- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
hummerdikk
őstag
Erdekes egy problema... Szerintem jobb lenne ha elvinned oda ahol vetted es garanciaban megnezik neked. Egyebkent lehet ez egy sima erintkezesi hiba is. Sot szerintem olvasgatva amiket irtal en inkabb egy ilyenre gyanakszom. Probald meg, hogy szepen tolod neki a ket savot fele-fele aranyban monitorra(ami neked most a fulesed) es elkezded ovatosan kopogtatni a keverot, razogatni stb. nem kell szetverni! De ha egyszer hirtelen beugrik akkor tuti kontaktos, ha meg nem akkor meg csak egy feltetelezes.
Mas:
Milyen a CDJ200as pio? Mik a tapasztalataid? -
Bigya
őstag
Figyelj.
Komolyan mondom hogy ez tisztán lehet érzéki csalódás!
Amit csak behalgatsz (nem szól kint) az halkabban szól fülesben mint az ami már szól kint? Ügye?
És van egy olyan potid is amivel a fülesedben is tudsz keverni? Ügyi?
Gondolom úgy próbáltad is , hogy kint nem szólt semmi? -
Bigya
őstag
Pre Fade Listening
Féder elötti behallgatás.
Azaz tudod vele úgy hallgatni a csatornát, hogy az éppen nem szól kint.
Dizsiben tudod próbálgatni? Azért mondtam, hogy valamit rá kellene kötni a master kimenetre otthon is. Így kiderülne, hogy pontosan mi a gond!
(Én azt is megkockáztatom, hogy mono a pfl szekció.) -
Bigya
őstag
Helló!
Szoktam dolgozni sajnos elég gyakran behringer pultokkal (nem diszkóssal), és az a tapasztalatom, egész egyszerűen fos a PFL-jük.
Érdemes lenne felkötni egy erősítőre, és meghallgatni úgy!
Egy homogén jellel lehetne ezt szépen megvizsgálni. (teszt lemez, hanggenerátor, számítógépes hang-program) -
PapaMaci
őstag
Akkor tisztázzuk. A sztereoban halkabb az egyik csatorna, ugy mint jobb, vagy bal, vagy a forrásban, az egyik lejátszó hangja?
Ha az előbbi, és mind a két (vagy több) forrásnál halkabb az egyik csatorna, akkor a balance -ot kell mégiscsak tekergetni. Ha az utóbbi, akkor sajna elvéreztem, mert nem értek a DJ pultokhoz... De véleményem szerint nem a sync-lock lesz a barátod!
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest