- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
Cruz
aktív tag
Nnnaaa:)
Ennyire azér nem kell félni, mire azok a rendszerek eleterjedenek (érts fű-fa 64bites procit vesz) eletelik egy pár év.
...
Én tök nyugodt vagyok a 3.0p4 és egy no pcix alaplap társaságában (abit ci7max3). A köv gép akkor esedékes amikor annyit fog teljesíteni, mint ma a 950 (az előbb elírtam) celeron és az asus gef4 mx440 64mbddr.
:DD -
Cruz
aktív tag
Szasztok!
Életemben először használtam szilikonpasztát a procihoz (az előző 950 cel-re csak úgy ráb@sztam a bordát (ő 1222-n idle 29, pörgeteve max 39 fok az abit vh6II-ben)(ekkor még fingom se volt a finomabb megoldásokról)) és nem vagyok teljesen meggyőzve arról, hogy jól csináltam. Adott egy abit ic7max3, 3.0p4 ill. zalman 7000cu. A hűtőhöz adott pasztát használtam ujjbeggyel simítva. A proci alapban 45-47 fokos a bios szerint (200fsb, 1.525v). Ezt állati soknak találom. 3.75-re húzva is kb ennyit mutat idle (250fsb, 1.65v). Gondoltam eltoltam mivel a fél kis tubust rákentem (még se lett 0.5mm vastag a réteg). Szóval leszedtem a hűtőt. Amikor kitekertem a csavarokat nem akart lejönn. Szószerint úgy kellet letépni a prociról (vagy a paszta ragasztotta össze, vagy a vákuum, akkor viszont levegő volt közte. Na ez most azt jelenti hogy jól tettem rá, vagy pont rosszul. A hűtőt újra felraktam, kicsit kevesebb pasztával, gondossan elsímítva, régit leszedve, de a hőmérséklet ua maradt.
Hibáztam valahol és vegyek vmi ezüstös pasztát (de milyet érdemes és hol + milyen vastagon a magra), vagy csak az abit mér fölé ennyivel? -
Cruz
aktív tag
válasz
[HUN]Zolee #60 üzenetére
Hmmm.
Nekem egy 950es celeronom van, Avit vh6II-ben, 1222-n kergetve. Alapon 29-30, terhelve 40 fok. Vicc: nyáron 36 fokos szobahőmérséklet mellet is csak 44 fok volt a terhelt adat. 5000 rpm körül hasít.
Viszont BAROMIRA hangos. Veszettül. Addig amíg egyedül laktam fel se tűnt. Azóta meg új hűtőn gondolkodom... -
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EA Sports WRC '23
- Suzuki topik
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest