- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sBc
aktív tag
Számos adblockban van már külön süti párbeszéd blokkolási szűrő, de ha külön bővítményt akarsz, arra ott a I still don't care about cookies.
Igaz ahogy nézem Operán csak a régi Avast által felvásárolt (elrontott) I don't care about cookies bővítmény van. (de mindenre is van megoldás) -
divan
őstag
válasz
Schafranek #13 üzenetére
Opera alá is van hasonló.
És azt hogy hívják? -
totron
addikt
Az is szép mikor mellédumákkal, eufém ferdítéskörbemagyarázásokkal a gombokon próbálják elérni, hogy megkavarodj és perces bolyongás és logikázás után hatásában ponnnt ugyanarra kattolj rá amire az elején pont hogy nem szerettél volna, ez megy legújabban. Roszabb fajta vásári lókupecek szintje alá sikerült bebukfencezni.
Hasznos funkció: Ublock Origin-effect in da house.
(#8) Hallosz, állitólag meg vannak számlálva a napjai.
(#11) M1995, ki tesz szemetet a felhasználók elé? Valami központozási gixer lehet, nem értem.
-
tybsen
addikt
Nem tudom hogy láttátok-e ezt az új Safari reklámot az Appletől, de erősen reklámozza a böngészőt, valószínűleg majd ez az új funkció is hozzácsapódik az előnyökhöz.
-
Schafranek
tag
válasz
Scofield007 #12 üzenetére
Opera alá is van hasonló.
Az ios-hez hasznos lesz - mindig örvendetes az ilyen és ehhez hasonló funkció megjelenése.
-
Scofield007
csendes tag
Chrome alatt létezik egy plugin, PopUpOFF a neve.
Valóban kegyetlenül irritáló. Betölt a weboldal, elkezdenéd fogyasztani a tartalmat, és teliberakja a kijelzőt a sütikezelős felület (jobb esetben) hogy "Elfogadom vagy Elutasítom", rosszabb esetben opciód sincs, csak "tudomásul veszem/elfogadom".
Ebből lett nekem elegem, így kutakodni kezdtem. Ez a plugin a sok erőszakosan arcomba toló sütikezelést szépen takarékra teszi, kicsit átszerkeszti a weboldalt.
Legtöbb helyen nekem elég csak a "Delicate" beállítás, és a sok cookie-s baromságokat felteszi az oldal tetejére, majd legörgetve olvashatóvá válik a tartalom, és nem kell semmire sem rákattintani. -
törölt tag
Safari + Wipr = semmi gond, adblocker nélkül nem lehet már netezni.
Az EU ott rontotta el, hogy a weboldakra bízta a cookie ablakokat, mindenhol kicsit más és bosszantó. A böngészőnek kellene kezelni az elutasítás, elfogadás, csak szükséges választás kérdését, user egyszer beállítaná és kész.Az Apple megoldása is hasznos lesz azoknak, akik eddig nem hallottak adblockerről és megint kijön az Apple előnye, ők nem annyira reklámcég, mint a Google és a Microsoft csak a szemetet teszik a felhasználók elé.
-
Ez a super agent jó lenne, de fizetős progi....
-
Hallosz
senior tag
Akkor ez egy Adblock progi, Apple módra?
-
Nekomajin
aktív tag
Akkor most már elkezdhetnék implementálni az újabb webes technológiákat is, mert lassan beérik az IE6-ot lemaradásban.
-
Én azt utálom, hogy az internetet mára már olyan szintre kurvították, hogy mindenhol szinte teljes képernyő Cookie elfogadás ablak.
Elmondhatatlanul utálom és idegesít is, gyakorlatilag használhatatlanná teszi az amúgy tök hasznos funkciót, hogy linkre hosszan nyomva előnézeti ablakba megjeleníti az oldalt, mert az a kis ablak is fullra a Cookie elfogadás szarral van tele, amit ugye ott el se tudsz nyomni, mert csupán előnézeti kép.
-
janeszgol
félisten
Végre. Több olyan tech oldal is van (külföldi), amit már nem olvasok pont ezek miatt. Az nagyon gáz, amikor annyi reklám jön be, hogy a cikk betöltése, azaz az írott szöveg megakad. A gép/telefon erőforrása meg ezekre a szarokra megy el. Ilyen a The Verge, a Tom's Guide (ez utóbbit jelentettem is, annyira durva, hogy nálam már kártevőnek számít az oldal, azaz veszélyesnek minősül), Cnet. De van még.
-
bostone
addikt
"Magányos anyukák a közelben" típusú felugró ablakot, hogyan lehet elérni? Nekem sehogy sem sikerült.
-
Ősszel meglátjuk, miként is muzsikál a végleges iOS verzióban.
Tetszik az ötlet.
-
peugeotmate
őstag
Gyere rám hasznos funkció!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iOS 18 bétában jelent meg a “zavaró tényezők kizárása” az Apple böngészőjében egyfajta reklámblokkolóként.
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- Microsoft Surface Pro 4 - I5-6300U - 4Gb - billentyüzettel
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest