Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Socket AM4
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Milyen széket vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Van, egész normális a hangzása az integrált hangkártyámnak ( P35-ös alaplap, MSI P35 Neo2 Fr). Szóval számítógéphez vagy egy legolcsóbb kategóriás DVD lejátszóhoz csatlakoztatnám és azt nem tudom, hogy inkább egy 5.1-es rendszer vagy azonos áron egy "jobb minőségű" sub érné meg. Melyik adna jobb hangzást magyarul.
Egy kicsit az 5.1 felé húz a szívem, mert a mostani hangfalaimmal itthon végülis jól el lehet zenét hallgatni, meg filmet nézni, de igazán akkor jön ki a tudása amikor a másik szobában már nem lehet mellette mást hallgatni.
Ha a fejlesztgetés szóba jöhetne akkor nem gondolkoznék, egyértelműen a SUB-ot venném, talán még külön erősítőre is spórolnék, de tekintettel arra, hogy 1.5 éven belül egyetemre szeretnék menni és a kis lakásba amiben lennék nem lenne kihasználva ezért nem vagyok benne biztos, hogy mondjuk 7 év múlva majd fejlesztem 5.1-re a hangfalrendszeremet, mert ha akkor lesz pénzem és még mindig ezek a technikák fognak élni (ami azért ezen a téren valószínü), akkor nem hiszem hogy pont az a 20ezer Ft hiányozna.Eddig konkrétan egy db 5.1-es rendszert hallottam, de az úgy nagyjából benne volt 200ezerben csak a hangfalakat tekintve, szóval nem az a mérce. De ott minden nagyon ott volt, ezért nem segített abban, hogy mit vegyek inkább. Ha meghallgatom élőben a kinézett hangszórókat akkor könnyebben tudok majd dönteni, csak hát kis város szekszárd, így nincs valami sok lehetőségem meghallgatni ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB 8GB Dual Awesome Lilac, Garanciával, Üzletből
- HP 230 vezeték nélküli fekete billentyűzet
- HP Probook 4740S Prémium kategóriás alumínium 17,3 HD+/CoreI5/8GbRam/RadeonHd akár játékra is
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő