Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Autós kamerák
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Igen, megválaszoltad: nem tudod.
"A káros sugárzások kockázatai
Zóna - Hullámhossz - Környezet - Látáskárosodás
UV-A - 215-380nm - Kültéri munkavégzés - Szem fáradtság, részleges vakság, szürkehályog, napsütés
UV-B - 280-315nm - Napfény, ipari környezet - Szürkehályog, hegesztési fény, ív fény
UV-C - 100-280nm - Ipari környezet, ívhegesztés - Cornea vagy kristályos elváltozások, látás elvesztése
Kék fény - 400-480nm - Ipari környezet, számítógépes munkavégzés, kültéri munkavégzés - Retinális elváltozások, látás elvesztése, elmosódási degeneráció (életkor), retinitis pigmentosis
Infravörös - 780-1400nm és 1400-2000nm - Elektromos hegesztés, olvasztási munkák:
üveggyártás, acélgyártás, mikrohullámú folyamatok, napsütés - Retinális elváltozások, elmosódási degeneráció (életkor), retinitis pigmentosis, Cornea vagy kristályos elváltozások"Ha már szabványokban otthon vagy, akkor ezt is tudnod kellett volna (ezt is olyan helyről másoltam, ahol az általad említett szabványokról írnak), de ehelyett inkább azt csináltad, amit. (Én viszont bevallom, nem vagyok otthon szabványokban, így nem mondott semmit a 2 betű 3 szám kombináció, hiszen a leírásnál semmit nem írtak pluszban róla. Szerintem nem vagyok vele egyedül. Sőt! Most utánanéztem. Az EN166-ot meg teljesen feleslegesen írtad le, mert köze nincs a felmerült vitához. Innen folytatom...)
Szóval, akkor egy lépéssel közelebb jutottunk valamihez. Ahhoz nem, hogy ugyanúgy gondolkodjak, mint te, mert ettől még mindig alma és ananász. Nem ugyanaz a termék, nem ugyanarra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest