Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Van, egész normális a hangzása az integrált hangkártyámnak ( P35-ös alaplap, MSI P35 Neo2 Fr). Szóval számítógéphez vagy egy legolcsóbb kategóriás DVD lejátszóhoz csatlakoztatnám és azt nem tudom, hogy inkább egy 5.1-es rendszer vagy azonos áron egy "jobb minőségű" sub érné meg. Melyik adna jobb hangzást magyarul.
Egy kicsit az 5.1 felé húz a szívem, mert a mostani hangfalaimmal itthon végülis jól el lehet zenét hallgatni, meg filmet nézni, de igazán akkor jön ki a tudása amikor a másik szobában már nem lehet mellette mást hallgatni.
Ha a fejlesztgetés szóba jöhetne akkor nem gondolkoznék, egyértelműen a SUB-ot venném, talán még külön erősítőre is spórolnék, de tekintettel arra, hogy 1.5 éven belül egyetemre szeretnék menni és a kis lakásba amiben lennék nem lenne kihasználva ezért nem vagyok benne biztos, hogy mondjuk 7 év múlva majd fejlesztem 5.1-re a hangfalrendszeremet, mert ha akkor lesz pénzem és még mindig ezek a technikák fognak élni (ami azért ezen a téren valószínü), akkor nem hiszem hogy pont az a 20ezer Ft hiányozna.Eddig konkrétan egy db 5.1-es rendszert hallottam, de az úgy nagyjából benne volt 200ezerben csak a hangfalakat tekintve, szóval nem az a mérce. De ott minden nagyon ott volt, ezért nem segített abban, hogy mit vegyek inkább. Ha meghallgatom élőben a kinézett hangszórókat akkor könnyebben tudok majd dönteni, csak hát kis város szekszárd, így nincs valami sok lehetőségem meghallgatni ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Asus RGB gamer pc Z790 i5/i7/i9 13600k 32GB DDR5 6400MHz nvidia RTX 5050 + garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 - Élettartam garancia
- HP E2620 J9626A-48port - Managed switch
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi