzenetére
Ez sok mindentől függ. Mit edzel, mennyi pénzed van, milyen ifijeid vannak stb...
Én akkor szándékozom fiatal titáni kapust venni, ha legalább 2-t tudok venni, és a csapattal át tudok állni védekezés edzésre, hogy felváltva a kapusokat is tudjam trenírozni. Aztán lehet, hogy még pontrúgás is mehetne nekik, de ennyire előre még nem gondoltam át.
Zs
-
Napfénysüti
nagyúr
kapust érdemes ifitől edzeni vagy inkább vegyek egy vagon pénzért? 3* felett még nem igazán teljesített egyik portásom sem. Én meg sajna avirtuális kapuba nem állhatok be pedig ezeknél biztos sokkal jobb lennék.
-
zsolli
addikt
Hehehehe, milyen kicsi a világ
Dávid avval meccselt, akit tavaly én vertem ki a kupából
-
M3oH
addikt
Grat a tovabbjutoknak! Sajna, nekem nem sikerult, de nem vagyok csalodott, 3-5re "hoztuk" a meccset, egy joval erosebb csapat ellen. Es lagalabb latom, mire szamithatok VI.-ban. Kuzdelmes lesz a bentmaradas
-
zsolli
addikt
Na, suhancaim 11-0-ás győzelmet arattak
Bocsi mindenkitől, de tegnap olyan szinten fájdult meg a derekam, mint még soha. A wc-re is alig tudtam kimenni, sőt, még fekve sem volt jó.
Szerencsére mára jobb a helyzet
NT-nél kapitány választás folyik. Szavaztatok már?
Én ruppert-re szavaztam. Szerintem Ő a legideálisabb jelölt.
Nem tudom, hogy kell írni a nick-jét, köcsög HT állandóan lefagy.
-
plus44
veterán
Egyből lesérült 2 hétre a friss titáni kp-m, természetesen.
-
Gonosz15
aktív tag
Am én azt nem értem, hogy tud valaki fenn tartani egy olyan csapatot, ahol ilyen 40.000-60.000 TSI -s játékosok vannak. Mondjuk 11db "csak". Az már csak a fizetésük ilyen ~30.000e körül lehet hetente. Ennyi szponzori pénz+jegybevétel bejön valakinek, hogy mellette még tart egy szerényebb B csapatot is, meg mondjuk ifi akadémia és még tud néha játékosokat is venni?
-
Patrick
addikt
Nyertem én is. Csatáraim 11,5 és 8,5 csillag.
3 gyenge csere is bejött.Hétvégén meg nyernem kéne.
-
Napfénysüti
nagyúr
Meglepetésemre idegenben 2-1-re nyertünk és továbbment a csapat.
-
Gonosz15
aktív tag
Az a mocskos, éppen, hogy nyertem 2-1 -re
http://www92.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=395418010A héten veszek egy új szélsőt, vagy 2-t, meg lehet lecserélem az egyik kp -am és akk meg is van erre a szezonra a kezdő 11 a bajnoki meccsekre
-
DopeBob
addikt
Nah, gyerünk, még sosem rúgtam egy meccsen 11 gólt, talán most
-
DopeBob
addikt
Bár minden meccsem ilyen lenne
-
Gonosz15
aktív tag
Hajrá mindenkinek! Sajnos ebben a szezonban is egy viszonylag erős ellenfelet kaptam a kupába, na mindegy azért próba narancs.
-
r0by
addikt
Sok sikert mára mindenkinek a kupában!
Alázzátok meg őket! -
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #16334 üzenetére
Háááát...
Elméletileg az SF (SörreFröccs) ott lesz. Tegnap még azt mondtam nekik, hogy utánanézek, szabaddá tudom-e tenni magam.
Tegnapi naptól folyamatos műszakban dolgozom (kb. 5-6 hónapig), ezért érdekesen alakulnak a szabadnapjaim. Nov. 3-án délutános leszek, és gondoltam megbeszélem a többiekkel az esetleges cserét-helyettesítést.
Ma hajnalban, amikor váltottam egy kollégámat, kiderült, hogy biztosan nem tudok menni
Ügye 4 műszak van, ebből 3 dolgozik, egy szabadnapos (mindenféle eltolásokkal). Nos az egyik kollégám aki szabadnapos, a lánya szalagavatóján lesz és utána elutaznak valahova. Egy másik kolléga szintén elutazik valahová, 1 hét szabit vett ki.
Tehát nem elég, hogy nem tudom elcserélni, vagy szabit kivenni, hanem még helyettesítenem is kell
Zs
-
DopeBob
addikt
A BOT csapatok játékosai ki lesznek cserélve? Vagy ez csak akkor történik meg, ha valakinek újra kiosztásra kerül az adott csapat?
BOT csapat ellen kezdem a kupát, jó lenne PIC-elni, és edzeni a fiatalokat, viszont az adott bot csapat papíron erősebb nálam, TSI-je is több, és jó játékosai vannak.
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #16329 üzenetére
Igen, Chrome alatt működik a kiegészítő. Megjelenik egy ikon a jobb felső sarokban (ha van meccs, amit hozzá lehet adni a live-hoz), ahol az üzenetek, live, átigazolások vannak. Ha rákattintasz, akkor a helyére egy új ikon kerül, ami egy link. A linkre kattintva pedig hozzáadhatod a meccseket a live-hoz.
De ha már hozzáadtad a live-hoz a meccseket, akkor azt már explorer alatt is látni fogod. -
r0by
addikt
válasz
zsolli #16320 üzenetére
Kb. 20 perc dokumentáció olvasás után 15 perc alatt megvoltam vele.
Az a lényeg, hogy Chrome böngésző alá írtam egy telepíthető plugint. Ez a plugin a HT oldalán kigyűjti a live-ba tehető meccseket, és csinál belőle egy linket. Erre a linkre kattintva bekerülnek a meccsek a live-ba.
Ugyanazt csinálja, mint amit te szoktál ide beszúrni linket, a többiek meg átírják az elejét.
Csak most két kattintásból megvan, és az elejét sem kell átírnia senkinek..
Értőd-é mán? -
-
zsolli
addikt
Eladtam a két utolsó kp-mat. Már csak egy Jól fejelő szélsőt kell "elpasszolnom".
Jelenleg ilyen a mérlegem:
Készpénz: 1 940 178 eFt (2 972 317 eFt)
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #16318 üzenetére
Neked címzem, mert te szoktad a linket beszúrni. De ha bárkit érdekel, akkor szólhat és megosztom.
Csináltam egy plugint, ami a mérkőzéseket kigyűjti az oldalról és csinál belőle egy linket Live-hoz. Így nem kell számokat bepötyögni, hanem 0.1 ms alatt megvan az eredmény
Chrome alatt működik, a legújabb verzióval biztosan, de elvileg mennie kellene a régebbiekkel is.
Jobb felső HT-s ikonokhoz beépül, ahol a live is van, és csak akkor látszódik, ha van hozzáadható meccs.
Igaz nem nagyon teszteltem sok meccsel, mert rendszer újratelepítés volt, és nem mentettem le a Foxtrick beállításait
Ha valakinek eszébe jut valami frappáns pluginnév, annak örülnék. Mert most pht a neve, Prohardver(PH) és Hattrick(HT) ötvözetéből
De ha esetleg valami más kívánság is van, amit egy ilyen bővítménnyel meg lehet oldani, akkor akár az is jöhet -
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #16311 üzenetére
Még azt meg tudod tenni, hogy kreálsz 2-3 játékost a HO-ban. Játékszervezéses, átadásos és egyéb képességű szélsőkkel. Mivel Te tudod, hogy mit szeretnél a szélsővel elérni, illetve ügye az általa eredményezett értékelések sokban függnek a meglévő játékosaid képességeitől is, ezért szerintem ez a legjobb ötlet.
Tehát kreálsz 1-2 srácot, majd megnézed, hogy mit eredményeznek a csapatoddal.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #16311 üzenetére
Ha a speceket nem nézzük, akkor így kapásból azt mondom, hogy kétféle szélső van.
Az egyik amelyiknek magas a játékszervezése, tehát középre irányítva a kp-értékelést növeli.
A másik szinte csak szj-vel és átadással bír, tehát pl. támadó utasítással a támadási értékelést növeli.
Specnél a Gyors, Kiszámíthatatlan és Jól fejelő jöhet szóba, de ez attól függ, hogy a csapat eredetileg milyen specesekből áll.
Zs
-
Patrick
addikt
válasz
DopeBob #16311 üzenetére
Hát nálam az alap a 20-25 közötti, magyar, titáni szélső. Magyarok között, most csak 6 van a piacon és 550 a legkisebb ár. Vagy vársz még, avagy veszel külföldit, ott már nyilván van 500 alatt. Pl ő: 331994893
Ilyesmi elsőre teljesen jó. Gyors, fiatal, a fizetése sem sok. Vagy ő: 334710055 de van még pár hasonló jelen pillanatban, kb 16 játékos. Meg kell találni a megfelelőt, mind tsiben, mind életkorban, fizetésben, esetleg csillagban... jah és ha van némi megfelelő mellék skillje az is valami.Nekem most a középpálya következik, ott is a belső középpályások, 3 db. A szélsőket hagyom utoljára, mert az nem olcsó.
-
Patrick
addikt
Zsolt Borsos (364168942)
Hungary 17 éves és 0 napos, következő születésnap: 2013-01-20
Formája megfelelő, erőnléte gyenge.
Kedves fickó, aki jámbor és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és középszerű vezetői képessége van.
Hűsége isteni.Tulajdonos: Juventus F.C. S.p.A. Anyaegyesületi bónusz
(2012-09-30 óta (16/49), 0n)
TSI: 1 090
Fizetés: 78 eFt/hét
1 248 eFt/szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: GyorsHTMS-pontok: Képesség: 274/Lehetőség: 1915
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 2/20 pocsék
Játékszervezés: 2/20 pocsék
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 7/20 jó
Gólszerzés: 6/20 megfelelő
Pontrúgás: 3/20 csapnivalóVélemény? Szerintem kevés a TSI-je, nem tudom lehet e belőle valaki.
-
DopeBob
addikt
Szeretnék venni egy szélsőt, szerencsére nem sürget a dolog, viszont ilyen játékost még nem igazán vettem jót, milyet érdemes?
Szélsőjáték elsősorban, aztán játékszervezés és átadás? A támadásom elég gyenge, ezen kellene erősíteni. 4-500M-ből érdemes már nézelődni, vagy várjak egy pár hetet?
Elég drágák a jó szélsők, 3 skill is kell nekik
-
Gonosz15
aktív tag
Kende Németh hívása
Szia, Sanya1991! Jó lenne, ha tudnánk egy kicsit beszélgetni...Nos, István Küsmödi 17 éves, és amit láttam a játékából, az nagyon is biztató.
Szerintem ő egy gyenge játékos. További edzés nélkül Védekezés képessége csapnivaló szintű marad. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy gyenge Szélsőjáték képességű játékosod.
Dániel Szita hívása
Helló, főnök, örülök, hogy újra beszélhetünk!Szerintem megtaláltam a jövő nagy sztárjátékosát. A neve György Ordódy, és 15 éves.
Jelenleg szerintem Gólszerzés képessége nagyjából csapnivaló szinten van. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy gyenge Védekezés képességű játékosod.
Attila Mérei hívása
|Igen? Ó, üdv, Sanya1991!Azt hiszem, találtam számodra egy ifjú tehetséget. A neve Lajos Lefkovits, és 16 éves.
Ha fejlesztjük Szélsőjáték képességét, rövid időn belül megfelelő szintre is léphet! Összességében nézve ő szerintem egy gyenge szintű játékos. Ez a játékos jelenleg csapnivaló szintű Átadás képességgel rendelkezik.
16 éves éls 95 napos.. El kellett volna fogadni a másodikat, na mindegy
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #16306 üzenetére
Mai húzásaim:
1.: Nos, az e heti jelölt 16 éves, és a neve: György Újszigeti.
Jelenleg szerintem Védekezés képessége nagyjából gyenge szinten van. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy középszerű Átadás képességű játékosod.2.: Nos, az e heti jelölt 15 éves, és a neve: László Lipcsi.
További edzés nélkül Átadás képessége gyenge szintű marad. Ha fejlesztjük Szélsőjáték képességét, rövid időn belül megfelelő szintre is léphet!Másodikat elfogadtam, majd látjuk, hogy mi sül ki belőle. 15 éves 92 napos.
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #16305 üzenetére
Nem rugott gólt, de védőtől ez nem is annyira elvárható. De mivel a bal oldali védelmet erősítette, amin felakadt az ellen jobb oldali CA-ja, dícséretet érdemel.
És amiért még pluszban büszke lehetek, és egy kisebb könnycseppet elmorzsolhatok a szemem sarkából:
Márkó Szemancsik (U-20 Magyarország) a mai napon hihetetlenül jól játszott...
Ő kapta a legjobb értékelést a csapatban, 90' játékkal. Mindezt egy nagyon fontos, kijutást eredményező vb-s tétmeccsen!!!
-
zsolli
addikt
Yeeeeeeeeeeeeeeeeesssss!!!
Szemancsik pályára lépett kezdőőőként!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Milyen légkondit a lakásba?
- Stellar Blade
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest