- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabber01
addikt
Hello!
Köszi a választ.Igen, az Xtreme Musicot nézegettem én is, sok jót hallani róla. Láttam Asus Xonar D2-t 22k-ért (a következő legolcsóbb helyen 33k volt, érdekes), ez miben tud többet, mint a DX, mert az nem szimpi. Ill. használtan, jó áron (feleannyi mint az Xtreme Music) lehet szerezni Audigy 2ZS-t, ami állítólag egy király kártya. Ez hogyan viszonyul az előzőekhez?
-
donald_boy
tag
Hali!
Vettem egy logitech z-4et. 20kig milyen hangkártyát tudtok ajánlani hozzá?
Csak zene és film. -
Az-X
őstag
válasz
gabber01 #797 üzenetére
Szia!
Ehhez a hangfal szetthez tökéletes egy X-Fi Xtreme Music, ha nem ragaszkodsz az EAX-hez és picit szebb hangot szeretnél akkor meg lehet próbálni egy Audiotrak Prodigy 7.1-et, netalán ha sikerül ebből HiFi változatot szerezni az még jobb. De azzal számolj, hogy az Audiotraknak Vista-hoz egyenlőre csak Beta drivere van. Alternatívaként szóba jöhet még az ASUS Xonar DX, de ennek az analóg kimeneteit nem próbáltam.
-
gabber01
addikt
sziasztok!
egy Logitech G51-es hangrendszerhez milyen hangkártyát ajánlanátok max 20k-ig, de inkább 15k körül. Főleg zenehallgatásra és filmnézésre használom, de a játékokbani teljesítmény sem utolsó. Remélem nem túl nagyok az igényeim.
-
frankie!
őstag
Ahhoz is elkél a jó hangcucc!
Nézz át a hi-fi-ről általánosságban topicba, ott többen tudnak segíteni.
Olcsó erősítőben nekem is a szívem cssücske (mint sok más embernek) a NAD 3020, elsősorba a phonoja miatt. Ezzel, ha megvannak LP-n amiket szeretsz, olyan minőséget kapsz, hogy nem akarsz többé digitálist hallgatni.
Hangfalból én a helyedben körülnéznék a szélessávú hangfalak területén is (hazánkban többen foglalkoznak vele), ezek nagyon komolyan, teresen, fázishelyesen képesek megszólalni,mégha nem is olyan jó az átvitelük, ráadásul nagy érzékenységük miatt nem érzékenyek az erősítőre.
Így nem lehet különválasztani, hogy az mp3-ból kihozza a maximumot, de az annál jobból már ne. Egy szar kishagszórón is hallható a különbség két különbözőképp tömörített vagy egy mp3 meg egy lossless között, de egy kis torzítású és egyéb paraméterű jó rendszer egy mp3-ból is ki tudja hozni az értékeket. Rendszerben kell gondolkozni, a digitális tömörítés egy biz. jellegű hibát visz a hangba, amire különbözőképpen vagyunk érzékenyek. (Pl. a Lame VBR V2 tömörítés nagyon képes megközelíteni a losslesst, olyannyira, hogy egy tesztben egyszer össze is kevertem(bár az egy szar fülessel volt).
-
jasszer
őstag
válasz
frankie! #793 üzenetére
Nem, a nevem csak úgy jött, semmi jelentősége. A jazzt speciel szeressük (bár leginkább az acid / e-jazz / nu jazz vonalat).
Tudnál esetleg konkrét termékeket ajánlani, amik használtan beszerezhetőek? Tudom hogy az ár alapján nagy a szórás, de nekem elegendő a "következő lépcsőfok" az előző hsz-ben említett cucchoz képest, olyat szeretnék ami nem mutat túl a 320 kbit/sec-es mp3 korlátain, de ugyanakkor ki is aknázza a jobb hangkártya képességeit. (remélem érthetően fogalmaztam meg)
-
jasszer
őstag
Sziasztok,
A hangkártyám már megvan (E-MU 0404), a kérdés már csak az hogy mit szólaltasson meg. A cél zenehallgatás magasabb bitrátájú mp3-akkal, vagy tömörítetlennel. Eddig egy softmoddolt Audigy1-esem volt egy Orion 5.1-es rendszerrel (60W mély + 20W szatelitek), ennél szeretnék előrébb lépni mind minőségben, mind teljesítményben. PC-s hangszórót vegyek, vagy erősítőt+hangfalat?
-
vipisti
tag
válasz
Blackhole13 #788 üzenetére
USB-s füles erősítőt
-
frankie!
őstag
válasz
Blackhole13 #788 üzenetére
Végy egy erősítőt!
-
Blackhole13
senior tag
Sziasztok
Van egy AKG K242 HD-m és egy Audigy2 hangkártyám.
Mit ajánlanátok inkább vegyek egy minőségi hangkártyát, vagy az audigy-hez egy füles erősítőt? -
Az-X
őstag
Végül vettem itt PH-n egy ESI MAYA44-es kártyát. Kellemes darab és tud 5.1 et a digitális kimenetén
Viszont így ha érdekel valakit eladó az EMU 1212M kártyám -
hektorbox
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan gondom lenne, hogy van 1 Asus P5B-VM SE alaplapom, ami rendelkezik egy Realtek High Definition integrált hangkártyával.Ez úgy nézki hogy a hátlapon 3 jack csati van csak, és szoftveresen lehet vezérelni. hogy a mikrofon és a sima vonal bemenet csatiára nyomja ki a center, sub, illetve a hátsó hangszórók sávját. A kérdés az, hogy ha én az így adott sub kimenetre kötök egy mélyládát, ami nem rendelkezik semmilyen hangváltóval, vagy olyan erőlködővel ami megszabadítaná a magastól, akkor a ládámra csak mély fog jönni?Mondjuk sima mp3 hallgatásra gondolok, nem 5.1es dvd-re... Előre is köszönöm a választ! Ha valami nem volt világos akkor kérdezzetek! -
Solicidium
aktív tag
Szeretném kikérni a véleményeteket abban, hogy a jelenlegi Audigy 4- OEM-emet erősítőn való zenehallgatáshoz (a régi NAD 7020-asnak megfelelő Proton 925, ről és egy Infinity RS-8b hangfalról lenne szó, tehát ugye analog kimeneten lenne összekötve a géppel) megéri-e lecserélni egy Aureal SQ2500 Vortex 2 SuperQuad-ra (esetleg egy Aurela Vortex 8820-ra), amit meg tudnék kapni 3k alatt. Sajnos E-Mu és hasonló sztereó hangkártyák árkategóriájuk miatt jelenleg nem jöhetnek szóba. Vagy esetleg kifejezetten valami olcsóbb ilyen célra megfelelő hangkártya létezik-e, akár régebbi is, ami életre kelthető winXP alatt? Vagy ilyen felszereltségnél nem lenne egyáltalán különbség egy a sokszor elmarasztalt Audigy 4 és egy Vortex vagy más nem E-Mu szintű hangkártya között. Zenelejátszónak foobar2000-t használok SecretRabbit resamplinggel és ASIO-val. Köszönöm.
p.s.: ha valaki fel tudna világosítania Diamond Monster MX 300 és az Aureal Vortex 2 pontos viszonyáról, megköszönném. Vagy csak az aranyozott csati a különbség.
-
patyik75
tag
hi.
lehetséges hogy az E-MU 0202-est ugy használom hogy usb-n keresztűl pc-ről érkezik a jel,és a dvd lejátszót is rákötném coax/usb átalakitóval.
Tehát külső DAC-nak használnám.
Ha van ötlet szivesen várom. -
törölt tag
válasz
patyik75 #778 üzenetére
Az említett CD-lejátszó max. középkategóriába fér bele, ennyi infót tudok mondani róla. És drágábban (plusz tízezrekért) sem fogsz egyértelműen jobb cuccot, vagy egyáltalán jobbat kapni. Régi, használt philips-ek, marantz-ok (nem a bitstream-esek, 1-bitesek) között olcsón lelhetsz zenélni is tudó darabokra, nagyonis érdemes számolni velük, mert ma véleményem szerint többszázezerért sem okvetlen kapsz jobb CD-lejátszót. Audiofülebbet kaphatsz, de olyat, amelyik jobban tud zenélni, azt aligha.
-
J97
tag
Sziasztok!
Én arra lennék kiváncsi, hogy hangzásban van különbség egy aranyozott csatis és egy sima műanyag csatis hangkártya között? Azt tudom, hogy az aranyozott csatlakozós jobb réintkezést biztosít és nem oxidálódik, de hangzásbeli különbséget lehet észrevenni a kettő között?
-
patyik75
tag
hi.
Szerintetek jobb hangzást érnék el egy:ASUS Xonar D2/PM-el mint egy asztali:
Cambridge Audio Azur 340R cd lejátszóval? -
Az-X
őstag
válasz
frankie! #776 üzenetére
Egy kis csalással. Veszel egy Digi kimenetes SACD lejátszót (nekem egy Pioneer DV-696AV van) és rányomod egy Digi bemenetre, persze itt a bibi, hogy nem mind1 milyenre. Ezután mehet az átjátszás
Én ugyan nem csináltam még, de neten pár helyen fellelhetők anyagok
Pl:
Beethoven-Symphonies.1-9[DTS]
Mozart - Piano Concertos 11SACDs
Érdemes megpróbálni mert eszméletlen minőségűek
Persze jó erősítő is kell hozzájuk mert a sima házimozi cuccok elég gagyikÉn most vettem egy Camridge Audio 540R-t aminek igen szép hangja van de még mindíg jóval alul marad a korábbi HIFI erősítőmmel (Onkyo Integra A-8015) szemben. Így a következő okosság: a házimozi erősítő előerősített front kimenetére (már ha van ilyen) ráteszed a régi HIFI erősítőt és a front hangfalakat arra kötöd. Érdemes kipróbálni
Amúgy nem rossz az alaplapi Optikai kimenet... sőőt most világosítottak fel, hogy vannak újabban olyan alaplapok amiken komolyabbak is találhatók. Épp azt tervezem, hogy az EMU helyett egy ilyen alaplapot szerzek be. Az EMU amúgy a legjobb kártya amivel eddig dolgom volt, csakhát 2 PCI helyet foglal elRáadásul ebben a CA erősítőben már elég jó DAC van.
-
frankie!
őstag
Végre egy ember, aki komolyan gondolja a ZENEhallgatást!!!
Nagyon meglepő az egész..KS és ASIO beállításokkal is próbáltad a foobarban?
A Lupussal talán nem fogsz csalódni, esetleg ha az optikai kimenet a fontos, egy M-audio Transit is megfelelhet a céljaidnak, ha látsz egyet jó áron. Ilyen kérdésekben inkább az AVX, Index fórumokon keress választ! (Ott több a megszállott!)
De most újdonságot mondtál: SACD lejátszás PC-ről??Hogy lehet ez?
-
varga911
senior tag
válasz
hunnylander #774 üzenetére
Az a gond hogy linuxot is gyakran használok, az alatt pedig az Infrasonic használhatatlan lenne. Privátban megírhatnád mit gondoltál a 1212M-ért.
-
sipiii
csendes tag
Lefuttattam egy vírus keresést a noddal és talált is 3 win32/vb.el férget, nem tudom hogy most azt találta meg-e amit kellett volna vagy valami mást, de a lényeg az hogy azok meg lettek semmisítve. Szóval ha letudnád írni szájbarágósan hogy mit kell csinálni azt megköszönném.
-
varga911
senior tag
Sziasztok,
Sennheiser HD-595-höz tudnátok ajánlani valami jó sztereó hangkártyát? 200$ a felső határ, ebay nem akadály.
Üdv.
-
Az-X
őstag
Hmmm... izgis. Az a baj ha digi kimenetet állítottam be akkor a fülek egy jó része inaktív lett. Gondolom fel kéne ismernie a file-ból, hogy milyen a mintavételi frekije és arra kéne állítani a kimenetet is. Végül visszavittem az üzletbe a kártyát, szerencsére visszafizették a teljes árat.
Most ajánlottak valami Hivox USB-S/PDIF cuccost azt hiszem azt fogom megpróbálni. -
Az-X
őstag
Pont ezzel vagyok bajban én is, gyakorlatilag nem nagyon találtam eddig semmit ami megfelelt volna
Az Audiotrak kártyái szépen szóltak, de Vista alatt driver problémák voltak. Esetleg érdemes lenne megpróbálni AUZEN karit vagy egy rendes Xonar-t de ez már akkora pénz, hogy próbálkozni nem éri meg vele.
Szerk: Vissza olvasva az első kérdésedhez, amit az előbb írtam, el se olvasd
Ez már nem egy árkategóriában van az X-Fi-vel. Ajánlom, hogy próbálj ki egyet, ha jobban tetszik tartsd meg
Én nem voltam oda érte
-
Az-X
őstag
válasz
frankie! #761 üzenetére
Ja ja a digi kimenet miatt vettem meg
Nem hinném, hogy ha az EMU-n szépen szól (nincs semmi kiemelés) ezen meg nem akkor az EMU-nak lenne bajaA telt mélyeket ne úgy értsd, hogy dübörög a ház, amiből hiányoltam az pl egy cselló vagy egy nagybőgő hangja volt. Szerintem a mélyek pont a gyorsabb lejátszás miatt hiányoztak, mivel magasabb frekin ment az egész
Egy 3-4 perces zeneszám alatt kb 10-15mp-et is elcsalt
Szerinted mit érdemes venni digi kimenet miatt 5.1-hez? Stereo-hoz van az EMU az tökéletesen megfelel. De van pl egy csomó SACD-m ami 5.1-es. -
BluEyes
őstag
Itt egy hasonló probléma: [link]
Ilyen gyorsulás akkor van pl., ha 48KHz mintavétellel dolgozza fel a kártya a 44,1-es jelet, anélkül természetesen, hogy előtte átkonvertálta volna. Valahol a beállításaiban kellene kutakodni, mert nem hinném, hogy típushiba. Sajna nem ismerem a kártyát, így nem tudom, hogy mit is keress, de valami olyasmit pl. hogy a kimenet órajele fix akármennyi, vagy a hanganyagtól függ, vagy hasonlót. -
Pocee
senior tag
-
Az-X
őstag
Vettem egy Asus Xonar DX-et mert szerettem volna egy normális optikai kimenetet. Arra lettem figyelmes, hogy valahogy hiányoznak a kellemesen telt mélyek (zenénél). Aztán betettem egy olyan daraot amiben ének is van és ott egyértelművé vált, hogy valamiért gyorsabban játsza le a gép. Mi a csodától lehet ez? Ugyanebben a gépben ha az EMU kártyám kimenetét használom akkor tökéletes.
-
Az-X
őstag
-
Pocee
senior tag
-
sipiii
csendes tag
Üdv elnézést kérek hogy ide írok, tudom megvan mindennek a saját topikja, csak nem találtam olyan topikot ahol ezt a kérdést feltehetném
Nos az lenne a kérdésem, hogy ha media playerben hallgatok egy mp3-as számot akkor 10 másodpercnyi hallgatás után megnyit a firefox-ban egy olyan oldalt hogy flashcodec.com és mikor ezt megnyitotta a zene elhallgat. Tudjátok hogy mért van ez a jelenség? A másik meg az hogy winampal és más lejátszókkal a zene dadog szaggat csak a media player tudná jól lejátszani, de az meg 10mp után megáll, viszont ha a 10 másodperc után belepörgetek gond nélkül megy a zene a végéig. Ha van valami olyan amit javasoltok írjátok le.
És előre is köszönöm a válaszokat.
Olvastam olyanokat hogy a codec miatt van ez a gond, jelenség most nekem k-lite codec pack van fent, eddig ace mega volt de annál is ez volt. -
Mankó
veterán
Genius fa SW 5.1-en van. Sztem nem fontos az eax5, a mostanin viszont használom, mert zenében sokat dob rajta. Azért gondoltam a cserére, mivel az audigy 2 drivere vista alá még mindig nem kiforott. Hosszú idő után fagy a winamp, meg hasonlók. Az X-Fi-ről nem olvastam hasonló problémákat. Neked mi a véleményed, ebben a formában érdemes lenne a csere?
-
Az-X
őstag
válasz
(Kolombusz) #751 üzenetére
Ha nem ragaszkodsz az extra hangminőséghez:
Creative SB X-Fi Xtreme Audio Notebook (Xpress Card 54)
Ramiban ez 16+fa Kiskerben gondolom picit drágábbDe ha valami jobb minőségre vágysz akkor érdemes szétnézni az M-Audio-k között. Itt ott szoktak hírdetni neten, mostanában is láttam párat, és nem is rossz áron.
-
(Kolombusz)
veterán
Sziasztok!
Milyen expresscard csatolójú hangkártyákat lehet kapni? A lényeg, hogy 2.1-et jól tudjon, erősítőre lesz majd kötve.
Vagy esetleg USB-s is szóbajöhet, de az expresscard jobb lenne.
Dell D630ba kéne. -
Mankó
veterán
Hi!
Van egy SB Audigy 2 ZS kártyám, szerintetek megéri lecserélni egy SB X-FI XtremeMusic-ra? -
patyik75
tag
válasz
#56474624 #737 üzenetére
A cd lejátszókból az utobbi 20 évben meglyelenteket ismerem,nekem a 24 bit is ujdonság......
de talán jobbnak tűnik.
az angol zenei megszólalást kedvelem.
az biztos hogy nemtudom eldönteni hogy hangkari kellene v. egy cd lejátszó.
addig is veszek a HD-600-as hoz egy fejhalgató erősitőt. -
frankie!
őstag
válasz
#56474624 #741 üzenetére
Csak hullámos lemezeknél és zongoránál észrevehető. De erre is van megoldás, a vákuumos lemeztányér.
Ki tudja..talán egyszer.
-
törölt tag
válasz
patyik75 #734 üzenetére
Asztali lejátszóból milyeneket ismersz? Maiakra gondolsz?
Számomra egyébként, és sokak számára, akik a zenei megszólalást szeretik, és nem az audiofil elemezgetést, a régi multibitesek az etalon. Amiket úgy 20 éve gyártottak, vagy még régebben. Számomra ezt jelenti a felsőkategóriás CD (DAC). Ha meghallgatsz egy régi Marantz CD-74-et (84-et), esetleg Philips CD-960-at, illetve meghallgatsz egy mai, közép-felső kategóriásnak, hovatovább high-endnek mondott cuccot, akkor jobban képben leszel, hogy mi is kell Neked.Hangkártyákba egyébként szintén sigma-delta DAC-ok kerülnek, illetve külső DAC-ok nagyrészébe is (kivétel pl. az AQ1). Szóval mielőtt döntesz, én azt tanácsolom, mindenképp hallgasd meg vagy az AQ1 DAC-át (ennek az ára 150 ezer pénz), vagy a fent említett marantzokat, philipset (ezek jóval olcsóbbak), mert kellemes meglepetések érhetnek személyükben...
-
perempe
veterán
HI END 24bit/192Hz HI-FI DAC DIY KIT ASSEMBLED MODULE
[link]Ezek jók lehetnek?
-
patyik75
tag
HI.
Milyen hangkártyával tudnék elérni egy közepes szitű cd lejátszónál jobb hangot????
-
Toncsi
aktív tag
Itt nézz szét. Az E-mu-kat és az M-Audio-kat szokták kedvelni leginkább. Ezek sztereo kártyák, játékra is jók, csak nem lesz 5.1-ed. Az E-mu-knak jobb hangjuk van.
Én az E-Mu 0202 USB-t vagy E-Mu Tracker Pre-t vagy az E-Mu 0404 USB-t ajánlanám. Esetleg 1212M, de a külső megoldásokat jobban szeretem. -
szimcsi
senior tag
Zenehallgatásra, zenélésre, de játékhoz is egyaránt megfelelő hangkártyát szeretnék 50k-nál ne legyen több. Driverei se legyenek nagyon régiek. köszi
-
BluEyes
őstag
válasz
audi100td #723 üzenetére
Biztos kafa.
Az apróban leltem: [link] Ilyen szól itthon a hifire kötve (csak sztereot hallgatok), úgyhogy jól ismerem. Csak ajánlani tudom. ENVY24, Wolfson DAC, füleserősítő, optikai in/out. Mondjuk a 15k azért sok érte szerintem, de úgy 10k körülre lealkudva ne hagyd ki. -
Az-X
őstag
válasz
audi100td #723 üzenetére
Nekem nem hifi lett volna hanem csak sima. De sajna mégsem lesz. Még régebben vettem aztán egy haverom kölcsön kérte és nála maradt. Ma volt nálam és azt mondta kifizeti mert meg akarja tartani
Amúgy Prodigy 192-t láttam valahol ha jól emlékszem 15-ért. De ha kizárólag zenére kell akkor maradj csak nyugodtan a stereonál.
-
audi100td
nagyúr
Audiotrak Prodigy 7.1 HiFi-ről mi a véleményetek?
Az-X: Ha megjött írhatnál róla véleményt.
-
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
25.000 Ft-ig milyen kártyát ajánlotok zenehallgatásra?
Logitech Z-2300 lesz hozzá.
-
Az-X
őstag
válasz
#56474624 #695 üzenetére
Megvettem az EMU 1212M-et
Még épphogy csak kipróbáltam, de eszméletlen. Hihetetlen minőség különbség van, mondjuk most csak az alaplaplapihoz tudom viszonyítani mert az előző kártyámat korábban eladtam, ráadásul az nem is volt kipróbálva a mostani hangcuccal. A hétvégén jön még egy Audiotrak Prodigy 7.1 is, és akkor össze tudom hasonlítani a kettőt. Végül úgy döntöttem, hogy csinálok külön egy Stereo és egy házimozi rendszert.
-
shteer
titán
válasz
::Trunks:: #709 üzenetére
nem vok sajnos nagyon audiofil, de sztem teltebb a hangzás egy audigy-vel
és zajmentesaudigy 1-2-4 szvsz
-
::Trunks::
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy érdemes-e beruháznom egy hangkártyára...?!
Van elég komoly amerikai 1200w os mélynyomóm.
Eddig csak az alaplapi hangkártyán hallgattam.
Tehát ha vennék egy olcsóbb kategóriás hangkarit pl.Creative SB Audigy SE kb. 5.000ft akkor érezhető lenne a javulás?!Miben nyilvánulna meg?Tisztább mélyhangok,ilyesmi?ABIT AB9PRO-lapom van. előre is köszönöm. -
törölt tag
Ha a fülesre 15-öt költöttél, a hangkártyára miért ne költhetnél többet? Nem biztos, hogy azt a fülest előbb-utóbb nem fogod lecserélni egy jobbra.
Persze Te tudod, mennyit nem sajnálsz kiadni a jobb hangra. Próbáld meghallgatni őket, a fülest könnyen magaddal tudod vinni. Ha nem hallgatózol, akkor nem fogod tudni, hogy az EMu 0202 például mennyire nem éri meg, vagy éri meg, ezt Neked kell eldöntened. A kipróbálás az üzletben ingyen van.
-
törölt tag
A sima alaplapinál általában bármi jobb a kaphatók közül. El kell fogadni, hogy ennyi pénzért újonnan hangkártyából (DAC-ból) nem kapod meg a legfinomabb falatot.
Én nem akartalak lebeszélni, csak igyekeztem feltárni az erőviszonyokat.
Létezik itt is"arany középút", és szerintem nem érdemes az alaplapival szenvedni, mert a felső kategória nem elérhető. Ugyanis elég nagyok tudnak lenni azok a bizonyos különbségek, és nem biztos, hogy a "Mindent vagy semmit." elve a célravezető. -
Ginko
csendes tag
Ez olyan mint üdítős pohárból inni egy jó bort. Ha a fejhallgatóra pénzt adtál ki, és azt akarod, hogy legyen valami eredménye, akkor tégy alá olyan rendszert amit megérdemel. Ennyi erővel vehettél volna bármilyen mezei szutykot.
Most értesültem, nemsoká újítja termékpalettáját a hiVOX.
-
törölt tag
Ez nem vicc. A régi (18-22 éves) lejátszók között olcsón jutsz valóban nagyon zeneien szóló, felsőkategóriás CD-lejátszóhoz (a jobb multibitesek között). Amelyek egyébként porig alázzák a mai, felsőkategóriásnak tartott (legalábbis reklám által, no meg az ár alapján) lejátszókat. Egy gond van a régivel, hogy karban kell tartani adott esetben. Igaz, az újak sem valami megbízható darabok. De tudom, Neked hangkártya kell ennyiért, ami ellenben nem fog megfelelni ennek az igényednek: "maximálisan előhozza a fülesemből azt, amit tud.". Külső DAC már jobb, ha a maximumra törekszel, de abból meg a jobb darabok elég drágán vannak kitéve (pl. AQ1). Bár amekkora átejtések vannak manapság a hifi ezen ágában, ahhoz képest nem drága. De ennyi pénzért újonnan maximumot ne nagyon várj. Szerintem célozz be egy használt emu 1212m-et, még mindig az a legjobb választás.
-
chungee
addikt
Hy all!
Nekem ilyen integrált hangkarim van az Asus P5K-e laphoz. Az a kérdésem, hogy előre beállított equalizer-ek hol vannakPop, rock, classic, disco, magas, mély, stb... Alaposan átnéztem, de nem találtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple TV eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest