- Fórumok
- Alaplapok, chipsetek, memóriák
- Hardver könyv
- (téma lezárva)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
pacalperkelt
csendes tag
Már többször (sokx) próbáltam de nem sikerült az ftp-re kapcsolódni. Működik egyáltalán?
Egyébként nyomtatásban a PC ABC sorozat user+++ szintű ismeretek beszerzésére szerintem kiváló.
Továbbá mindenkinek tudom ajánlani Michael Nickles munkáit a PC tuningolásról, Pl: PC-tuningolás 2000. Könyvtárban is megvan nem kell beruházni. -
Bubu Kapitány
tag
Majd ha pdf-ben is megvan akkor sikíts!!! :)
Egyébként mindenkinek kösz aki hozzájárult a dolgok megvalosításához! ((főleg, hogy megy az ftp is.))Az élet szép, csak dolgozni ne kéne! -
hogyishívnak?
aktív tag
Én is köszi minden érintetnek!
Tibi -
launcser
senior tag
-
bsa_maffia
csendes tag
Jézuska hozott nekem ilyen könyvet, a 2003-as kiadásban, amúgy 4990 píz
-
törölt tag
Sziasztok!
Csak szeretném megköszönni a hardveres könyvecskét, letöltöttem az FTP-ről :) Külön köszönet érte Launcsernek és Emvynek :) Köszike :D -
Turmoil
senior tag
''az a baj hogy ebben a temaban nem igazan lehet jo konyvet kesziteni,''
Ugyan már, anno volt egy könyv, szivárvánnyal az elején, magyar kiadótól, nem emélkszem, hogy melyik (LSI-nek hívták talán?) A címe: Az IBM PC-k belső felépítése. Bár kissé elavult dolgok vannak benne, az alapvető dolgokat meg lehet belőle tanulni (végülis még mindig nyögjük a 16 bitet (W'98), az x86-ot). Alapnak jó, ahhoz meg már könnyű hozzáolvasni.Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok .. -
localhost
Közösségépítő
ftp://prohardver@emvy.myftp.org/
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1 -
Bubu Kapitány
tag
-
Bubu Kapitány
tag
-
steven2002
csendes tag
-
localhost
Közösségépítő
(off: Már hogy nézném el?!?! BEKÖTÖTT szemmel?!?!) :D
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1 -
Bubu Kapitány
tag
-
localhost
Közösségépítő
Szerintem te vagy az egyetlen, aki NEM tudta....
1 file elment már! :)¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1 -
Bubu Kapitány
tag
-
localhost
Közösségépítő
Visszakozok, meghátrálok!
Igéretem visszavonom, bubu-nak már megy az első file, de az egész netcafém sávszélességét lefogom vele, ennyi erővel feltehetném valahova, de minden kérésre nem küldök 20-20 percig egy csatolt files mailt.
Bocs!¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1 -
Bubu Kapitány
tag
-
localhost
Közösségépítő
A cucc emvy ftp-jén van a launcser mappában, de sajnos emvy ftp-je MOST ÉPPEN nem megy..... Nálam megvan mindkét file, 20-20 mbyte, akinek bírja a postaládája annak elküldöm, jelezzétek ITT EBBEN a fórumban...
Bubu Kapitány
tag
Szóval hol a cucc???
Az élet szép, csak dolgozni ne kéne! -
localhost
Közösségépítő
-
launcser
senior tag
-
localhost
Közösségépítő
-
localhost
Közösségépítő
-
Cathfaern
nagyúr
-
localhost
Közösségépítő
Régebbi kiadványainkat, különszámainkat, könyveinket szeretné megrendelni?
Előfizetne a CP-re?
Ha Önnek hiányzik valamelyik régebbi Computer Panoráma, szeretne külöszámainkból, könyveinkből rendelni, akkor forduljon terjesztési osztályunkhoz. Ugyancsak itt fizetheti elő a Computer Panorámát is.
Jancsó Emőke, tel.: 456-6964¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1 -
localhost
Közösségépítő
http://www.cp.hu/cp/egyeb/konyvek.html
Itt a 2003-as!
Segíthetek még valamit?
(a régebbi példányokra kérdezz rá mailben a kiadónál!)¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1 -
localhost
Közösségépítő
-
launcser
senior tag
na
nekem is lentvan már
majd meglesem mit tud :)tütüü -
Cathfaern
nagyúr
-
localhost
Közösségépítő
hehe! :O
Amennyiért olcsón is ki lehetne nyomtatni, annyiért megveheted magát a könyvet.
(persze nincs olcsóbb dolog a haver/apuka munkahelyén ingyen nyomtatott anyagoknál)¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1 -
Cathfaern
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
-
launcser
senior tag
1 kemény embernek megvan dc-n ahol néztem :)
betettem listába
emvy ftp-je tényleg megy
legalábbb 1 hetes szünet volt :)tütüü -
marcee
addikt
-
localhost
Közösségépítő
Szerintem tegyétek fel emvy-hez, most látom, hogy megy a prohardver-ftp szerver!
pedrohsi
tag
Embörök, izzíccsátok be a DC++-t, a legtöbb a magyar HUBon megtaláltok, a neve pct2000_1.pdf és pct2000_2.pdf.
2x20 mega(de szép :)) -
launcser
senior tag
na
ide ha feltöltitek én majd feltöltöm emvyhez ha belüvi gépét
amugy innne szedni is le lehet majd
csak most megosztottam upload könyvtárat gyorsan
..
ph:ph@lancser.mine.nutütüü -
bazs
aktív tag
ICQ-val el lehetett volna küldeni valakinek...
Pont most fogyott el... -
Bubu Kapitány
tag
-
petakpa1
őstag
Most megyek romániába de 4-5körül bárhova szivesen feltöltöm
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":))) -
petakpa1
őstag
Én anonymousként léptem be, de nem enged szedni:(
pedig az első már fenn van
Kéne egy jó ingyenes ftp...."... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":))) -
petakpa1
őstag
-
Bubu Kapitány
tag
-
Cathfaern
nagyúr
-
petakpa1
őstag
Elkezdtem feltölteni az ftp.externet.hu címre az incoming könyvtárba
pctun1.zip; és pctun2.zip néven. A jelszó prohardver.
Gyorsan szedjétek mert szvsz nem lehet akármit feltölteni, de talán hétvégén nem ellenörzik:)"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":))) -
Bubu Kapitány
tag
-
benczeb
aktív tag
-
petakpa1
őstag
Én is erre gondoltam:)
Bubu Kapitány
tag
-
petakpa1
őstag
Ide a prohardver ftp-re feltölthetem, vagy ezt wareznek minősítik a tulajok???
Bubu Kapitány
tag
-
launcser
senior tag
-
xuldar
addikt
Most fog elhangzani a topicban 4-jére: PC Tuning 2000 ;]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó. -
launcser
senior tag
mi a pontos neve ahogy forgalmazzák neten? :)
nekem 5 gigányi ilyen pdf meg txt van, megkeresem hátha bennevan..tütüü -
xuldar
addikt
Nekem is megvan a PC tuning 2000 pdf-ben, de jan 6-án tudnám feltölteni. Ha addig ráér, szóljatok, és felteszem a netre.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó. -
Cathfaern
nagyúr
-
hogyishívnak?
aktív tag
-
Bally
senior tag
-
Bally
senior tag
A PC-tuning 2000 csak a windows finomhangolását írja le, s nem a PC alapjait hardver szinten, úgyhogy szerintem a kolléga nem ezt keresi.
Mondjuk ez is elég érdekes lehet :)http://www.illatosut.hu/ - 14 nap az élet? | http://www.pwned.nl/ - cheater? -
sebaj
tag
-
törölt tag
-
benczeb
aktív tag
-
robekri
addikt
Ki tudom nyomtatni kis összegért ha kell valakinek!
Üdv.:Robe-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! -
vally
csendes tag
-
VÁMpír
aktív tag
-
petakpa1
őstag
-
tomcs
őstag
az a baj hogy ebben a temaban nem igazan lehet jo konyvet kesziteni, ugyanis eszmeletlen gyorsan elavulna. maga a fizikai osszeallitas nem egy bonyolult dolog, alapszintu barkacserzek kell csak hozza (pl ha mar jutott eszedbe hogy ceruzaelemet alufoliaba csomagolj inkabb ne kezdj hozza, ha viszont ilyen alap dolgok okesak akkor nyugodtan) valamint az eszkozokhoz mellekelt kezikonyv. abban tokeletesen le van irva mit hova hogyan.. az alkatreszek kivalasztasahoz meg ilyen hw-oldalakon levo cikkek es forumok a legjobb info-banyak
-
pedrohsi
tag
Hmmmmmmmm...
Volt egy 2kötetes könyvecske(amolyan A/5 méret), piros borítóval, és asszem PC Tuning 2000 volt a címe.
Hasznos kis iromány volt, pár ''érdekességgel'':) -
benczeb
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném megérteni és megtanulni a pc-k hardver elemeinek összehangolásást, összekapcsolásást, magyarul pc-építést. Ehhez keresek valamilyen könyvet. Esetleg tudnátok segíteni?
kÖSZ
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Alaplapok, chipsetek, memóriák
- Hardver könyv
- (téma lezárva)
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Xbox Series X|S
- World of Warships
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- G.SKILL 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Trident Z RGB Neo - 99 hó garancia - Bontatlan
- ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - m-ATX OC király: dobozában, tartozékokkal, tökéletes állapotban!
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL38 - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - 99 hó garancia
- 16GB ( 2x8GB ) DDR4 2666MHz Notebook SODIMM Ram Memória
- 1 év garancia, Hp 640 G8 i5-1135G7 16Gb rammal win11-el
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest